Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Inspiration til næste ferie i Norge

kombinere aktiv ferie med storslået natur og hyggelige oplevelser. Bliv inspireret til din næste ferie i Norge her på siden.

Sommer i Norge

Oplev vidunderlige Norge

Oplev magien ved en ferie i Norge, et land kendt for sin spektakulære natur, rige kulturarv og gæstfrie atmosfære. Fra de majestætiske fjorde og imponerende fjelde til de hyggelige byer og charmerende kystbyer, tilbyder Norge en uforglemmelig oplevelse for alle typer rejsende. Uanset om du søger eventyr i vildmarken, kulturelle oplevelser i historiske byer eller afslapning i naturskønne omgivelser, vil en ferie i Norge overgå dine forventninger. 

Overfart & overnatning

Nyheder - sommeren 2024

Color Line er glade for at kunne præsentere et endnu større udvalg af skønne overnatningsmuligheder i Norge. På denne side finder du et lille udpluk af de mere unikke overnatningssteder, der nu tilbydes i pakkerejserne. Husk at pakkerejserne altid inkluderer overnatning og overfart.
Se årets nyheder
Sommerferie i Norge

Hvad skal I opleve?

Har I styr på sommerferien? Tjek vores mange anbefalinger og find den destination, der passer bedst til jeres behov. En sommerferie i Norge er den bedste familieoplevelse.
Find oplevelser
Vores anbefalinger

Familieferie i Norge

Norge er oplagt at besøge, når man rejser med små børn. Der er plads til leg ombord på færgen, børnevenlige oplevelser i naturen og lange lyse aftener. Vi har samlet vores bedste anbefalinger til børnefamilien her.
Læs mere og bestil allerede nu
Overfart & overnatning

Pakkerejser til Norge

Kør-Selv Ferie
Oplev Norges skønhed uden besværet ved selv at planlægge. Vælg en pakkerejse, der inkluderer overnatning og tur/retur med SuperSpeed – alt samlet med rejsegaranti for en problemfri ferie.
Læs mere
Kør-selv ferie inkl. hotel

Rundrejser i Norge

Fra 4230,-
Oplev skønne Norge på rundrejse med hele familien. Vi har samlet et udvalg af feriepakker, hvori der indgår overnatning og overfart for to personer inkl. bil. Fælles for rundrejserne er, at du får 1-2 overnatninger på forskellige udvalgte steder samt masser af oplevelser.
Læs mere om vores rundrejser
Sensommerferie eller

Efterårsferie i Norge

Spar op til 15%
Fra 860,-
Norge er et perfekt udgangspunkt for en forlænget weekend for to eller en efterårsferie for hele familien. Valget er dit og uanset, hvad du vælger, så er er Norge fuld af store oplevelser for alle.
Læs mere
Overfart & overnatning

Byferie

Fra 1770,-
En byferie i Norge er altid en oplevelse værd, uanset om det er en romantisk forlænget weekend i det smukke Skærgården eller en metropolferie i Oslo.
Læs mere om byferie
Overfart & overnatning

Oslo

Fra 2625,-
Forkæl børn og voksne med en ferie i Oslo. Storbyliv og kultur smelter sammen
Læs mere om Oslo
Overfart & overnatning

Miniferie i Norge

Fra 2315,-
Brug for et afbræk fra hverdagen? Skønne oplevelser venter jer i Norge. Tag på miniferie og oplev smukke norske byer, et rigt kulturliv eller exceptionel natur. Om I er til afslapning, sightseeing eller aktiv ferie – Norge har det hele og meget mere til. Og I kan sejle lige dertil og få mere tid til jeres miniferie. Vi har samlet vores favoritsteder.
Se vores favoritsteder