Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Byferie i Norge

Besøg de charmerende byer i Norge. Mærk pulsen i Oslo og nyd de smukke gader i Kristiansand

Et væld af oplevelser

Byferie Norge

Norge er ikke kun storslåede naturoplevelser og kultur. En byferie i Norge kan nemlig give dig et væld af oplevelser. Fælles for alle byerne er, at de byder på en dejlig atmosfære i form af hektiske miljøer, mange aktivitetsmuligheder og indsigt i byens hverdag. 

Oslo - En moderne hovedstad

Besøg smukke Oslo, en trendy storby der har det hele. Byen er fyldt med fantastiske oplevelser, hvad enten du interesserer dig for arkitektur, museer, restauranter eller shopping.

Oslo er blandt Europas hurtigst voksende byer. Med sine nye kvarterer, innovative madkultur, mode og kunstscene er Oslo en by, der summer af liv. Fascinerende seværdigheder som Operahuset, Astrup Fearnley Museet for Moderne Kunst og Bjørvika giver byen et helt nyt udtryk. Samtidig er Oslo fortsat tættere på naturen end så mange andre hovedstæder.

I 2019 blev Oslo blevet kåret som Europas grønne hovedstad. Dette grundet beliggenheden mellem Oslofjorden og skovbeklædte bakker. Samt byens engagement i at bevare naturområder og nedbringe forureningen. 

Kristiansand - Romantisk byferie i Skærgården

Lige på den anden side af Skagerrak ligger øer og holme som perler på en snor i den norske skærgård. Den romantiske skærgårdsby Kristiansand er Sydnorges hovedstad, hvor hvide træhuse, spændende shoppinggader og fristende fiskerestauranter byder på idyllisk byferie i Skærgården. Besøg også den nyopførte Kunstsilo - som i sig selv er et arkitektonisk vartegn - der huser verdens største samling af nordisk modernisme. 

Larvik/Tønsberg - Oplev de charmerende kystbyer i skærgården

Larvik og Tønsberg-området er en kilde til oplevelser og inspiration. Tag en dukkert ved de mange flotte badestrande eller tag bilen og kør en tur langs den norske kyst.

Stavanger – Spektakulær og smuk

Stavanger er er et skattekammer, der venter på at blive opdaget. Gå en tur i de charmerende brostensbelagte gader i Old Stavanger, hvor historien hvisker gennem hver en krog. Beundre storheden ved Stavanger-katedralen, et symbol på århundreders kulturel rigdom, eller udforsk Fargegaten, Farvernes Gade, et livligt udbrud af kreativitet. Stavanger-regionen er en verden af kontraster og en symfoni af naturlig skønhed.

Bergen - Fjordnorges hovedstad

Midt i Bergens tjæreduftende havneliv summer stemningen ud fra Bryggens populære cafeer og restauranter. Bergen er fristende tilbud på Fisketorget, historiske gåture ad smalle passager, og storslået panoramavue fra Fløibanen. En byferie i Bergen er kultur, shopping og natur i én samlet pakke.

Color Line anbefaler

Udvalgte byhoteller i Norge