Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Sommerferie i Norefjell

Find pris og bestil

Book ferie med ophold i Norefjell

Oplev de norske fjelde og søer. Forsøg jer med cykling og vandring gennem naturskønne landskaber, hvor de heldige kan se et vildt rensdyr eller to. Eller måske foretrækkes en afslappet tur på golfbanen eller solbadning på strandene med frisk tempereret vand.

Find pris og bestil ferie i Norefjell

På Norefjell tilbydes både hotelophold og ophold i ferielejligheder. Vi har udvalgt de bedste tilbud på sommerferie i Norefjell, og vi håber at I finder de perfekte rammer, uanset om I er til wellness, aktivferie eller afslapning i den skønne natur.

Priseksempel: Lejlighed  på Norefjell Ski og Spa ved 8 personer inkl. overfart tur/retur ved afrejse søndag uge 33 2024. Prisen er markedspriser pr. 15.01.2024
 

7 nætter

Fra 1500,-

pr. person

Bestil nu

Sommeraktiviteter i Norefjell

Tag børnene med på de levende museer Krøderbanen, Villa Fridheim eller Blaafarveværket, og giv dem et spændende og sjovt indblik i vores nabolands historie.  Eller brug en dag i Vassfaret Bjørnepark, hvor I kommer tæt på både bjørne, elg, rådyr og geder i et naturtro miljø. Skal tempoet skrues op, kan en konkurrence i ATV kørsel få racerkøreren frem i de fleste.

Norefjell Golf

Banen er smukt beliggende ved Noresund mellem Norefjell og Krøderfjorden. Banen er åben for alle og er kendetegnet ved uformel atmosfære, frisk bjergluft og stilhed. En dag her giver afslapning for både krop og sjæl!

Bjørneparken – tæt på brune bjørne og enorme elge

Frem til 1972 levede der vilde bjørne i Vassfart. I dag har Vassfart Bjørnepark genskabt området, så dyrene er tilbage i deres rette element. Mellem bjørne, elge, rådyr og bondegårdsdyr kan I tage en tur i parkens natur-tarzanbane eller slå jer ned med en picnickurv ved parkens lavvo eller grillplads. Parken har også et plaskeland og i sommerferien har de dyrepasser skole.

Krøderbanen – et levende museum med røg og damp

Hele sommeren kører et gammelt veterantog med damplokomotiv og teaktræsvogne hver søndag ad den 26 kilometer lange jernbanestrækning mellem Vikersund og Krøderen i Buskerud. Læn jer tilbage og nyd den historiske rejse tilbage i tiden.

Villa Fridheim – et eventyrligt træslot

Villa Fridheim er en af Norges bedst bevarede træbygninger, og hallen i det charmerende mini-slot er dekoreret med imponerende eventyrmalerier. I eventyrslottets rum vrimler det med prinser, prinsesser og trolde fra Norges kendte eventyr – herunder Tommeliden og de tre bukkebruser.

Blaafarveværket – safaritur i koboltminerne

Det otte kilometer lange museum Blaafarveværket forbinder kunst, kultur og natur i et væld af spændende oplevelser for hele familien. I koboltminerne er der guidede safariture, der fører jer igennem minernes spektakulære menneskeskabte landskab. I den store park ved Blaafarveværket kan frokosten indtages ved borde og bænke langs elven, der også byder på en frisk badetur fra parkens badested. Under en ferie i Norefjell får I direkte adgang til en fuldendt kombination af naturoplevelser og kulturelle seværdigheder for alle aldre.
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Ferie i Norge