Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skiferie i Hovden

Find pris og bestil

Book skiferie med ophold Hovden

Book en skiferie med hotel, hytte eller ferielejlighed i Hovden. Som Color Line gæst får du i tillæg særlig gode priser på liftkort og skileje. Overnatning og overfart er inkluderet i prisen. 

Find pris og bestil overnatning i Hovden

Prisen er inkl. overfart og udregnes på baggrund af datoønsker og ledigt kapacitet.

Stort udvalg skiferie pakkerejser til Hovden. Vi tilbyder både overnatning i hytte, hotelværelse og ferielejlighed. 

Priseksempel: Ophold i hytte ved Hovden Høyfjellsenter ved 9 personer med afrejse lørdag i uge 12. Markedspris fra 15.01.24

5 nætter

Fra 1545,-

Pr. person

Bestil nu

Hovden hygger om familien

Snesikre Hovden byder på familie skiferie for børn og voksne i alle aldre og på alle niveauer. 

+8
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Men først og fremmest hygger Hovden om hele familien. Uanset om I er til board, trickski, kælk, alpin aftenski eller afterski i alle afskygninger i Hovden by.

Hovden er nemlig en stor og meget familievenlig destination tæt på Danmark og kan med 30 pister i alle sværhedsgrader dække de flestes behov. Også de mere vovede i kraft af de nyanlagte og udfordrende pister på Breivesiden – for slet ikke at tale om terrænparkerne, der leverer underholdning i forskellige sværhedsgrader. Hovden har altså det hele – i bredden og dybden.

Boulevardbrede nedfarter til børn, begyndere og letøvede, knivskarpe pister i rødt og sort samt over 200 km velplejede langrendsløjper og langrendsarena i særklasse.

Endelig har skicenteret et børneområde, som ligger separat og beskyttet fra det øvrige piste- og løjpenet. Her finder man både rullebånd, kælkebakke og andre
aktiviteter for de mindste.

PS: Hovden er oplagt til en skiweekend med vennerne

Skigaranti for Hovden

Gælder 23/12 2023 - 14/4 2024

Alpin:

2 lifte

Langrend:

Ingen skigaranti

Hjelm påbud

Vi gør opmærksom på, at det er påbudt at bruge hjelm og rygskinne på Hovden Alpinsenter.

Børn og hjelm

Børn under 6 år kan gratis leje en hjelm og de kører også gratis ved brug af hjelm

Rabatter i Hovden

I sæsonen 2023/2024

Liftkort og skileje

Color Line gæster kan købe liftkort og skileje med 15% rabat ved køb af minimum 4 dages liftkort/skileje. Gælder ikke i perioden 10.02.24 til 01.03.24 samt i påsken 25.03.24 til 30.03.24

Liftkort skal bookes minimum 48 timer før ankomst via visithovden.com brug koden: COLORLINE. Bemærk rabatten gives kun ved online køb og ved brug af koden. 

Rabat på skileje fås ved brug af kode: COLORLINE. Skileje/bestilling af ski foregår på destinationen, koden oplyses ved afhentning af ski. 

Om Hovden

Nyttig information

Om Hovden

Pistekort

Priser på liftkort

Priser på skileje

Priser på skiskole

Hovden Alpinsenter

Ferie i Norge