Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Job i Color line

Vil du gerne arbejde i Color Line?

I Color Line AS har vi fokus på et godt og inspirerende arbejdsmiljø - både på land og til søs.


Vi beskæftiger ca. 2 350 medarbejdere i fire lande. Virksomheden har seks skibe, der sejler i fire linjer mellem Norge, Sverige, Danmark og Tyskland, med krydstogter på ruten mellem Oslo og Kiel, transport på ruterne mellem Larvik og Kristiansand til Hirtshals, og transport og shopping på ruten mellem Sandefjord og Strømstad. Udover passager- og godstransport driver Color Line konference- og messer, hoteldrift, restauranter, butikker, underholdning og turproduktion. 


Vil du arbejde sammen med os? Se vores ledige stillinger


Som arbejdsgiver kan Color Line tilbyde spændende og varierede arbejdsopgaver. Virksomheden opererer som både transportør og operatør i rejser og fragt. Bredden af arbejdsopgaverne betyder, at vi er mange medarbejdere med meget forskellige fagområder. Det giver en spændende og interessant hverdag, fordi vi samarbejder på tværs af afdelinger og fagområder. I Color Line arbejder vi hele tiden på at udvikle moderne og effektive løsninger og på at yde førsteklasses service på alle niveauer.
Vores værdier er ”Bryder os" - "Bygger tillid" - "Bryder vej". Virksomheden arbejder systematisk med områder, hvor der kræves omfattende socialt ansvar, herunder miljø, sikkerhed og beredskab, arbejdsliv, sundhed og privatliv.
Selskabet har de seneste år investeret mere end otte milliarder norske kroner i nye skibe og infrastruktur. Color Line bygger nu verdens største plug-in hybrid færge. Skibet vil blive sat i drift i sommeren 2019 på linjen Sandefjord-Strømstad.


”Selskabets vision er at blive Europas bedste rederi indenfor cruise og transport”


Color Line er i dag det eneste rederi i den internationale passagertrafik til og fra Norge med Norsk Hovedkontor og med skibe i Norsk register. Hovedkontoret ligger i Oslo.