Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skøn skiferie i Norge

Skiferie i Norge er skiferie for hele familien. Her er boulevardbrede pister og tid til at hygge og nyde hinanden i hytten eller på ski i Norges smukke hvide landskaber.

Skiferie i Norge

Uforglemmelige oplevelser for hele familien

Norge har det hele. Fra boulevardbrede pister og store børneområder til alpine fristelser i alle farver. Kort sagt: Norge er et trygt sted at starte og et trygt sted at fortsætte, så tag roligt hele familien med til en af vores skønne ski-destinationer. Nedenfor finder du vores udvalg af Norges bedste skidestinationer, så det er bare at gå på jagt.

Overfart & overnatning i

Beitostølen

Nyhed
Fra 2020,-
Color Line tilbyder nu pakkerejser til Beitostølen, en lille, hyggelig fjeldlandsby med både uberørte naturområder for de erfarne og familievenlige løjper og pister for børn og nybegyndere.
Skiferie i Beitostølen
Overfart & overnatning

Vrådal

Fra 1190,-
Vrådal i Telemark er billig skiferie med mange timer på ski og næsten ingen ventetid ved liften.
Skiferie i Vrådal
Overfart & overnatning i

Rauland

Fra 1470,-
Rauland i Telemark byder på både korte og lange pister. Lette og svære. I åbent terræn og i skov.
Skiferie i Rauland
Overfart & overnatning i

Norefjell

Fra 1440,-
Norefjell er tætpakkede oplevelser tæt på Danmark. Et perfekt sted for alle der ønsker en skiferie med panoramaudsigt.
Skiferie i Norefjell
Overfart & overnatning i

Hemsedal

Fra 2060,-
Smukke og snesikre Hemsedal kaldes ikke Nordens Alper uden grund. Her er rigeligt af pister i alle farver og til alle aldre. Og børneområdet i en klasse for sig.
Skiferie i Hemsedal
Overfart & overnatning i

Gausta

Fra 2120,-
Snesikre Gausta i Telemark har det hele. Stort børneområde og pister i alle farver.
Skiferie i Gausta
Overfart & overnatning i

Hovden & Setesdal

Fra 1830,-
Snesikre Hovden & Setesdal byder på familie skiferie for børn og voksne i alle aldre.
Skiferie i Hovden & Setesdal
Overfart & overnatning i

Geilo

Fra 1720,-
Geilo er bløde børnebakker og nypræparerede pister fordelt på to fjelde. Perfekt til en hyggelig skiferie eller forlænget weekend på ski.
Skiferie i Geilo
Overnatning & overfart

Hafjell

Fra 2170,-
Skiferie for hele familien. Her alt fra bløde bakker og olympiske oplevelser samt gondol, så hele familien kan nå toppen.
Skiferie i Hafjell
Overfart & overnatning i

Trysil

Fra 2130,-
Norges største skisportssted med trygge forhold for de mindste og udfordringer for de modigste. Trysil er alsidighed for hele familien.
Skiferie i Trysil
Overfart & overnatning i

Kvitfjell

Fra 1640,-
OL pister, nul kø ved lifterne og god plads på pisterne er kodeordene for Kvitfjell.
Skiferie i Kvitfjell

SKIgaranti i Norge

Læs mere om Color line SKIgaranti på hver destination

Rutetider

Se vores afgangstider og eventuelle ændringer i rejsetid.

Pigdæk og vinterdæk m.m

Color Line anbefaler, at gæster undersøger reglerne om brug af snekæder/pigdæk inden afrejse.

Skiskole

Stort set alle skisportssteder har skiskoler for både små og store – også de virkelig garvede, der bare skal have finpudset teknikken. Mange danske forældre foretrækker skiskolerne i Norge til deres børn fremfor dem sydpå. Sydpå varer skiskolerne nemlig ofte hele dagen og meget af tiden uden mor eller far på sidelinjen.
Når I tager på skiferie i Norge, foregår undervisningen på et forståeligt sprog og varer typisk 1,5 time om dagen (men over flere dage, så dit barn nok skal få det lært). Det giver bedre tid til at være sammen som familie og til at vænne sig til den nye disciplin – at stå på ski.

Hvor skal I tage hen på skiferie?

Der er så mange forskellige skisportssteder i Norge, at det kan virke helt uoverskueligt at vælge, hvor I skal tage hen på skiferie. Helt overordnet kan man sige, at de mindre steder generelt kan tilbyde lidt mere ro, nærvær og – ikke at forglemme – meget kortere eller slet ingen ventetid ved lifterne! Der er måske et mindre udvalg af pister og aktiviteter, men stort set alle steder vil I alligevel finde udfordrende bakker til de garvede, begynderbakker og skiskoler. De større skisportssteder har et større udvalg af det hele. Her er pulsen generelt lidt højere, og ingen risikerer at kede sig på skiferien. Er I en familie med et bredt aldersspænd og forskellige præferencer, kan det være lettere at finde noget for alle her. Så er I nemlig garanteret, at I kommer på en skiferie, hvor der er lidt for alle deltagerne.

Skiferie for alle, også dem uden ski

Skiferie i Norge er både for familien af nybegyndere og profferne. Det skyldes et landskab, der lægger op til en bred vifte af aktiviteter, for eksempel kan du mange steder i Norge kombinere alpint og langrend.

Men en skiferie kræver ikke pr. definition, at du skal stå på ski. Alle større skisportssteder har også et hav af alternative aktiviteter såsom kilometerlange kælkepakker, vinterparker, snescooter, snesko samt hundeslæde- og kaneture. Der er også badeland, wellness og meget mere til dem, der også gerne bruger lidt tid inden døre hen over en skiferie i Norge.

Hvordan skal I bo?

Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til overnatning på jeres skiferie i Norge. I kan bo i hytter, hytter ved hotel, hyttelejligheder, hotellejligheder og hotelværelser. Der er højfjeldshoteller som ligger mindst 800 m.o.h. og de mindre udgaver: fjeldstuer. Tænk over, hvad der passer til jeres behov, før I booker jeres skiferie til Norge.

Vi har samlet en masse gode bud på en god og billig skiferie i Norge – om det bare er jer to, hele familien eller vennerne, der skal afsted. Hvad venter I på? Book en billig skiferie i dag og få en spektakulær oplevelse, I sent vil glemme!

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.