Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Shopping om bord på SuperSpeed

Der er meget at glæde sig til i SuperSpeeds Taxfree butikker!

Åbningstider
Butikken åbner 15 minutter efter afgang og lukker 15 minutter før ankomst.

Husk boardingkort
Husk at du skal medbringe boardingkort til taxfreebutikken ved køb af toldfri varer.

 • Taxfree shop

  SuperSpeeds store Taxfree Market har det meste af det, man forventer at finde i en god og velassorteret Taxfree butik. Populære og kendte drikkevarer indenfor spiritus, hedvin, vin, øl. Slik og chokoladeprodukter er ligeledes repræsenteret her.
 • Fashion Shop

  Fashion Shop er stedet for den modebevidste mand og kvinde. Kendte og populære mærkevarer indenfor beklædning, undertøj, smykker, ure og andet tilbehør. Her kan du gøre rigtig gode køb på dyre mærkevarer. Mange af de populære tøj- og bijouterimærker sælges til en bedre pris end på land.
 • Perfume & Cosmetics Shop

  De fleste kendte parfumehuse er repræsenteret i skibets parfumebutik. Sortimentet er meget lækkert og varieret - med dufte for ham og hende, inden for både kosmetik og cremer. Skibets salgspersonale er opdaterede med den nyeste viden indenfor de parfume- og kosmetikprodukter, som sælges om bord.
 • Color Shop

  Color Shop er en del af den store Taxfreebutik, som ligger på dæk 7. Elektronik, musik/film, ure, børnetøj, smykker og souveniers er bare et lille udsnit af de mange ting, du kan købe her.
 • Deli Shop

  Ved siden af receptionen på dæk 7 ligger skibets madvarebutik med et velassorteret udvalg af kød og spændende delikatesser. (Deli Shop findes kun på Superspeed 1)

Vidste du at...

... tilsammen udgør alle butikker på dæk 7 et areal på over 1000 m². Et spændende vareudvalg fordelt på Color Shop, Fashion Shop, Parfume Shop og Taxfree Market.

...Color Club-medlemmer får 10% rabat på de fleste produkter i TREND-magasinet