Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Rundrejser i Norge Oplev Norges afvekslende landskab

Med en rundrejse i Norge med Color Line, kommer du helt tæt på den norske natur og kultur i egen bil. Kør fra øst til vest og tilbage igen, og bo på vores nøje udvalgte overnatningssteder.

Rundrejser i Norge med Color Line

Color Line har gjort det nemt med kør-selv-ferie i Norge. Vi har samlet et udvalg af feriepakker, hvori der indgår overnatning og overfart for to personer inkl. bil. Fælles for rundrejserne er, at du får 1-2 overnatninger på forskellige udvalgte steder samt masser af oplevelser. 

Tag på kør selv ferie

Der er så meget at opleve i Norge, at det ikke altid er nok at besøge et enkelt sted. Men så kan du vælge en rundrejse, hvor du oplever forskelligt. Fælles for de forskellige rundture er, at du får 1-2 overnatninger på forskellige udvalgte steder.

Rundrejserne er kør-selv-ferie, så du bestemmer selv, hvor mange stop, du gør undervejs. Du kan frit besøge en forlystelse, vandre en ekstra tur i landskabet eller bare fordybe dig i den smukke udsigt, du kommer forbi på rundrejsen.

Historisk kør-selv-ferie og afvekslende landskab
Rejsen mellem overnatningerne er kør-selv-ferie, så du bestemmer selv hastighed og rute. Tag på en rundrejse til historiske hoteller med helt unik og romantisk stemning. Eller vælg en rundrejse i Norges afvekslende landskaber med en blanding af fjord, fjeld og skærgård.

Rundrejse ad Eventyrveien eller Nordsjøvegen
Ved nogle af rundturene er det oplagt at lade rundrejsen følge Eventyrveien eller Nordsjøvegen. Her kan du nyde fordelene ved en kør-selv-ferie og plukke netop de oplevelser, du vil have blandt de mange seværdigheder og tilbud langs vejene.

Hvor skal din kør-selv-ferie føre hen?
Se udvalget af kør-selv-ferier, og vælg den rundrejse, du helst vil på.