Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Kom hurtigt til Norge med SuperSpeed

Med Color Lines 4 daglige afgange over Skagerrak er det enkelt at finde en overfart der passer for dig, når du enten rejser til eller fra Norge. Overfarten med Superspeed tager kun 3,5 time.

Book overfart Danmark - Norge Norge - Danmark

Aktuelle tilbud

Udvalgte restpladser

Danmark - Norge

Spar 30% på overfart
Det er nu endnu billigere at rejse til Norge. Vi har nemlig tilbud på udvalgte restpladser på vores overfart. Tilbuddet gælder kun nye bookinger fra 1. maj til 30. juni. Sommer i Norge - det er billigere end du tror.

Rabatten gives på ruten Danmark-Norge på udvalgte afgange med afrejse i perioden 1. maj til 30. september 2024.
Udvalgte restpladser

Autocamper

Spar 30% på overfart
Udvalgte restpladser for autocamper eller campingvogn. Oplev Norge og rejs rundt i dit eget tempo. Tilbuddet gælder kun nye bookinger fra 1. maj til 30. juni.

Rabatten gives på ruten Danmark-Norge på udvalgte afgange med afrejse i perioden 1. maj til 30. september 2024.
Overnatning & overfart

Sommer i Norge

Fra 1200,-
Tag med os på en uforglemmelig sommerferie i det betagende Norge! Udforsk fjelde, fjorde og charmerende byer. Se vores store sommerprogram og book din pakkerejse med overfart og overnatning allerede i dag!
Læs mere og bestil nu
Overfart & overnatning

Miniferie i Norge

Fra 2415,-
Brug for et afbræk fra hverdagen? Skønne oplevelser venter jer i Norge. Tag på miniferie og oplev smukke norske byer, et rigt kulturliv eller exceptionel natur. Om I er til afslapning, sightseeing eller aktiv ferie – Norge har det hele og meget mere til. Og I kan sejle lige dertil og få mere tid til jeres miniferie. Vi har samlet vores favoritsteder.
Se vores favoritsteder
Kør-selv ferie inkl. hotel

Rundrejser i Norge

Fra 4230,-
Oplev skønne Norge på rundrejse med hele familien. Vi har samlet et udvalg af feriepakker, hvori der indgår overnatning og overfart for to personer inkl. bil. Fælles for rundrejserne er, at du får 1-2 overnatninger på forskellige udvalgte steder samt masser af oplevelser.
Læs mere om vores rundrejser

Velkommen ombord SuperSpeed

Ombord på SuperSpeed finder du fire taxfree butikker, komfortable siddepladser, legerum til børn og selvfølgelig lækker mad. Nyd aktiviteterne og lækker mad på din færge til Norge.

Velkommen om bord på SuperSpeed!