Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Rejsedokumenter

Vi beder alle rejsende tjekke at billetter, legitimation, rejseforsikringer og andre dokumenter er i orden i god tid inden afrejse.

Husk gyldig legitimation og rejsepapirer

Alle gæster (voksne) skal medbringe gyldige rejsepapirer, som skal forevises ved forlangende.

Eksempel på dokumentation: 

  • Pas
  • Kørekort 
  • Bankkort med billede

Børn, der rejser i følge med voksne, behøver ikke dokumentation - dog anbefales det at medbringe pas. 

Norge indfører grænsekontrol på alle færger fra Danmark, Sverige og Tyskland og optrapper grænsekontrollen langs indfaldsvejene til Norge fra torsdag den 26. november 2015 kl. 08.00.

Billetter

Billetten gælder selve overfarten eller pakkerejsen pr. person. Måltider indgår ikke i prisen, medmindre det er angivet særskilt. Udstedte billetter kan ikke overdrages til andre.

Den rejsende er forpligtet til at checke at billetten er i overensstemmelse med det bestilte og at navnet på billetten stemmer. Du skal straks henvende dig til Color Line, hvis der er fejl på billetten.

Rejseforsikringer

Den rejsende er selv ansvarlig for at være tilstrækkelig forsikret, og vi anbefaler, at alle har en rejseforsikring.

EU-sygesikringskortet (det blå kort) sikrer, at man ved henvendelse til norsk læge/hospital har samme rettigheder som norske statsborgere. Bemærk dog at Norge på visse områder har indført brugerbetaling. Undersøg hos dit eget forsikringsselskab, hvordan du er dækket m.h.t. rejse-/skirejseforsikring, eller kontakt f.eks. Europæiske Rejseforsikring A/S.

Vær opmærksom på at ved ombordstigning på Color Lines skibe gælder norsk lovgivning.