Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Sommerferie i Norefjell

HURRA, VI SEJLER FRA 15. JUNI!

Sommerferien kan nu trygt gå til Norge

Norge er fyldt med fantastiske oplevelser - og du kan trygt tage hele familien med på sommerferie i den smukke norske natur. Overfarten til Norge er den samme, men oplevelsen om bord er tilpasset din sikkerhed. Med 4 daglige afgange og en rejsetid på kun 3,5 time sejler SuperSpeed dig trygt og sikkert til Norge. Vi gør desuden opmærksom på, at kravet om karantæne bortfalder fra 15. juni, hvilket betyder, at du ikke skal i karantæne i forbindelse med ferie i Norge.

 

Kort sagt, Norge er lige i nærheden og sommerferien lige om hjørnet. 

FIND PRIS OG BESTIL

Book ferie med ophold i Norefjell

Book en sommerferie med hotel eller lejlighed i Norefjell.

Sommer i Norefjell

Sommeren i Norefjell byder på forskellige oplevelser i fjeldene og søen. Blandt populære aktiviteter er cykling og vandring gennem naturskønne landskaber. Hvis du er heldig kan du se et vildt rensdyr eller to. Eller måske foretrækker du at slappe af på golfbanen eller solbade på strandene med frisk tempereret vand.

Skiferie i Norefjell

Skiferie i Norefjell byder på alpine udfordringer, lange nedfarter og fantastisk langrend. Der er skiskole og børneområder til de mindste, terrænparker til teens og 28 pister til alle.