Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skiferie i Kvitfjell

Book skiferie i Kvitfjell

Kvitfjell er for alle

Det er ikke kun de brede boulevarder og de olympiske bakker, der trækker. Det er den samlede oplevelse. 

Hvad er så bedst? Øst eller vest.

Svaret afhænger i høj grad af niveauet og vovemodet.

Vestsiden, også kaldet solsiden, af Kvitfjell er de senere år blevet kraftigt udbygget og fremstår i dag som et suverænt terræn for børn, begyndere og letøvede med blandt andet afskærmet børneområde og en terrænpark der rummer betydelige udfordringer og kræver en vis erfaring. 

Vestsiden er et populært område for børnefamilier. Her er det største barneområdet lokaliseret sammen med serveringssteder, skiudlejning og skiskole.

På denne side findes der både grønne og røde løjper, dette gør det eftertragtet for børnefamilier.

Østsiden er for de mere krævende skiløbere med mod på olympiske udfordringer, offpiste og nedfarter, der kræver sin mand, kvinde eller teenager. 

Østsiden er lokaliseret på samme side som Gudbrandsgard Hotell og har fine bakker for de lidt sejere skiløbere.

Østsiden har et godt udvalg af restauranter og afterski. Her finder du også en lille dagligvarebutik som hedder Børson.

Her kan man også køre helt ned til målområdet. (samme løjpe som bruges til world cup i ufor og superG hvert år).

+1
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Varden er den nyeste fjeldside som møder vestsiden via verdens mindste gondoltur (over en bæk).

Her er der bygget helt nye hytter og lejligheder. Der er 10 nye hytter kaldet Varden Comfort.

På Varden er der bygget en ny restaurant på toppen i denne sæson. Denne side har grønne løjper som er brede og passer perfekt til børnefamilier og dem som elsker store carvingsving.

Alle sider af fjeldet byder på en mangfoldighed af brede pister med plads til herresving, nypræpareret sne og et velstruktureret liftesystem uden trængsel og køer.

Vores anbefalinger til dig i Kvitfjell

Tips til børnefamilien

  • Eget børneområde på Mellemstation
  • Afskærmet børneområde på Vestsiden
  • Skicenteret inden for overskuelig rækkevidde.

Tips til teenagefamilien

  • Juniorpark på Vestsiden – for børn og unge
  • Pit stop ved Turi Hans. Aldrig har en kop kakao smagt så godt.

OL pister, nul kø ved lifterne og god plads på pisterne er kodeordene for Kvitfjell. Kvitfjell ligger i det olympiske terræn ved Lillehammer og byder på 26 nedfarter. Pisterne er fordelt mellem østsiden og vestsiden af fjeldet. Det vidner ikke kun om alpine udfordringer, men også om fine forhold for en familievenlig skiferie – og en skiferie med snowboard for store og små.

Hvad gør Kvitfjell speciel:

  • Alle bakker er unikke, du får derfor en egen og ny oplevelse for hver bakke du kører.
  • Serveringsstedene i Kvitfjell. Fokus på kort rejse og god mad i hele fjeldet.
  • Kvitfjell har 3 unikke fjeldsider hvor Varden og vestsiden passer perfekt for børnefamilier. (disse to fjeldsider mødes.)
  • Gode langrendsforbindelser (300 km preparerede) lige udenfor døren på Varden fjeldside.
+1
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Kvitfjell alpint skisportssted

Kvitfjell er et godt og varieret alpint skisportssted med store variationer i skiløb fra begynder til ekspertløber. Brede boulevardpister men også snævre pister med bratte fald og skovløjper. Der er god plads på pisterne på næsten alle tidspunkter i sæsonen, nu hvor der både er en øst og vest side på alpinanlægget. 3 børneområder og 2 begynderområder. På Kvitfjell bor man generelt i gåafstand til pisterne i området.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Værd at vide om Kvitfjell...

Olympiske styrtløbsbakker på en familievenlig skiferie

Siden området i 1994 var vært for vinterlegene, er de olympiske udfordringer udbygget med flotte børne- og begynderområder. Godt nok lægger området stadig OL pister til træningslejre for verdensklasse landshold, men nu kan alle være med – og komme til. Det sikrer 25 nedfarter i forskellige sværhedsgrader, brede familiepister og effektive liftsystemer. Oplevelserne er blevet alsidigere – men de olympiske kvaliteter er bevaret.

Skiferie i Kvitfjell med snowboard for store og små

Tag snowboardet med. Kvitfjell kvitterer og leverer i flere sværhedsgrader. Juniorparken er dedikeret til sjov for begyndere og letøvede i alle aldre. Mens terrænparken på Kvitfjells vestlige solside udvider udfoldelserne og lokker med varierede og vanvittige udfordringer, med udsigt over Jotunheimen.

Kvitfjell Skicenter: Ski, afterski og brede familiepister

Kast jer ud på OL pister. Hold skiferie i Kvitfjell med snowboard og tilbring tiden sammen på de brede familiepister. Og glem ikke, at Kvitfjell Skicenter byder på noget af Norges bedste afterski med caféliv og stemningsfulde restauranter tæt på pisterne.

Hafjell & Kvitfjell - Tilsammen Norges største område

Hafjell og Kvitfjell Alpinsenter er slået sammen og er tilsammen Norges største skiområde. 1 liftkort giver således adgang til 73 km alpinløjper. Gratis shuttlebus mellem Hafjell og Kvitfjell hver tirsdag, torsdag og lørdag mellem jul og påske. Bussen kører fra Hafjell bundområde kl. 10.00 og fra Kvitfjell Vestside kl. 10.00. Tidspunktet for returkørsel kan ses på alpincentrene.