Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Kahytter Kiel - Oslo Cruise

Vælg mellem suiter eller komfortable 3 og 4- stjernes kahytter.

Komfortable kahytter

Alle kahytter har komfortable senge, TV og eget bad. I henhold til retningslinjerne for smittereduktion er enkelte faciliteter som kaffemaskine o.l. fjernet fra kahytterne. Ligeledes vil der være hyppigere rengøring og desinficering af kontaktflader som stikkontakter, håndtag og fjernbetjeninger.

Over bildækket

Alle kahytter er placeret over bildækket

Morgenmad & WiFi

Morgenmad og wifi er inkluderet i alle 4 og 5-stjernede hytter.

Brug for mere plads?

Sammenhængende kahytter er til rådighed. Perfekt til en familie ferie.

Vi har sørget for at du kan sove godt

 Vælg mellem indvendige kahytter, kahytter med havudsigt eller kahytter med udsigt til promenaden

Sådan vælger I den rigtige kahyt

En indvendig kahyt er den mest overkommelige mulighed, men den har intet vindue. Hvis du vil have havudsigt på din tur, skal du vælge en 3-stjernet kahyt med havudsigt eller bedre.

Hvis du bestiller en 4 eller 5-stjernet kahyt, er morgenmad inkluderet. Den morgenmad, spiser du med dem, der har den samme kahyt-type som du, dvs. mindre kø og mere af den gode mad. Gæster i de 4-stjernede kahytter spiser morgenmad i à la carte-restauranten bagefter, mens gæsterne i de 5-stjernede kahytter spiser i Observation Club, på dæk 15. Her får I en fantastisk udsigt og nyder en lækker morgenmad, mens I ser indsejlingen til Oslo eller Kiel.

Hvis I vil have lidt mere plads, er de 4 og 5-stjernede hytter rummelige. Derudover har 5-stjernede kahytter deres egen sofagruppe, perfekt til dem, der tilbringer tid i kahytten også.