Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skiweekend inkl. liftkort

Nyd en forlænget weekend på ski på en af Norges smukke og ikke mindst snesikre destinationer. Vi har inkluderet overnatning, liftkort samt overfart t/r med SuperSpeed i prisen, så er det nemt at komme hurtigt afsted.

Skiweekend

Salgsåbning

Vi åbner for salget af vores populære skiweekender primo september 2024. Læs herunder mere om konceptet og de forskellige destinationer. 

Skiweekend inkl. liftkort

Skiweekend i Norge fra 1520,- pr. person

Pak tasken og tag af sted, der er ikke så meget at betænke sig på! Bestil online

Vores skiweekend er for jer, der vil have en kortere skiferie, jer der gerne vil forlænge sæsonen eller jer, der vil smugtræne og have teknikken helt på plads, inden det for alvor går løs på årets længere skiferie. Uanset hvilken destination I vælger, er der mange muligheder i sneen. For familier, for de unge, for os der er blevet lidt ældre, for alpin- og langrendsløbere.

For at gøre det ekstra nemt for jer, har vi lavet en færdig pakke med alt det vigtigste inkluderet – Endda til en rigtig god pris, hvor alle kan være med.

Bemærk, det er ikke muligt at kombinere skiweekend med afgange, der har ankomst i Lavik eller Kristiansand efter midnat. 

Skiweekend inkluderer:

- Overfart Danmark – Norge tur/retur
- 3 overnatninger fra onsdag-lørdag eller torsdag-søndag
- 3 dages liftkort

Tilbuddet gælder i uge 1-6 + uge 10-11 2024 
Skiweekend i uge 14+15 tilbydes kun på Norefjell og Geilo

Skiweekend destinationer

Få det komplette overblik med information om overnatningsenhedernes størrelse, antal sengepladser, indretning mv, samt information om hvilke er ledige ved at klikke på "Bestil nu"

Weekendski

i Geilo

Weekendski inkl. liftkort
Fra 1910,-
Hvis du vælger en skiweekend i Geilo, har du sikret dig lidt af det hele. Geilo ligger perfekt ved siden af to fjeldtyper. Hvor det ene fjeld byder på børneområder og boulevardbrede nedfarter til børn og begynder. Det andet fjell har udfordringer og vovede nedfarter til dem, der ved, hvordan pisterne skal skæres. Endelig finder du en snowboardpark, hvis du er mere til det. Området er kompakt, men komplet i sit udbud af alsidige udfoldelsesmuligheder. Læs mere om de forskellige overnatningsmuligheder herunder. Eller undersøg hvilke ledige overnatningsenheder der er i Geilo, ved at klikke på "Bestil nu"

Priseksempel pr. person: Ophold i hytte ved Havsdalsgrenda ved 10 personer.
Weekendski

i Norefjell

Weekendski inkl. liftkort
Fra 2415,-
Vores gæsters favorit. Hvilket er forståeligt, her er skiskole og børneområder til de mindste, terrænparker til teenagerne og 28 pister til alle os andre. Samlet, koncentreret og med overnatningsstederne placeret midt i oplevelserne. Læs mere om de forskellige overnatningsmuligheder herunder. Eller undersøg hvilke ledige overnatningsenheder der er i Norefjell, ved at klikke på "Bestil nu".

Priseksempel pr. person: Ophold i lejlighed ved Norefjell Ski & Spa ved 6 personer.
Weekendski

i Rauland

Weekendski inkl. liftkort
Fra 1680,-
Uanset om du spænder langrend- eller alpinski på fødderne eller om du er voksen eller lille, så finder du masser af variation og udfordringer i Rauland. Her venter pister i alle kulører. Hele 26 nedfarter slynger sig gennem området, som i sig selv rummer oplevelser nok til en hel skiferie. Rauland har også 14 kilometer lysløjpe og seks kilometer langrendsløjper med kunstsne. Læs mere om de forskellige overnatningsmuligheder herunder. Eller undersøg hvilke ledige overnatningsenheder der er i Rauland, ved at klikke på "Bestil nu"

Priseksempel pr. person: Ophold i lejlighed ved Rugdetunet 12 personer.
Weekendski

i Vrådal

Weekendski inkl. liftkort
Fra 1520,-
I Vrådal finder I et topprofessionelt skicenter, boulevardbrede pister, tilgængelige, næste køfrie lifte og opgraderede børneområder med egen lift. Vrådal byder på fantastiske skioplevelser, der er til at komme i nærheden af, både økonomisk og transportmæssigt. Læs mere om de forskellige overnatningsmuligheder herunder. Eller undersøg hvilke ledige overnatningsenheder der er i Vrådal, ved at klikke på "Bestil nu"

Priseksempel pr. person: Ophold i hytte ved Vrådal Panorama ved 10 personer.
Weekendski

i Hovden

Weekendski inkl. liftkort
Fra 1795,-
Hovden er først og fremmest familievenlig og alsidig skiferie. Trygge og gode børneforhold, pister i mange farver samt off piste ski og terrænpark. Langrendsløjperne, der løber gennem den smukke alsidige natur, fuldender oplevelserne. Læs mere om de forskellige overnatningsmuligheder herunder. Eller undersøg hvilke ledige overnatningsenheder der er i Hovden, ved at klikke på "Bestil nu".

Priseksempel pr. person: Ophold i hytte ved Hovden Høyfjellsenter ved 11 personer.

Overnatningssteder der tilbyder skiweekend

Herunder kan du læse lidt om de forskellige overnatningssteder der tilbyder weekendski inkl. liftkort. Alle fra-priser er pr. person. 

 

Få det komplette overblik over størrelse, antal sengepladser, indretning mv, samt information om hvilke er ledige ved at klikke på "Bestil nu"

Skiweekend i Vrådal

Vrådal / Hytter

Vrådal Panorama

Weekendski inkl. liftkort
Fra 1520,-
Vrådal Panorama består af både fritliggende hytter og rækkehytter. Alle med kort afstand til skilifter, pister og langrendsløjper. Gæster kan frit benytte svømmebassin, sauna og fitnessfaciliteter på Straand Hotel. Prisen er for et ophold i hytte type C ved 10 personer.
Vrådal / Hytter

Vrådal Hyttegrend

Weekendski inkl. liftkort
Fra 1540,-
Vrådal Hyttegrend er beliggende i skovterræn med flot udsigt over sø og fjeld. Ved hytterne er en kælkebakke med lys og stier til snesko- og vintervandring starter lige ved hytterne. Prisen er for et ophold i hytte type C ved 8 personer.
Vrådal / Lejligheder

Vrådal Ferieleiligheter

Weekendski inkl. liftkort
Fra 1480,-
Nyere lejligheder beliggende i bakkerne bag Vrådal centrum med en storslået udsigt. Kort afstand til skiløjperne. Gæster kan frit benytte svømmebassin, sauna og fitnessfaciliteter på Straand Hotel. Prisen er for et ophold i lejlighed type G ved 8 personer.
Vrådal / Hotel

Straand Hotel

Weekendski inkl. liftkort
Fra 3885,-
Hyggeligt og komfortabelt hotel fyldt med historie, hjemlige stuer og gode fælles arealer, der indbyder til afslapning og ro efter en dag på ski. Prisen er for et ophold i standard dobbeltværelse ved 2 personer. Der tilbydes også familieværelser.

Skiweekend i Geilo

Geilo / Hytter og lejligheder

Bardøla Fjelltun

Weekendski inkl. liftkort
Fra 1950,-
Hyggelige og rummelige tømmerhytte med 4 soverom og god plads til hele familien. Hytterne ligger tæt på det nyrenoveret hotel, der byder på restaurant, pool og sauna. Prisen er for et ophold i hytte ved 10 personer.
Geilo / Hytter

Geilolia Hyttetun

Weekendski inkl. liftkort
Fra 1910,-
Beliggende ved Geilo Skicenter. Skønne hytter med plads til hele familien. Prisen er for et ophold i hytte ved 10 personer.
Geilo / Lejligheder

Havsdalsgrenda

Weekendski inkl. liftkort
Fra 2335,-
Flotte lejligheder beliggende midt på bakken direkte ud til pisterne i Havsdalen skisenter. Bygget i traditionel stil med stilfuld indretning. Prisen er for et ophold i lejlighed ved 8 personer.
Geilo / Lejligheder

Ustedalen Resort

Weekendski inkl. liftkort
Fra 2110,-
Flotte og nyrenoveret hotellejligheder. Her kan kan gæsterne selv tilberede egen mad, eller besøge hotelles restaurant. Én ting er sikret, her får du af Geilos absolut bedste beliggenhed og en flot udsigt ud over området. Prisen er for et ophold i lejlighed ved 8 personer.
Geilo / Hytter

Highland Lodge

Weekendski inkl. liftkort
Fra 3040,-
Individuelt indrettet hotellejligheder af høj standard. Highland Lodge er et oplagte valg, hvis du rejser med mindre børn, der ikke holder til, at være på ski hele dagen. Her er legerum, pool, lille børnebassin og boblebad. Prisen er for et ophold i lejlighed ved 4 personer.
Geilo / Hotel

Vestlia Resort

Weekendski inkl. liftkort
Fra 4545,-
Tæt på skicenteret og med "ski ud - ski ind" direkte fra Resortet. Prisen er for et ophold i dobbeltværelse ved 2 personer.

Skiweekend i Norefjell

Norefjell / Lejligheder

Norefjell Ski Spa Lejligheder

Weekendski inkl. liftkort
Fra 2415,-
Eksklusive ferielejligheder, beliggende tæt på hotellet. Nore Rein skiuger for børn. Prisen er for et ophold i lejlighed for 6 personer.
Norefjell / Lejligheder

Norefjellstua

Weekendski inkl. liftkort
Fra 2705,-
Nybyggede lejligheder fra 2022 beliggende direkte på fjeldet, lige ved siden af skiløjpen. Prisen er for et ophold i lejlighed ved 8 personer.
Norefjell / Lejligheder

Mountain Lodge

WEEKENDSKI INKL. LIFTKORT
Fra 2395,-
Gode lejligheder med ski ud - ski ind. Her bor du midt i skiområdet, i lejligheder med plads til 5-20 personer. Prisen er for et ophold i lejlighed 207 ved 8 personer.

Skiweekend i Rauland

Rauland / Hyttelejligheder

Rudgetunet - Rauland Feriesenter

Weekendski inkl. liftkort
Fra 1680,-
Hyttelejligheder af meget god standard og med "Lad bilen stå". Prisen er inkl. slutrengøring for et ophold i lejlighed ved 12 personer.
Rauland / Hytter

Holtardalen Rauland Feriecenter

Weekendski inkl. liftkort
Fra 1755,-
Hytter og lejlighed med meget god standard og med en fantastisk beliggenhed i Holtardalen. Prisen er inkl. slutrengøring for et ophold i hytte ved 10 personer.
Rauland / Lejligheder

Panorama - Rauland Feriesenter

Weekendski inkl. liftkort
Fra 1795,-
Bo med skicentret som nærmeste nabo - "Lad bilen stå". Prisen er for et ophold inkl. slutrengøring i lejlighed ved 8 personer.
Rauland / Lejligheder

Tiurtunet Rauland Feriesenter

Weekendski inkl. liftkort
Fra 1890,-
På Tiurtunet Rauland Feriesenter bor I med Skicentret som nærmeste nabo. Skicentret har 4 felter med hytter og Tiurtunet ligger helt centralt ved Rauland Feriecenter. Prisen er for et ophold inkl. slutrengøring i lejlighed ved 6 personer.
Rauland / Hotel

Rauland Høgfjellshotell

Weekendski inkl. liftkort
Fra 2120,-
Top moderne lejligheder med udsigt over Raulandsfjell og Hardangervidda. Prisen er for et ophold i familieværelse ved 4 personer.

Skiweekend i Hovden

Hovden / Hotel & lejligheder

Hovdestoylen Lodge

WEEKENDSKI INKL. LIFTKORT
Fra 2085,-
Nyrenoveret familiehotel i moderne lodgestil med tilknyttet ferielejligheder. Prisen er for et ophold i lejlighed ved 6 personer.
Hovden / Hytter

Hovden Høyfjellsenter

Weekendski inkl. liftkort
Fra 1795,-
Fritstående komfortable hytter med en god planløsning, centralt placeret i gåafstand til Hovden Skisenter. Prisen er for et ophold i hytte ved 11 personer.
Hovden / Lejligheder

Hovdehytta

Weekendski inkl. liftkort
Fra 1830,-
Rummelige lejligheder af god standard i hjertet af Hovden tæt på skøjtebane, langrendsløjpe og badeland. Prisen er for et ophold i lejlighed ved 8 personer.