Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skøn skiferie i Norge

Skiferie i Norge er skiferie for hele familien. Her er boulevardbrede pister og tid til at hygge og nyde hinanden i hytten eller på ski i Norges smukke hvide landskaber.

Vigtig info vedr. skiferie 2021. Vi gør opmærksom på, at dele af vinterens program er forsinket pga. Coronavirus COVID-19. I kan dog allerede nu bestille overnatning til Hemsedal, Trysil, Hafjell og Kvitfjell.  Vintersalget til de øvrige destinationer åbner den 21. august 2020.

Vil I sikre jer overfarten? Så kan I selvfølgelig allerede nu bestille overfarten til skiferien 2021.

Hvor vil i stå på ski

Skiferie i Norge

Skiferie i Norge er for alle! Du kan aldrig komme for sent eller for tidligt i gang – og du løber heller aldrig tør for udfordringer, uanset hvor god du er.

Norge er det ideelle sted for alle skiløbere – både begyndere og professionelle. Her er skiskoler, som vi danskere foretrækker dem, ubegribelig smuk natur – og så ligger det lige ved siden af. På denne måde bruger I mindst mulig tid på transport til og fra jeres skiferie i Norge og mest mulig tid på løjperne! Overvejer I en billig skiferie, så har vi allerede hjulpet jer lidt på vej med en række tips og bud på nogle gode og billige skirejser til norge - velbekomme!

Overnatning i

Hemsedal

Bestil skiferie 2021 nu!
Fra 505,-
Smukke og snesikre Hemsedal kaldes ikke Nordens Alper uden grund. Her er rigeligt af pister i alle farver og til alle aldre. Og børneområdet i en klasse for sig.

OBS! Priseksemplet er ekskl. overfart. Overfarten skal købes separat
Skiferie i Hemsedal
Overnatning i

Trysil

Bestil skiferie 2021 nu!
Fra 600,-
Norges største skisportssted med trygge forhold for de mindste og udfordringer for de modigste. Trysil er alsidighed for hele familien.

OBS! Priseksemplet er ekskl. overfart. Overfarten skal købes separat
Skiferie i Trysil
Overnatning i

Hafjell

Bestil skiferie 2021 nu!
Fra 595,-
Skiferie for hele familien. Her alt fra bløde bakker og olympiske oplevelser samt gondol, så hele familien kan nå toppen.

OBS! Priseksemplet er ekskl. overfart. Overfarten skal købes separat
Skiferie i Hafjell
Overnatning i

Kvitfjell

Bestil skiferie 2021 nu!
Fra 685,-
OL pister, nul kø ved lifterne og god plads på pisterne er kodeordene for Kvitfjell.

OBS! Priseksemplet er ekskl. overfart. Overfarten skal købes separat
Skiferie i Kvitfjell
Overfart & overnatning i

Geilo

Fra 1.035,-
Geilo er bløde børnebakker og nypræparerede pister fordelt på to fjelde. Perfekt til en hyggelig skiferie eller forlænget weekend på ski.
Skiferie i Geilo
Overfart & overnatning i

Norefjell

Fra 905,-
Norefjell er tætpakkede oplevelser tæt på Danmark. Et perfekt sted for børnefamiliens første skiferie.
Skiferie i Norefjell
Overfart & overnatning i

Rauland - Vierli

BESTIL SKIFERIE 2021 NU!
Fra 955,-
Her er pisterne både korte og lange. Lette og svære. I åbent terræn og i skov
Skiferie i Rauland
Overfart & overnatning i

Gaustablikk

Fra 1.195,-
Her får du suveræne alpin forhold og varieret langrend i smuk natur
Skiferie i Gaustablikk
Overfart & overnatning i

Vrådal

BESTIL SKIFERIE 2021 NU!
Fra 900,-
Billig skiferie med mange timer på ski og næsten ingen ventetid ved liften.
Skiferie i Vrådal
Overfart & overnatning i

Hovden

Fra 1.065,-
Snesikre Hovden byder på familie skiferie for børn og voksne i alle aldre.
Skiferie i Hovden

SKIgaranti i Norge

Læs mere om Color line SKIgaranti under 'Praktisk information' på din ønskede destination

Rutetider

Se vores afgangstider og eventuelle ændringer i rejsetid.

Pigdæk og vinterdæk m.m

Color Line anbefaler, at gæster undersøger reglerne om brug af snekæder/pigdæk inden afrejse.

Skiferie for alle, også dem uden ski

Skiferie i Norge er både for familien af nybegyndere og profferne. Det skyldes et landskab, der lægger op til en bred vifte af aktiviteter, for eksempel kan du mange steder i Norge kombinere alpint og langrend.

Men en skiferie kræver ikke pr. definition, at du skal stå på ski. Alle større skisportssteder har også et hav af alternative aktiviteter såsom kilometerlange kælkepakker, vinterparker, snescooter, snesko samt hundeslæde- og kaneture. Der er også badeland, wellness og meget mere til dem, der også gerne bruger lidt tid inden døre hen over en skiweekend i Norge.

Skiskole

Stort set alle skisportssteder har skiskoler for både små og store – også de virkelig garvede, der bare skal have finpudset teknikken. Mange danske forældre foretrækker skiskolerne i Norge til deres børn fremfor dem sydpå. Sydpå varer skiskolerne nemlig ofte hele dagen og meget af tiden uden mor eller far på sidelinjen.
Når I tager på skiferie i Norge, foregår undervisningen på et forståeligt sprog og varer typisk 1,5 time om dagen (men over flere dage, så dit barn nok skal få det lært). Det giver bedre tid til at være sammen som familie og til at vænne sig til den nye disciplin – at stå på ski.

Hvor skal I tage hen på skiferie?

Der er så mange forskellige skisportssteder i Norge, at det kan virke helt uoverskueligt at vælge, hvor I skal tage hen på skiferie. Helt overordnet kan man sige, at de mindre steder generelt kan tilbyde lidt mere ro, nærvær og – ikke at forglemme – meget kortere eller slet ingen ventetid ved lifterne! Der er måske et mindre udvalg af pister og aktiviteter, men stort set alle steder vil I alligevel finde udfordrende bakker til de garvede, begynderbakker og skiskoler. De større skisportssteder har et større udvalg af det hele. Her er pulsen generelt lidt højere, og ingen risikerer at kede sig på skiferien. Er I en familie med et bredt aldersspænd og forskellige præferencer, kan det være lettere at finde noget for alle her. Så er I nemlig garanteret, at I kommer på en skiferie, hvor der er lidt for alle deltagerne.

Hvordan skal I bo?

Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til overnatning på jeres skiferie i Norge. I kan bo i hytter, hytter ved hotel, hyttelejligheder, hotellejligheder og hotelværelser. Der er højfjeldshoteller som ligger mindst 800 m.o.h. og de mindre udgaver: fjeldstuer. Tænk over, hvad der passer til jeres behov, før I booker jeres skiferie til Norge.

Vi har samlet en masse gode bud på en god og billig skiferie i Norge – om det bare er jer to, hele familien eller vennerne, der skal afsted. Finder I ikke noget her, kan I lede videre i vores bookingsystem, hvor I kan vælge mellem over 2.500 forskellige overnatningsmuligheder på jeres skiferie i Norge. I kan også finde rabatter på alt fra skiskoler til liftkort her.

Hvad venter I på? Book en billig skiferie i dag og få en spektakulær oplevelse, I sent vil glemme!

Trysil – Norges største skisportssted

Trysil er Norges største skiområde – og det er ganske enkelt umuligt at kede sig på en skiferie her. Der er noget for absolut alle. Her kan nybegyndere, små som store, træne sig op i den nye disciplin i lige præcis det tempo, de har lyst til – om det er snowboard, slalom, alpint eller langrend. Og trænger I til en pause fra skiene, kan I kælke, tage med hundeslæde, kane eller snescooter. I kan også tage en paintball-kamp, trave en tur i snesko, tage på aftenvandring eller blive inden døre i spa og vandland – eller bowle!

For jer, der er på skiferie hvert år og har styr på teknikken – så er der mulighed for at få endnu bedre styr på teknikken. Skiskolerne er også for de ’mere end øvede’, og med hele 66 pister er der også et stort udvalg af svære nedfarter, som I kan udfordre jer selv på. Som en ekstra bonus ved Trysil er der dejligt solrigt. Desuden ligger mange blå og sorte pister i nærheden af hinanden, så I som familie med forskellige niveauer kan stå på ski i Norge sammen.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Hemsedal – Norges bedste skisportssted

Hemsedal er Norges andenstørste skisportssted – og flere gange kåret som det bedste sted at tage til på skiferie. Er du til snowboard, kan du også glæde dig til et snowboard-terræn, der er top 5 i verden. Er du til alpin ski med mange og lange nedfarter, er Trysil og Hemsedal de steder, der har absolut flest pister at byde på. Eksempelvis kaldes Hemsedal ’Skandinaviens Alper’. Landskabet ligner nemlig alperne, og der er masser af højde på bjergene. Faktisk er det her, du finder Norges højeste skiområde, Totten, samt en nedfart på 6 km! Men det er også et sted, du kan tage hen, hvis du har familie eller venner med, vis niveauer er meget forskellige – eller slet ikke har noget niveau. Der er nemlig pister og aktiviteter til alle – også dem, der ikke interesserer sig for alpin ski – eller ski i Norge i det hele taget.

Kvitfjell – Hygge, nærvær og ski i Norge

Har man én gang oplevet den helt fantastiske ro og stilhed, man kan opleve i bjergene, bliver man let afhængig. Og det er netop noget af det, Kvitfjell har at byde på. Charme, hygge og ro er kodeord – med tid og plads til nærvær på jeres skiferie. Her er ingen lange køer ved lifterne, god plads på de mange familievenlige pister og generelt en skøn atmosfære. Det sidstenævnte er godt hjulpet godt på vej af den solrige placering. Er du fartentusiast, der gerne vil udfordre dine evner på ski i Norge, er der også masser at komme efter her. Der er blandt andet en terrænpark, pister til snowboard og sjove, anderledes aktiviteter som hundeslæde, kaneture og guidede ture. Kvitfjell kan desuden også noget, når det kommer til udsigter og wellness. Så er I en familie med lyst til mange forskellige ting på jeres skiferie – men også ønsker ro til nærvær og hygge, er Kvitfjell den oplagte destination. Som en ekstra bonus kan du bruge samme liftkort i Hafjell og Kvitfjell. Der er ca. 30 km. mellem de to destinationer og tilsammen har de to 73 km alpinbakker, 5 terrænparker, 900 km. præpareret langrendsløjper, 28 lifter og 1 gondol-lift! 

Gå på opdagelse i vores bookingsystem og find en billig skiferie til Kvitfjell, hvor du kan tage hele familien med – I vil ikke fortryde det!

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Norefjell – Stejle nedfarter

Med en højdeforskel på 1.010 meter har Norefjell den største faldhøjde i Norge. Det er det helt rigtige sted at tage til på ski i Norge, hvis du er vild med lange, stejle nedfarter. Den længste tur er på omkring 6 kilometer – og med en helt fantastisk udsigt undervejs. Har du mod på det, kan du også tage en tur på de gamle OL-piste, hvor flere alpine OL-konkurrencer blev afholdt i 1952. Men Norefjell har også andet end stejle nedfarter. Der er 28 pister i alt med et bredt spænd fra begynderpister og op til de sorte. Der er også terrænparker, skiskoler og en kælkebakke. Kort sagt, er der noget for hele familien, når I tager på skiferie i Norefjell. Derudover er der kun 2 timers kørsel fra Larvik til Norefjell – så I hurtigt kan komme ud på løjperne og holde skiferie i Norge.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.