Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Pister og lifte i Norefjell

Bedste beliggenhed med ski-ind/ud

Alpine udfordringer, lange nedfarter og langrend med panoramaudsigt

Skiskole og børneområder til de mindste, terrænparker til teenagerne og 28 pister til alle os andre. Samlet, koncentreret og med overnatningsstederne placeret midt i oplevelserne. 

Langrend løftet til nye højder

På skiferie i Norefjell får I 120 kilometer langrendsløjper serveret for jeres fødder – og for jeres øjne. Nyd udsigten fra løjper, der løber 1.500 meter over havet, og glæd jer til et velfortjent hvil med servering ved hytten i højderne. Og nyd stilheden på de velplejede skovløjper og den særlige stemning på lysløjperne om aftenen.

Lange nedfarter og pister i flere farver

Norefjell er kendt for sine lange nedfarter og har pister for både nybegyndere og øvede. Men der er også udfordringer, stejle fald og sorte pister til de trænede. Tag turen fra toppen og oplev nedfarten fra Norefjell Øvre 1.190 meter over havet til Norefjell Nedre med hele 6,5 kilometer sammenhængende skiløb. En af Norges længste nedfarter pakket med afvekslende alpine oplevelser. Fra højdepunktet på Norefjell Skicenter og helt ned i dalen.

Skiskole, børneområde og terrænpark

De mindste lærer hurtigt nye tricks i skiskolen på en skiweekend, og på den 300 meter lange piste kan de udfolde sig sammen med de lidt større børn, mens teenagere, snowboardere og andre fartdjævle afprøver deres nyeste tricks i terrænparken med rails og big jump. Hvis alpin og skiferie betyder afterski for dig, får du også stor alpin variation her. Du finder restauranter, pubber og afterski flere steder på Norefjell. Det er der også på cafeteriet Skistua ved mellemstationen.

Norefjell Skicenter

Norefjell byder på alpine udfordringer, lange nedfarter og langrend for livsnydere. Tætpakkede oplevelser, tæt på Danmark. Oplagt til en koncentreret skiweekend og alsidig nok til en lidt længere skiferie for hele familien. Med eller uden skiskole for både børn og voksne.

Skiprofil

Beliggenhed

178 - 1188 meter over havet

Snekanonanlæg

Ca. 27 km

Skilifte

3 stolelifte, 5 t-træk, 5 tallerkenlifte

Liftkapacitet

14.500 pers./timen

Længste nedfart

6,5 km

Aftenski/lyspiste

Ja (4 km), onsdag og fredag uge 1-14 kl 17.30-20.00

Lysløjpe langrend

5 km, åben alle dage

Kælkebakke for børn

Ja, ved Norefjell Ski & Spa

Skiskole

Ja

Grønne

6 - 8,5 km

Blå

12 - 10 km

Røde

7 - 5 km

Sorte

3 - 2,5 km

Alpin
26 km
Langrend

120 km (70 km i dal og skov + 50 km i fjeld)

Terrænpark

Ja, 2 stk.

Offpiste

Ja