Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Byferie i Norge

Mærk pulsen i nogle af Norges charmerende byer

Norge tilbyder ikke kun storslåede naturoplevelser. I landets byer spreder en hyggelig metropolstemning sig igennem smalle butiksgader og langs livlige havnefronter.
    
Norges charmerende byer byder på hele paletten af byferier, lige fra romantisk byferie i Skærgården til metropolferie i Bergen. Det tager kun 3,5 time at komme til Norge, og flere af destinationerne kan derfor opleves på en forlænget weekend.

+2
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Dette bør du vide om Byferie...

  • Bergen - Fjordnorges hovedstad

    Midt i Bergens tjæreduftende havneliv summer stemningen ud fra Bryggens populære cafeer og restauranter. Bergen er fristende tilbud på Fisketorget, historiske gåture ad smalle passager, og storslået panoramavue fra Fløibanen. En byferie i Bergen er kultur, shopping og natur i én samlet pakke.

  • Kristiansand - Romantisk byferie i Skærgården

    Lige på den anden side af Skagerrak ligger øer og holme som perler på en snor i den norske skærgård. Den romantiske skærgårdsby Kristiansand er derfor nærmest i vores baghave. Kristiansand er Sydnorges hovedstad, hvor hvide træhuse, spændende shoppinggader og fristende fiskerestauranter byder på idyllisk byferie i Skærgården. En ferie i Kristiansand er paradisferie i børnehøjde. Besøg Norges største zoo, kig forbi Kaptajn Sabeltands hjemstavn eller hils på røverne Kasper, Jesper og Jonathan i Kardemomme by. Familiens yngste vil få en mindeværdi ferie i Kristiansand.

  • Larvik/Tønsberg - Oplev de charmerende kystbyer i skærgården

    Larvik og Tønsberg-området er en kilde til oplevelser og inspiration. Tag en dukkert ved de mange flotte badestrande eller tag bilen og kør en tur langs den norske kyst.