Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Rejsedokumenter

Vi beder alle rejsende tjekke at billetter, legitimation, rejseforsikringer og andre dokumenter er i orden i god tid inden afrejse.

Husk gyldig legitimation og rejsepapirer

Alle gæster  skal medbringe gyldig legitimation, såsom kørekort eller pas, som skal forevises ved forlangende. Undtagelse for børn, der rejser i følge med voksne, behøver ikke dokumentation - dog anbefales det at medbringe pas

Billetter

Billetten gælder selve overfarten eller pakkerejsen pr. person. Måltider indgår ikke i prisen, medmindre det er angivet særskilt. Udstedte billetter kan ikke overdrages til andre.

Den rejsende er forpligtet til at tjekke at billetten er i overensstemmelse med det bestilte og at navnet på billetten stemmer. Du skal straks henvende dig til Color Line, hvis der er fejl på billetten.

Har du behov for en ny bekræftelse pr. mail?
Log ind på Min Side for at få tilsendt rejsepapirer/billetter.

Kan du ikke finde din bekræftelse? 

Hvis du ikke kan finde din bekræftelse i din indbakke - kan det muligvis skyldes en af disse årsager: 

  • E-mailadressen var ikke skrevet korrekt
  • Tjek dine andre indbakker dvs. uvedkommende/spam mail 
  • Tjek om din indbakke har nået sin kapacitetsgrænse 

PDF fil

Bekræftelsen kommer med e-mailen, som en PDF-fil. Kan denne ikke åbnes, bør man evt. tjekke sikkerhedsindstillinger for e-mail kontoen. Derudover skal Adobe reader være installeret, for at kunne åbne PDF-filer. 

 

Check-in

Dette behøver du for at kunne check-in:

Bookingnummer og gyldig legitimation, såsom kørekort eller pas.

Hvis du har købt en pakkerejse, hvor overnatning er inkluderet, skal du have rejsepapirerne med eller mulighed for at vise det digitalt.
Boardingkortet får du udleveret ved check-in på afrejsedagen.

Rejseforsikringer

Den rejsende er selv ansvarlig for at være tilstrækkelig forsikret, og vi anbefaler, at alle har en rejseforsikring.

EU-sygesikringskortet (det blå kort) sikrer, at man ved henvendelse til norsk læge/hospital har samme rettigheder som norske statsborgere. Bemærk dog at Norge på visse områder har indført brugerbetaling. Undersøg hos dit eget forsikringsselskab, hvordan du er dækket m.h.t. rejse-/skirejseforsikring, eller kontakt f.eks. Europæiske Rejseforsikring A/S.

Vær opmærksom på at ved ombordstigning på Color Lines skibe gælder norsk lovgivning.

Et digitalt kørekort er ikke gyldig identifikation hos Color Line. Vær opmærksom på, at digitale kørekort i øjeblikket kun er gyldige i Danmark og kan derfor ikke bruges i udlandet.