Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skiferie i Hovden

Find pris og bestil

Book skiferie med ophold Hovden

Book en skiferie med hotel, hytte eller ferielejlighed i Hovden. Som Color Line gæst får du i tillæg særlig gode priser på liftkort og skileje. Overnatning og overfart er inkluderet i prisen. 

Find pris og bestil overnatning i Hovden

Vi har udvalgt de bedste tilbud på skiferie i Hovden, og der er noget for enhver. Vi tilbyder både hytte, hotel og ferielejlighed. Nyd de skønne skioplevelser og børnevenlige omgivelse på jeres ferie.

Klik på bestil nu, og se hvad der er ledigt baseret på jeres datoønsker. 

Find overnatning og pris udfra datoønsker

Bestil nu

Hovden hygger om familien

Snesikre Hovden byder på familie skiferie for børn og voksne i alle aldre og på alle niveauer. 

+8
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Men først og fremmest hygger Hovden om hele familien. Uanset om I er til board, trickski, kælk, alpin aftenski eller afterski i alle afskygninger i Hovden by.

Hovden er nemlig en stor og meget familievenlig destination tæt på Danmark og kan med 30 pister i alle sværhedsgrader dække de flestes behov. Også de mere vovede i kraft af de nyanlagte og udfordrende pister på Breivesiden – for slet ikke at tale om terrænparkerne, der leverer underholdning i forskellige sværhedsgrader. Hovden har altså det hele – i bredden og dybden.

Boulevardbrede nedfarter til børn, begyndere og letøvede, knivskarpe pister i rødt og sort samt over 200 km velplejede langrendsløjper og langrendsarena i særklasse.

Endelig har skicenteret et børneområde, som ligger separat og beskyttet fra det øvrige piste- og løjpenet. Her finder man både rullebånd, kælkebakke og andre
aktiviteter for de mindste.

PS: Hovden er oplagt til en skiweekend med vennerne

Skigaranti for Hovden

Gælder 23/12 2022 - 10/4 2023

Alpin:

2 lifte

Langrend:

Ingen skigaranti

Hjelm påbud

Vi gør opmærksom på, at det er påbudt at bruge hjelm og rygskinne på Hovden Alpinsenter.

Børn og hjelm

Børn under 6 år kan gratis leje en hjelm og de kører også gratis ved brug af hjelm

Rabatter i Hovden

I sæsonen 2022/2023

Liftkort og skileje

Color Line gæster kan købe liftkort og skileje med 15% rabat ved køb af minimum 4 dages liftkort/skileje. Gælder ikke uge 7-9 samt uge 14.

Skal købes på forhånd minimum 48 timer før ankomst. 

Book direkte gennem Hovdens hjemmeside, rabatten gives kun ved online køb. NB! Color Line booking nr. skal tilføjes ved booking.

Om Hovden

Nyttig information

Om Hovden

Pistekort

Priser på liftkort

Priser på skileje

Priser på skiskole

Hovden Alpinsenter

Ferie i Norge