Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Kom hurtigt til Norge med SuperSpeed

Med Color Lines 4 daglige afgange over Skagerrak er det enkelt at finde en overfart der passer for dig, når du enten rejser til eller fra Norge. Overfarten med Superspeed tager kun 3,5 time.

Siddepladser på SuperSpeed

Hvis du vil være sikker på at kunne have en fast plads på overfarten med Superspeed, anbefaler vi at du forhåndsbestiller dette. Hvad end du vil slappe af eller spise godt, så har vi en siddeplads til dig.

Business Class

Læn dig tilbage i komfortable flystole og nyd overfarten. De rummelige sæder er udformet som flysæder i et behageligt materiale, med mulighed for at læne dig bagover. Ønsker du at læse dagens norske aviser er disse inkluderet.

Gå på internettet nemt og gratis fra din mobil, tablet eller pc – det eneste du behøver er en internetkode, du kan hente i en automat i business class-området.

Bliver du lækkersulten kan du forsyne dig så meget du vil med frisk frugt, kiks, kaffe, the og sodavand.

Business Class er en stillezone, sådan at du kan nyde overfarten i ro og fred. Derfor beder vi alle rejsende i Business Class at respektere, at støjniveauet skal holdes på et minimum.

Pris: 199,- per person.

Voyager Class

Med en siddeplads i Voyager Class har du altid et sted at hvile benene efter shopping eller spisning. Du kan bare læne dig tilbage og slappe af under overfarten, mens du glæder dig til at skulle opleve Norge. De rummelige sæder er udformet som flysæder, i et behageligt materiale, med mulighed for at læne sig bagover.

Siddepladsen beholder du under hele overfarten.

Pris: 80,- per person.

Catch Me If You Can

Lad dig friste af vores righoldige buffetrestaurant med varme og kolde retter, dessertbuffet og egen børnebuffet. Drikkevarer er selvfølgelig inkluderet i prisen. Siddepladsen i buffeten er din under hele overfarten, så du kan komme og gå som du vil. Buffeten står dækket ind til 1 time før ankomst.

Ekstra information

Forhåndsbestilling

Ønsker du en fast siddeplads på overfarten, kan det svare sig at bestille denne på forhånd. Siddepladser er et tilvalg du kan gøre, når du bestiller online på colorline.dk.

Opbevaring af bagage

Bagage kan opbevares i vores opbevaringsskape fra kr 20, - (inkluderet i Business Class)

Stillezone

Business Class er en stillezone, så du kan nyde overfarten i fred og ro. Her skal støjniveauet holdes på et minimum.