Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Kahytter Kiel - Oslo Cruise

Vælg mellem suiter eller komfortable Color Class eller standard kahytter.

Komfortable kahytter

Alle kahytter har komfortable senge, TV og eget bad. I henhold til retningslinjerne for smittereduktion er enkelte faciliteter som kaffemaskine o.l. fjernet fra kahytterne. Ligeledes vil der være hyppigere rengøring og desinficering af kontaktflader som stikkontakter, håndtag og fjernbetjeninger.

Over bildækket

Alle kahytter er placeret over bildækket

Morgenmad & WiFi

Morgenmad og wifi er inkluderet i alle 4 og 5-stjernede hytter.

Brug for mere plads?

Sammenhængende kahytter er til rådighed. Perfekt til en familie ferie.

Vi har sørget for at du kan sove godt

 Vælg mellem indvendige kahytter, kahytter med havudsigt eller kahytter med udsigt til promenaden

Sådan vælges den rigtige kahyt

En indvendig kahyt er den mest overkommelige mulighed, men den har intet vindue. Hvis du vil have havudsigt på din tur, skal du vælge en standard kahyt med havudsigt eller bedre.

Vælger du en Color Suite eller en Color Class kahytte, er morgenmad inkluderet i prisen. Gæster i Color Class kahytter spiser morgenmad i Oceanic à la Carte Restaurant, agter på dæk 6. Gæster i Color Suites spiser morgenmad i Observation Club, fremad på dæk 15. Her har du en fantastisk udsigt og kan nyde indsejlingen til Oslo eller Kiel, imens du spiser morgenmad.

Godt at vide

Connecting - kahyt

Nogle af vores standard-kahytter kan bookes som "connecting". Det betyder, at der er en dør mellem kahytterne. Disse bestilles ved at vælge én kahyt til hele rejsefølget, systemet vil foreslå en sammenhængende kahyt. For at bestille en Color Class "connecting"-kahyt, kontakt os på telefon (+45) 99 56 19 00. Booking forudsætter, at der er 4–8 personer i kahytten.

WiFi

Der er gratis trådløst netværk i alle Color Suits og Color Class kahytter. Du modtager en netværkskode i receptionen ombord. For øvrige kahytter anbefaler vi at købe adgang via en sikker betalingsside på "ColorGuest" netværket. Se mere information om internet ombord.

Børneseng

Alle kahytter har plads til én børneseng (til børn under 4 år) med undtagelse af standard kahytter med dobbeltseng. Der er et begrænset antal børnesenge til rådighed. Sengene bookes i receptionen.

Allergenvenlige kahytter

Der er enkelte allergivenlige standard - kahytter uden tæppe. Disse findes både med havudsigt og køjeseng, promenadeudsigt og dobbeltseng samt Color Class med havudsigt.

Ønsker du en allergivenlig kahyt, kan du booke en af ​​de overstående på tlf.  (+45) 99 56 19 00.