Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Siddepladser på SuperSpeed

Hvis du vil være sikker på at kunne have en fast plads på overfarten med Superspeed, anbefaler vi at du forhåndsbestiller dette. Hvad end du vil slappe af eller spise godt, så har vi en siddeplads til dig.

Voyager Class

Voyager Class ligger på dæk 9 og har flystole, der kan justeres til en behagelig hvileposition.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Med en siddeplads i Voyager Class har du altid et sted at hvile benene efter shopping eller spisning. Du kan bare læne dig tilbage og slappe af under overfarten, mens du glæder dig til at skulle opleve Norge. De rummelige sæder er udformet som flysæder, i et behageligt materiale, med mulighed for at læne sig bagover.

Siddepladsen beholder du under hele overfarten.

Pris:
Voksne: 109,- pr person
Børn: 55,- pr. person

Business Class

En behagelig og rolig lounge med flystole, der kan justeres til en behagelig hvileposition

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Læn dig tilbage i komfortable flystole og nyd overfarten. De rummelige sæder er udformet som flysæder i et behageligt materiale, med mulighed for at læne dig bagover. Ønsker du at læse dagens norske aviser er disse inkluderet.

Gratis internettet til din mobil, tablet eller pc – det eneste du behøver er en internetkode. Koden hentes i en automat i business class-området.

Bliver du lækkersulten kan du forsyne dig så meget du vil med frisk frugt, kiks, kaffe, the og sodavand.

Business Class er en stillezone, sådan at du kan nyde overfarten i ro og fred. Derfor beder vi alle rejsende i Business Class at respektere, at støjniveauet skal holdes på et minimum.

Pris: 239,- pr person. (gælder både voksne og børn)

Ekstra information

Forhåndsbestilling

Ønsker du en fast siddeplads på overfarten, kan det svare sig at bestille denne på forhånd. Siddepladser er et tilvalg du kan gøre, når du bestiller online på colorline.dk.

Opbevaring af bagage

Bagage kan opbevares i vores opbevaringsskabe fra kr 20, - (inkluderet i Business Class)

Stillezone

Business Class er en stillezone, så du kan nyde overfarten i fred og ro. Her skal støjniveauet holdes på et minimum.