Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Taxfree-Shopping Kiel-Oslo

Kendte mærkevarer til gode priser

Shopping for hele familien

Om bord finder du flere butikker med et stort udvalg til de shoppelystne. Alle butikker ligger i promenaden eller i nær tilknytning til den. Vi følger retningslinjerne for smittereduktion og derfor kan der kun være et begrænset antal gæster i butikkerne samtidig. 

Aktuelle kataloger

Taxfree og Trend

Se de nyeste tilbud i katalogerne nedenfor

Color fantasy & Color Magic

Butikker om bord

Taxfree Market

I Taxfree Market kan du shoppe i et meget stort og bredt vareudvalg til gode priser. Du kan spare op til 60% på varer, du køber sammenlignet med normale priser i Norge.

Her finder du et stort udvalg af produkter inden for mad, chokolade og andre godterier, alt sammen til gunstige priser.

Taxfree Market er fordelt over 408 kvadratmeter og er et eldorado for store og små.

Åbningstider:
Kl 08.00-09.30
Kl 14.30-22.00

Fashion Boutique

Forrest i promenaden finder du vores Fashion Boutique med et stort udvalg af kendte og eksklusive mærker til taxfree-priser. Her finder den moderne mand og kvinde et væld af populære og velkendte mærkevarer inden for beklædning, undertøj, smykker, ure og tilbehør. 

Åbningstider:Åbningstider:
Kl 08.30-09.30
Kl 14.30-24.00

Perfume & Cosmetics

Butikken har et bredt udvalg af produkter fra flere kendte parfumehuse, som tilbyder luksuriøse produkter. Du finder alt fra eksklusive cremer til gavepakker - alt til fordelagtige taxfree-priser.

Butikken har erfarne eksperter klar til at hjælpe dig med at finde de rette produkter til din hudtype og makeup, der passer til din hudtone. Derudover tilbyder vi også wellnessprodukter og parfumer til både mænd og kvinder.

Åbningstider:
Kl. 08.30-09.30
kl. 14.00-24.00

Color Shop

Color Shop tilbyder et omfattende kollektion af kvalitetstøj til både voksne og børn, stort udvalg af sko, smykker og diverse tilbehør. Butikken råder også over en separat elektronikafdeling samt afsnit med legetøj, musik og film. Butikken henvender sig til alle aldre og interesser, så du kan være sikker på at finde noget, der falder i din smag, uanset om du er mand, kvinde eller barn.

Åbningstider:

Kl 08.30-09.30
Kl 14.30-24.00