Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.
Laster video…

Kiel - Oslo Cruise

Oplev ægte cruisestemning om bord på Color Fantasy og Color Magic.

Oplevelser for både store og små

På cruise finder du alt på ét sted. Restauranter for enhver smag, store og velindrettede kahytter. Spa og træningscenter med panoramaudsigt, badeland, casino, live musik i rolige omgivelser, disco i flere etager og ikke mindst internationale musical shows, som ikke koster ekstra.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Se tilbud og bestil rejse

2 døgns cruise

Kiel - Oslo Cruise

Fra 1652,-
På cruise har du alt på ét sted. Nyd mad, ekstraordinær service, flotte gratis musikshows og herlig komfort. Prisen er for 2 personer med ophold i standard indvendig kahyt uden måltider.
2 døgns cruise

Kiel - Oslo med måltider

Fra 3040,-
Nyd en afslappet ferie til søs, bestil et 2-døgns Kiel-Oslo Cruise med morgenbuffet og aftenbuffet på både udrejse og hjemrejse. Prisen er for 2 personer med ophold i standard indvendig kahyt.
Overfart

Kiel - Oslo med bil

Fra 3500,-
Start din bilferie i Europa ombord, og lad overfarten være en del af oplevelsen.

Kahytter

Vi har sørget for at du kan sove godt. Vælg mellem indvendige kahytter, kahytter med havudsigt eller kahytter med udsigt til promenaden.

 

Mad og drikke

Vælg mellem gourmetrestaurant, fristende á la carte, buffet, tapas, pizza, burgere og smørrebrød. Skibene har også fire barer hvor du kan slappe af, danse eller bare lade dig underholde.

Aktiviteter og underholdning

Skibene byder på oplevelser og aktiviteter du vil huske i lang tid. Fantastisk shows med sangere og dansere, live musik og DJ.

 

Shopping om bord

Du finder et bredt udvalg af taxfreebutikker om bord. Nyd turen og gør et kup i butikkerne samtidig.

 

Download vores app

Se hvad der sker ombord, bestil drikkevarer i Show Lounge, reserver bord i flere af vores restauranter og få et overblik over aktuelle taxfree tilbud.

Rejseplan

Dag 1

Afgang kl 14.00 fra terminalen i Kiel. Ombordstigning 1 time før. Overnatning om bord i en 3-stjernet indvendig kahyt. (Bemærk, tillæg for opgradering af kahyt samt for enkeltkahytter).

Dag 2

Ankomst til Oslo kl. 10.00. Udforsk Oslos mange seværdigheder eller besøg de populære shopping- og restaurantområder. Afgang fra Oslo kl. 14.00. Overnatning om bord.

Dag 3

Ankomst til Color Line terminalen i Kiel kl. 10.00

Tryg rejse med Color Line

Information og ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på mange af de ofte stillede spørgsmål i forbindelse med myndighedernes rejserestriktioner, tiltag for smittereduktion samt ændrede tilbud om bord på vores skibe.

Rutetider