Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Kom hurtigt til Norge med SuperSpeed

Med Color Lines 4 daglige afgange over Skagerrak er det enkelt at finde en overfart der passer for dig, når du enten rejser til eller fra Norge. Overfarten med Superspeed tager kun 3,5 time.

Book overfart Danmark - Norge Norge - Danmark

Vigtig Information

De norske myndigheder har besluttet, at smittetrykket i flere lande ikke længere er tilstrækkelig lavt. Det betyder, at rejsevejledningen er ændret og der er indført nye indrejsebegrænsninger samt karantæneforanstaltninger for forskellige lande, herunder Danmark, som vil blive rødt fra midnat 19. september. Dette påvirker adskillige rejser til Norge frem til 2. oktober. Læs mere her.

For at sikre vores passagerer en tryg rejse har Color Line nu indført krav om brug af mundbind om bord på skibene mellem Norge og Danmark og på tilhørende terminaler. Alle passagerer over 12 år skal derfor bære mundbind under hele overfarten, undtagen når der indtages mad og drikke samt ved ombord- og ilandkørsel.  Vi opfordrer alle til at medbringe mundbind, dog vil det også være muligt at købe mundbind i receptionen om bord og ved ind-check.

Aktuelle tilbud

Velkommen ombord SuperSpeed

Ombord på SuperSpeed finder du fire taxfree butikker, komfortable siddepladser, legerum til børn og selvfølgelig lækker mad. Nyd aktiviteterne og lækker mad på din færge til Norge.

Captain Kid

I skoleferien er børnenes egen Captain Kid om bord med skattejagt og andre sjove aktiviteter

Velkommen om bord på SuperSpeed!