Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Ferie i Norge

Besøg Norge hele året og oplev den storslåede natur

Skal det være skærgården med små hyggelige klippeøer, eller højfjeldet med øde vidder og barske fjeldtoppe? Går du efter suset ned ad pisterne på de mest populære skidestinationer eller de bedste langrendsløjper i Telemark? Color Line tilbyder dig alle mulighederne til Norge, både når det gælder rejseform og overnatning.

Sommerferie eller skiferie i Norge

Find tilbuddene her

Find den perfekte

Feriebolig i Norge

Book ferieboliger i hele Norge. Søg iblandt 100-vis af overnatningstilbud. Vælg hvor du vil hen i Norge, eller blot hvornår og hvor mange I vil rejse. Priserne er ekskl. overfart.
Læs mere
Kør-selv ferie inkl. hotel

Rundrejser i Norge

Nyhed
Fra 1965,-
Oplev skønne Norge på rundrejse med hele familien. Vi har samlet et udvalg af feriepakker, hvori der indgår overnatning og overfart for to personer inkl. bil. Fælles for rundrejserne er, at du får 1-2 overnatninger på forskellige udvalgte steder samt masser af oplevelser.
Læs mere om vores rundrejser
Norge

Grupperejser

Oplevelsestur med firmaet, sportsklubben eller foreningen? Vi har et stort udvalg af grupperejser
Læs mere
Overnatning & overfart

Skiferie i Norge 2024

Fra 1125,-
Nu er vi klar med vores vinterprogram 2024 - Book nu mens udvalget er størst. Så er der nemlig større chance for at få jeres ferieønsker opfyldt. Stort udvalg af ferielejligheder og hytter ved nogle af Norges bedste skiområder.
Se hele det store udvalg her
Overnatning & overfart

Sommer i Norge

Lav kurs = billigere ferie!
Fra 820,-
Det ER blevet billigere at holde ferie i Norge. Den norske krone er nemlig helt i bund for tiden. Lad dig inspirere, for Norge er et perfekt udgangspunkt for en sommerferie eller forlænget weekend uanset om I rejser som familie, venner eller par - se vores store udvalg af Norge her.
Læs mere og bestil nu
Sensommerferie eller

Efterårsferie i Norge

Fra 790,-
Norge er et perfekt udgangspunkt for en forlænget weekend for to eller en efterårsferie for hele familien. Valget er dit og uanset, hvad du vælger, så er er Norge fuld af store oplevelser for alle.
Læs mere