Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Inspiration til næste skiferie i Norge

Skiferie i Norge kombinerer aktiv ferie med storslået natur og hyggelige oplevelser. Bliv inspireret til den næste skiferie i Norge her på siden. 

Skiferie i Norge

Bliv inspireret til næste kør-selv skiferie i Norge

En skiferie i Norge er en fantastisk oplevelse. De smukke, snedækkede landskaber og velpræparerede pister giver optimale forhold for skiløb og snowboarding. Efter en dag på pisterne kan man nyde lokale specialiteter og afslapning i en varm atmosfære.

Overfart & overnatning

Vinternyheder 2025

Er du også spændt på at se vores nyheder fra vinterlandet i Norge. Så har vi samlet en side med et udpluk af årets største vinternyheder 2025. Her finder du nye fantastiske destinationer og overnatningsmuligheder i vores pakkerejser. Husk at vores pakkerejser altid inkluderer overnatning og overfart.
Se vinternyheder
Skiferie i trygge omgivelser

Tag bare børnene med

Norge er trygge omgivelser med boulevard brede pister og store børneområder. Få inspiration til skiferien med børn her.
Læs mere og bestil nu
Vinterferie i Norge

Hvor går turen hen?

Har I styr på vinterferien? Tjek vores mange anbefalinger og find den destination der passer bedst til jeres behov. En vinterferie på ski i Norge er den bedste familieoplevelse.
Læs vores anbefalinger
Overnatning & overfart

Pakkerejser til Norge

Kør selv ferie
Nyd det bedste af Norge uden bøvlet ved selv at arrangere. Vælg en pakkerejse inklusive overnatning og tur/retur med SuperSpeed, alt samlet med rejsegaranti.
Læs mere
Overfart & overnatning

Miniferie på ski

Nyd en miniferie på ski i naturskønne Norge. Skønne oplevelser venter jer i Norge. Tag et afbræk fra hverdagem og oplev de smukke norske fjelde og de unikke vinteroplevelser som Norge byder på. Vi har samlet vores favoritsteder.
Læs mere
Norge

Grupperejser

Oplevelsestur med firmaet, sportsklubben eller foreningen? Vi har et stort udvalg af grupperejser
Læs mere
Påskeski

Påskeferie i Norge

Påskeferien i Norge er skiferie med et strejf af sommer. Solrige dage og mildere vejr gør, at du kan iklæde sig mindre tøj og dermed få øget bevægelsesfrihed, noget især børnene elsker. Se hvor du kan stå på ski i påskeferien.
Påskeferie i Norge - læs mere