Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skøn skiferie i Norge

Skiferie i Norge er skiferie for hele familien. Her er boulevardbrede pister og tid til at hygge og nyde hinanden i hytten eller på ski i Norges smukke hvide landskaber.

Uforglemmelige oplevelser for hele familien

Norge har det hele. Fra boulevardbrede pister og store børneområder til alpine fristelser i alle farver. Kort sagt: Norge er et trygt sted at starte og et trygt sted at fortsætte, så tag roligt hele familien med til en af vores skønne ski-destinationer.

10 destinationer - 3000 overnatningsmuligheder

Meget mere skiferie med Color Line - Vi har fået et meget større udvalg i Trysil, Hemsedal, Hafjell & Kvitfjell. Det betyder, at du nu kan vælge mellem i alt 3000 overnatningssteder.  Vælg først, hvor du vil stå på ski og bagefter hvordan du vil bo. Eller omvendt. Nedenfor finder du vores udvalg af Norges bedste skidestinationer, så det er bare at gå på jagt.

Overfart & overnatning i

Norefjell

Fra 1185,-
Norefjell er tætpakkede oplevelser tæt på Danmark. Et perfekt sted for alle der ønsker en skiferie med panoramaudsigt.

OBS! Priseksemplet er inkl. overfart.
Skiferie i Norefjell
Overfart & overnatning i

Vrådal

Fra 905,-
Vrådal i Telemark er billig skiferie med mange timer på ski og næsten ingen ventetid ved liften.

OBS! Priseksemplet er inkl. overfart.
Skiferie i Vrådal
Overfart & overnatning i

Hovden

Fra 995,-
Snesikre Hovden byder på familie skiferie for børn og voksne i alle aldre.

OBS! Priseksemplet er inkl. overfart.
Skiferie i Hovden
Overfart & overnatning i

Rauland - Vierli

Fra 1080,-
Rauland i Telemark byder på både korte og lange pister. Lette og svære. I åbent terræn og i skov.

OBS! Priseksemplet er inkl. overfart.
Skiferie i Rauland
Skiferie i

Telemark

Fra 905,-
Tæt på Danmark og med underholdningen lige udenfor hyttedøren tilbyder Telemark tusindvis af trygge oplevelser hele vintersæsonen og for hele familien.

OBS! Priseksemplet er inkl. overfart
Skiferie i Telemark
Overnatning i

Hemsedal

Fra 850,-
Smukke og snesikre Hemsedal kaldes ikke Nordens Alper uden grund. Her er rigeligt af pister i alle farver og til alle aldre. Og børneområdet i en klasse for sig.

OBS! Priseksemplet er ekskl. overfart. Overfarten skal købes separat
Skiferie i Hemsedal
Overnatning i

Trysil

Fra 925,-
Norges største skisportssted med trygge forhold for de mindste og udfordringer for de modigste. Trysil er alsidighed for hele familien.

OBS! Priseksemplet er ekskl. overfart. Overfarten skal købes separat
Skiferie i Trysil
Overnatning i

Hafjell

Fra 1105,-
Skiferie for hele familien. Her alt fra bløde bakker og olympiske oplevelser samt gondol, så hele familien kan nå toppen.

OBS! Priseksemplet er ekskl. overfart. Overfarten skal købes separat
Skiferie i Hafjell
Overfart & overnatning i

Geilo

Fra 1270,-
Geilo er bløde børnebakker og nypræparerede pister fordelt på to fjelde. Perfekt til en hyggelig skiferie eller forlænget weekend på ski.

OBS! Priseksemplet er inkl. overfart.
Skiferie i Geilo
Overfart & overnatning i

Gausta

Fra 1300,-
Snesikre Gausta i Telemark har det hele. Stort børneområde og pister i alle farver.

OBS! Priseksemplet er inkl. overfart.
Skiferie på Gausta
Overnatning i

Kvitfjell

Fra 735,-
OL pister, nul kø ved lifterne og god plads på pisterne er kodeordene for Kvitfjell.

OBS! Priseksemplet er ekskl. overfart. Overfarten skal købes separat
Skiferie i Kvitfjell

NB! Venligst vær opmærksom på, at priserne til Trysil, Hemsedal, Hafjell & Kvitfjell er uden overfart, da overnatning og overfart til disse destinationer bestilles separat.

Til destinationerne: Geilo, Norefjell, Rauland, Gaustablikk, Vrådal og Hovden er både overnatning og overfart inkluderet i prisen - og bestilles samlet.

SKIgaranti i Norge

Læs mere om Color line SKIgaranti under 'Praktisk information' på din ønskede destination

Rutetider

Se vores afgangstider og eventuelle ændringer i rejsetid.

Pigdæk og vinterdæk m.m

Color Line anbefaler, at gæster undersøger reglerne om brug af snekæder/pigdæk inden afrejse.

Skiferie for alle, også dem uden ski

Skiferie i Norge er både for familien af nybegyndere og profferne. Det skyldes et landskab, der lægger op til en bred vifte af aktiviteter, for eksempel kan du mange steder i Norge kombinere alpint og langrend.

Men en skiferie kræver ikke pr. definition, at du skal stå på ski. Alle større skisportssteder har også et hav af alternative aktiviteter såsom kilometerlange kælkepakker, vinterparker, snescooter, snesko samt hundeslæde- og kaneture. Der er også badeland, wellness og meget mere til dem, der også gerne bruger lidt tid inden døre hen over en skiweekend i Norge.

Skiskole

Stort set alle skisportssteder har skiskoler for både små og store – også de virkelig garvede, der bare skal have finpudset teknikken. Mange danske forældre foretrækker skiskolerne i Norge til deres børn fremfor dem sydpå. Sydpå varer skiskolerne nemlig ofte hele dagen og meget af tiden uden mor eller far på sidelinjen.
Når I tager på skiferie i Norge, foregår undervisningen på et forståeligt sprog og varer typisk 1,5 time om dagen (men over flere dage, så dit barn nok skal få det lært). Det giver bedre tid til at være sammen som familie og til at vænne sig til den nye disciplin – at stå på ski.

Hvor skal I tage hen på skiferie?

Der er så mange forskellige skisportssteder i Norge, at det kan virke helt uoverskueligt at vælge, hvor I skal tage hen på skiferie. Helt overordnet kan man sige, at de mindre steder generelt kan tilbyde lidt mere ro, nærvær og – ikke at forglemme – meget kortere eller slet ingen ventetid ved lifterne! Der er måske et mindre udvalg af pister og aktiviteter, men stort set alle steder vil I alligevel finde udfordrende bakker til de garvede, begynderbakker og skiskoler. De større skisportssteder har et større udvalg af det hele. Her er pulsen generelt lidt højere, og ingen risikerer at kede sig på skiferien. Er I en familie med et bredt aldersspænd og forskellige præferencer, kan det være lettere at finde noget for alle her. Så er I nemlig garanteret, at I kommer på en skiferie, hvor der er lidt for alle deltagerne.

Hvordan skal I bo?

Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til overnatning på jeres skiferie i Norge. I kan bo i hytter, hytter ved hotel, hyttelejligheder, hotellejligheder og hotelværelser. Der er højfjeldshoteller som ligger mindst 800 m.o.h. og de mindre udgaver: fjeldstuer. Tænk over, hvad der passer til jeres behov, før I booker jeres skiferie til Norge.

Vi har samlet en masse gode bud på en god og billig skiferie i Norge – om det bare er jer to, hele familien eller vennerne, der skal afsted. Finder I ikke noget her, kan I lede videre i vores bookingsystem, hvor I kan vælge mellem over 2.500 forskellige overnatningsmuligheder på jeres skiferie i Norge. I kan også finde rabatter på alt fra skiskoler til liftkort her.

Hvad venter I på? Book en billig skiferie i dag og få en spektakulær oplevelse, I sent vil glemme!

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.