Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Miniferie i Norge

Overnatning og overfart

Hotelophold med halvpension - vi anbefaler

Foråret er fyldt med feriedage der bare venter på at blive brugt i skønne Norge. Og hvad er skønnere end bruge feriedagene på at få nogle enestående oplevelser. Vi anbefaler disse steder, der hver især har noget helt unikt at byde på, natur, wellness og eventyr, samt, ikke at forglemme, gastronomiske oplevelser. Vores miniferie er inklusiv halvpension, overnatning og overfart. De 3 priseksempler herunder er med afrejse fredag i uge 42 og 2 nætter, det er muligt at tilkøbe flere nætter. 

Naturskønne

Skærgaarden

Grand Hotel Åsgårdstrand
Fra 2330,- inkl. halvpension
Afslapning, ro og tid til at nyde hinanden. Lad batterierne op og oplev historiens vingesus, i den idylliske by Åsgårdstrand i Skærgården. Hotellet er smukt beliggende ved Oslofjorden, og størstedelen af værelserne har den flotte havudsigt. Priseksempel er pr. person ved 2 personer med standardværelse i 2 nætter inkl. overfart og halvpension.
Atmosfæriske

Vrådal

Straand Hotel
Fra 2515,- inkl. halvpension
Straand Hotel er et hyggeligt familiehotel fyldt med sjæl og atmosfære. Her kan du slappe af i en af de mange stuer, nyde poolen eller find roen i naturen langs Nisser sø. Priseksempel pr. person ved 2 personer med overnatning i standardværelse, 2 nætter inkl. overfart og halvpension.
Idylliske

Gausta

Gaustablikk Fjellresort
Fra 2405,- inkl. halvpension
Gastronomi, design og natur i topklasse. Nyd den smukke udsigt over Gaustatoppen iført badekåbe siddende i en af de flydende saunaer. Det nyrenoverede Gaustablikk Fjellresort er en autentisk Norge-oplevelse i luksusklassen. Priseksempel pr. person ved 2 personer med overnatning i standardværelse, 2 nætter inkl. overfart og halvpension.
Overnatning og overfart

Forlænget weekend eller miniferie - vi anbefaler

Priseksempelerne herunder er med afrejse d. torsdag i uge 42 og 3 nætter, det er muligt at tilkøbe flere nætter. Prisen er inklusiv overnatning og overfart. 

Historiske

Kristiansand

Clarion Hotel Ernst
Fra 3005,- inkl. morgenmad
Her møder historien nutiden. Clarion Hotel Ernst er placeret midt i centrum af Kristiansand, hvor byen traditionelle arkitektur blandes med spændende samtidskunst og international design. Hotellet er tilbyder de perfekte rammer for en lille smuttur væk fra Danmark. Priseksempel pr. person ved 2 personer i standardværelse, inkl. overfart.
Specielle

Larvik

QUALITY HOTEL GRAND LARVIK
Fra 2870,- inkl. morgenmad
Det nyrenoveret Quality Hotel Grand Larvik har en smuk udsigt over fjorden. Lad hotellet vare basen for jeres lille gataway i Norge og brug tiden på at går ture i området eller besøge udfrodres jer selv i skandinavias største klatrepark, Høyt & Lavt. Hotellet ligger knapt 3 km fra færgeljet, så start ferien med en rask gåtur og lad bilen blive hjemme i Danmark. Priseksempel pr. person ved 2 personer i standardværelse inkl. overfart.
Charmerende

Oslo

Thon Hotel Gyldenløve
Fra 3635,- inkl. morgenmad
Nyrenoverede Thon Hotel Gyldenløve er et charmerende hotel med en skøn atmosfære. Hotellet har en fantastisk beliggenhed midt i Oslos bedste shoppinggade Bogstadveien, det bedste udgangspunkt for at opleve Norges Hovedstand. Priseksempel pr. person ved 2 personer i standardværelse, inkl. overfart.
Ikoniske

Sydnorge

Sirdal Holiday Homes
Fra 2130,-
I Sirdal i Sydnorge er der masser af oplevelser for hele familien. Den er den sydlige indgang til den vilde og smukke Lysefjord. I øvre Sirdal tilbyder Sirdal Holiday Homes hyggelige lejligheder og hytter – mange beliggende for sig selv og med en flot udsigt. Priseksempel pr. person ved 2 personer i lejlighed for 5 personer, inkl. overfart. Bestil min. 3 nætter.
Børnevenlige

Vrådal

Vrådal Panorama
Fra 1735,-
I Vrådal Panorama bor I tæt på vandrestier, strand, legeplads og andre sjove og hyggelige sommeraktiviteter – i komfortable lejligheder/rækkehytter eller enkeltstående hytter. Med fri adgang til indendørs pool lige i nærheden. Priseksempel pr. person ved 2 personer i lejlighed for 6 personer, inkl. overfart.