Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skiweekend inkl. liftkort

Nyd en forlænget weekend opå ski på en af Norges smukke og ikke mindst snesikre destinationer. Vi har inkluderet overnatning, liftkort samt overfart t/r med SuperSpeed i prisen, så er det nemt at komme hurtigt afsted.

Skiweekend inkl. liftkort

Skiweekend i Norge fra 1.345,- pr. person

Pak tasken og tag af sted, der er ikke så meget at betænke sig på! Bestil online

Vores skiweekend er for jer, der vil have en kortere skiferie, jer der gerne vil forlænge sæsonen eller jer, der vil smugtræne og have teknikken helt på plads, inden det for alvor går løs på årets længere skiferie. Og uanset hvilken destination I vælger, er der mange muligheder i sneen. For familier, for de unge, for os der er blevet lidt ældre, for alpin- og langrendsløbere.

For at gøre det ekstra nemt for jer, har vi lavet en færdig pakke med alt det vigtigste inkluderet – Endda til en rigtig god pris, hvor alle kan være med.

Vigtig information. For at sikre dig en god og tryg ferieoplevelse har vores samarbejdspartnere indført retningslinjer og tiltag for smittereduktion som følge af COVID-19. Det kan derfor betyde, at overnatningsstedet kan opleves lidt anderledes end det, som er beskrevet på fx. hjemmesiden. Dette gælder også skicentrene samt attraktioner og oplevelser på på destinationerne i Norge. For yderligere information anbefaler vi, at I holder jer opdateret på overnatningsstedernes og skicentrenes egne hjemmesider. Vær opmæksom på, at der kan ske løbende opdateringer. 

Skiweekend inkluderer:

- Overfart Danmark – Norge tur/retur
- 3 overnatninger fra onsdag-lørdag eller torsdag-søndag
- 3 dages liftkort

Tilbuddet gælder i uge 1-6 + uge 10-11 2021

Skiweekend i Vrådal

Skiweekend i Rauland

Skiweekend i Hovden

Skiweekend i Norefjell

Skiweekend i Geilo