Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Shopping om bord på SuperSpeed

Der er meget at glæde sig til i SuperSpeeds Taxfree butikker!

Se de nyeste tilbud i katalogerne nedenfor

Shopping om bord på SuperSpeed

Åbningstider SuperSpeed 1:
Butikkerne åbner 15 min. efter afgang og lukker 15. min før ankomst.

Åbningstider SuperSpeed 2:
Taxfree: Kl. 10.00-11.30, Kl. 13.00-16.15, Kl. 17.45-21.00, Kl. 22.30-00.30
 

Husk boardingkort

Husk at du skal medbringe boardingkort til taxfreebutikken ved køb af toldfri varer.

Toldregler og kvoter
Se de gældende regler for, hvad du må medbringe på din rejse til og fra Norge. 

Læs mere om toldreglerne fra Norge til Danmark

Læs mere om kvoter fra Danmark til Norge

 

Besøg de forskellig shops

Altid gode tilbud på kendte mærker

Taxfree shop

SuperSpeeds store Taxfree Market har det meste af det, man forventer at finde i en god og velassorteret Taxfree butik. Populære og kendte drikkevarer indenfor spiritus, hedvin, vin, øl. Slik og chokoladeprodukter er ligeledes repræsenteret her.

Fashion Shop

Fashion Shop er stedet for den modebevidste mand og kvinde. Kendte og populære mærkevarer indenfor beklædning, undertøj, smykker, ure og andet tilbehør. Her kan du gøre rigtig gode køb på dyre mærkevarer. Mange af de populære tøj- og bijouterimærker sælges til en bedre pris end på land.

Parfume & Kosmetik Shop

De fleste kendte parfumehuse er repræsenteret i skibets parfumebutik. Sortimentet er meget lækkert og varieret - med dufte for ham og hende, inden for både kosmetik og cremer. Skibets salgspersonale er opdaterede med den nyeste viden indenfor de parfume- og kosmetikprodukter, som sælges om bord.

Color Shop

Color Shop er en del af den store Taxfreebutik, som ligger på dæk 7. Elektronik, musik/film, ure, børnetøj, smykker og souvenirs er bare et lille udsnit af de mange ting, du kan købe her.

Deli Shop

Ved siden af receptionen på dæk 7 ligger skibets madvarebutik med et velassorteret udvalg af kød og spændende delikatesser. (Deli Shop findes kun på Superspeed 1)

Vidste du at...

Butikkerne

Tilsammen udgør alle butikker på dæk 7 et areal på over 1000 m². Et spændende vareudvalg fordelt på Color Shop, Fashion Shop, Parfume Shop og Taxfree Market.

Color Club

Color Club-medlemmer får 10% rabat på de fleste produkter i TREND-magasinet