Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Telemark - Tæt på alting og langt fra dyrt

Tæt på Danmark og med underholdningen lige udenfor hyttedøren tilbyder Telemark tusindvis af trygge oplevelser hele vintersæsonen

Telemark destinationer

Telemark - alt på et sted

+7
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Norges suverænt største skiområde ligger tæt på Danmark. Der går kun få timer fra bilen er pakket til I lander midt i skiterrænet Telemark. Og hvilket terræn. Afskærmede børneområder, kælkebakker og boulevardbrede pister for de små – og til begynderne. Udfordrende pister og præmierede terrænparker for de trænede og de vilde. Og langrend i lange baner for alle fra barnsben til bedsteforældre. Netop alsidigheden karakteriserer Telemark og gør området til det mest oplagte valg for en dejlig skiferie for hele familien.

I Telemark finder I vores udvalgte destinationer: Vrådal, Rauland og Gaustablikk, der alle tilbyder et stort sortiment af underholdning og udfordringer under trygge forhold. For de mindste, for teenageren og for forældrene og bedsteforældrene – og uanset om I er til alpin, langrend, snowboard eller trickski.

Kort sagt er Telemark et eldorado for børnefamilier, der både glæder sig til at dele oplevelserne med hinanden – og udforske dem hver for sig.

Rauland Skicenter - har noget for alle!

Interesseret i snowboard? - se hvad Rauland Skicenter kan tilbyde