Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Ferie i Norge

Besøg Norge hele året og oplev den storslåede natur

Skal det være skærgården med små hyggelige klippeøer, eller højfjeldet med øde vidder og barske fjeldtoppe? Går du efter suset ned ad pisterne på de mest populære skidestinationer eller de bedste langrendsløjper i Telemark? Color Line tilbyder dig alle mulighederne til Norge, både når det gælder rejseform og overnatning.

Sommerferie eller skiferie i Norge

Find tilbuddene her

Norge

Grupperejser

Oplevelsestur med firmaet, sportsklubben eller foreningen? Vi har et stort udvalg af grupperejser
Læs mere
Overnatning & overfart

Skiferie i Norge 2024

Fra 1125,-
Nu er vi klar med vores vinterprogram 2024 - Book nu mens udvalget er størst. Så er der nemlig større chance for at få jeres ferieønsker opfyldt. Stort udvalg af ferielejligheder og hytter ved nogle af Norges bedste skiområder.
Se hele det store udvalg her
Overnatning & overfart

Sommer i Norge

Fra 1200,-
Tag med os på en uforglemmelig sommerferie i det betagende Norge! Udforsk fjelde, fjorde og charmerende byer. Se vores store sommerprogram og book din pakkerejse med overfart og overnatning allerede i dag!
Læs mere og bestil nu

Påskeferie i Norge

Påskeferien i Norge er skiferie med et strejf af sommer. Solrige dage og mildere vejr gør, at du kan iklæde sig mindre tøj og dermed få øget bevægelsesfrihed, noget især børnene elsker. Se hvor du kan stå på ski i påskeferien.
Påskeferie i Norge - læs mere
Sensommerferie eller

Efterårsferie i Norge

Fra 790,-
Norge er et perfekt udgangspunkt for en forlænget weekend for to eller en efterårsferie for hele familien. Valget er dit og uanset, hvad du vælger, så er er Norge fuld af store oplevelser for alle.
Læs mere
Kør-selv ferie inkl. hotel

Rundrejser i Norge

Fra 4230,-
Oplev skønne Norge på rundrejse med hele familien. Vi har samlet et udvalg af feriepakker, hvori der indgår overnatning og overfart for to personer inkl. bil. Fælles for rundrejserne er, at du får 1-2 overnatninger på forskellige udvalgte steder samt masser af oplevelser.
Læs mere om vores rundrejser