Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Taxfree-Shopping Kiel-Oslo

Kendte mærkevarer til gode priser

Shopping for hele familien

Om bord finder du flere butikker med et stort udvalg til de shoppelystne. Alle butikker ligger i promenaden eller i nær tilknytning til den. Vi følger retningslinjerne for smittereduktion og derfor kan der kun være et begrænset antal gæster i butikkerne samtidig. 

Aktuelle kataloger

Taxfree og Trend

Se de nyeste tilbud i katalogerne nedenfor

Color fantasy & Color Magic

Butikker om bord

Taxfree Market

I Taxfree Market kan du shoppe i et meget stort og bredt vareudvalg til gode priser. Du kan spare op til 60% på varer, du køber sammenlignet med normale priser i Norge.

Her finder du et stort udvalg af produkter inden for mad, chokolade og andre godterier, alt sammen til gunstige priser.

Taxfree Market er fordelt over 408 kvadratmeter og er et eldorado for store og små.

Åbningstider:
Kl 08.00-09.30
Kl 14.30-22.00

Fashion Boutique

Forrest i promenaden finder du vores Fashion Boutique med et stort udvalg af kendte og eksklusive mærker til taxfree-priser.

Fashion Boutique har et varieret udvalg af tøj fra kendte mærker som NN07, Tiger of Sweden, Sand, Gustav, Marc Cain og Cambio, tasker fra Guess og Tiger, ure fra Hugo Boss og smykker fra A&C samt undertøj fra Calvin Klein.

Åbningstider:Åbningstider:
Kl 08.30-09.30
Kl 14.30-24.00

Perfume & Cosmetics

Perfume & Cosmetics fører kendte mærker fra flere forskellige parfumehuse og har fornøjelsen af at tilbyde luksusprodukter som Versace, Prada, Chanel og meget mere. Du finder alt fra eksklusive cremer til gavepakker - og selvfølgelig alt til gunstige taxfree-priser.

Perfume & Cosmetics har erfarne ekspedienter, som er klar til at hjælpe dig med at finde de rigtige produkter til din hudtype og make-up, der passer til din hudtone. Butikken har wellnessprodukter og parfumer til både mænd og kvinder.

Åbningstider:
Kl. 08.30-09.30
kl. 14.00-24.00

Color Shop

I Color Shop finder du kvalitetstøj til både store og små, sko, smykker og andet tilbehør. Der er også en separat elektronikafdeling samt legetøj, musik og film. Herinde finder både mænd, kvinder og børn noget de kan lide.

Color Shop bærer tøj fra Freequent, Betty Barclay, Va Vite, Gerry Weber, Saint Tropez, Alvo og Jean Paul og Lindbergh. Børnetøj fra Name It, LEGO og Garcia. Derudover finder du tilbehør fra Nora Norge, Pilgrim og Hearts.

Åbningstider:
Kl 08.30-09.30
Kl 14.30-24.00