Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Color Line Radio

Color Line Radio FM 95,3

Når I forlader motorvejen ved Hirtshals, så stil radioen ind på FM 95,3 og få relevante informationer om jeres check-in procedure, den aktuelle afgang og lignende samt inspiration til en god handel om bord - alt krydret med god musik.

Color Line fik som den første private virksomhed sin egen radiokanal. Kanalen skal bruges til at sende servicemeddelelser til bilister og feriegæster på kajpladsen.

Ved at slå over på kanal 95,3 på bilradioen kan du nu få servicemeldinger på dansk, engelsk og tysk, når du holder og venter på et af Color Lines skibe ved kajpladsen. Color Line har nemlig lanceret sin egen radiokanal. Den skal sikre, at alle bilister får de nødvendige oplysninger ved driftsforstyrrelser og forsinkelser allerede ved ankomsten til Hirtshals by.

Udkald til skibene vil kun blive sendt over radioen.

- Vores gæster skal gerne opleve en forbedret informationsservice, navnlig i forbindelse med dårligt vejr. Det handler om, at vi vil give mulighed for at få de rette informationer, mens man holder i bilen på kajen. Det er et vigtigt tiltag for os, og vi er faktisk den første private virksomhed, som har fået en sendetilladelse på ubegrænset tid til denne type passagerinformation, siger Henrik Renneberg, adm. direktør i Color Line Danmark.

Se også