Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Sommer i Oslo

Oslo er en rigtig sommerperle, hvor storbyliv smelter sammen med fjordlandskabets afslappende charme, og nærheden til fjeldet sætter sit præg.

Find pris og bestil

Book en storbyferie til Oslo

Book en storbyferie med hotelovernatning i Oslo og kom tæt på seværdigheder og storbylivet. Color Line samarbejder med de bedst hoteller. Se alle hotellerne i Oslo, ved at klikke på 'Bestil nu'

Find pris og bestil hotelophold i Oslo centrum

Prisen er inkl. overfart og udregnes på baggrund af dato ønsker og ledigt kapacitet. 

Uanset om du skal på weekendtur eller på et længere ferieophold, er du sikker på at finde noget der lige netop passer dine behov. 

Priseksempel: Pris pr. person ved 2 voksne. Ophold i dobbeltværelse ved Thon Hotel Gydenløve i 3 nætter inkl. overfart tur/retur ved afrejse torsdag uge 28 2024. Prisen er markedspriser pr. 27/02 2024.

3 nætter

Fra 2625,-

pr. person

Bestil nu
Oplev

Fascinerende Oslo

Byen er en hyggelig kombination af gammelt og nyt - historiens vingesus krydret med de nyeste trends. Skøn om sommeren, men lige så spændende en efterårsdag.

+3
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Se her hvad du bør vide om Oslo...

Mad og drikke i Norges hovedstad

Udover de norske specialiteter som elg, rensdyr, hjort og rype, bør du ikke snyde dig selv for at smage den førsteklasses fisk og skaldyr, der serveres i Oslos mange gode restauranter. Besøg f.eks. Grünerløkka-området, hvor der ligger mange spisesteder og barer af høj kvalitet, men til overkommelige priser. Mathallen, som ligger på Vulkan-området har mange spændende og anderledes spisesteder og en række specialbutikker, der forhandler norske og internationale specialiteter.

Fra originale designerbutikker til børnevenlige badestrande

Bydelen Grünerløkker gemmer på et væld af farvestrålende cafeer side om side med originale designerbutikker. Ved fjordbredden byder den nye bydel Aker Brygge på moderne arkitektur, mondæne fortovsrestauranter og eksklusive gallerier. Norges hovedstad samler på smukkeste vis landets grønne identitet i en charmerende metropolstemning for hele familien.

Oplev det fascinerende kulturliv i Oslo

Munch-museet og Nobels Fredssenter er blot et par af de mange museer, der har adresse i Oslo. Byens nye kulturelle varetegn er Opera House, hvis bygning nærmest går i ét med vandet. Nyd en opløftende operaforestilling, tag en gratis slentretur i glasfoyeren, eller spis picnic på taget med udsigt over fjord og by.

De gratis glæder

De er masser af gratis oplevelser i Oslo. Vil du gøre et godt køb eller bare suge stemningen til dig , kan du besøge brugt- og antikmarkedet på Vestkanttorvet om lørdagen eller Birkelund-loppemarkedet i Grünerløkka om søndagen. Flere museer har gratis adgang om torsdagen - f.eks. på Nasjonalgalleriet eller Nasjonalmuseet – Arkitektur. Fra centrum er der ikke langt til populære og børnevenlige badestrande på halvøen Bygdøy eller du kan stikke tæerne i en af de mange søer i skoven Oslomarka.

Gode links

 til mere information om Oslo

Visit Oslo

Operahuset

Holmenkollen

Munch Museet

FRAM Museet

Aker Brygge

Nobels Fredssenter

Oslo bycykler

Shopping i Oslo

Oslo - Officiel byapp

Gratis app til Iphone, Ipad og Android, indeholder bl.a.

  • Begivenhedskalender med billetlink
  • Fås på norsk, engelsk, tysk, fransk, spansk og italiensk
  • Kan bruges, når dataroaming er slået fra
  • Offline kort over Oslo centrum
Color Line anbefaler

Udvalgte hoteller i Oslo

Hotelophold i Norge