Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Miniferie i Norge

Overnatning og overfart

Hotelophold med halvpension - vi anbefaler

Foråret er fyldt med feriedage der bare venter på at blive brugt i skønne Norge. Og hvad er skønnere end bruge feriedagene på at få nogle enestående oplevelser. Vi anbefaler disse steder, der hver især har noget helt unikt at byde på, natur, wellness og eventyr, samt, ikke at forglemme, gastronomiske oplevelser. Vores miniferie er inklusiv halvpension, overnatning og overfart. De 3 priseksempler herunder er med afrejse d. 5. maj og 2 nætter, det er muligt at tilkøbe flere nætter. 

Naturskønne

Skærgaarden

Grand Hotel Åsgårdstrand
Fra 2405,- inkl. halvpension
Afslapning, ro og tid til at nyde hinanden. Lad batterierne op og oplev historiens vingesus, i den idyliske by Åsgårdstrand i Skærgården. Holettet er smukt beliggende ved Oslofjorden, og størstedelen af værelserne har den flotte havudsigt. Priseksempel er pr. person ved 2 personer med standardværelse i 2 nætter inkl. overfart og halvpension. Der er også ledige værelser i forbindelse med grundlovsdag, påske og pinsen.
Atmosfæriske

Vrådal

Straand Hotel
Fra 2670,- inkl. halvpension
Straand Hotel er et hyggeligt familiehotel fyldt med sjæl og atmosfære. Her kan du slappe af i en af de mange stuer, nyde poolen eller find roen i naturen langs Nisser sø. Priseksempel pr. person ved 2 personer med overnatning i standardværelse, 2 nætter inkl. overfart og halvpension. Der er også ledige værelser i forbindelse med grundlovsdag, påske og pinsen.
Idylliske

Gausta

Gaustablikk Fjellresort
Fra 3165,- inkl. halvpension
Gastronomi, design og natur i topklasse. Nyd den smukke udsigt over Gaustatoppen iført badekåbe siddende i en af de flydende saunaer. Det nyrenoverede Gaustablikk Fjellresort er en autentisk Norge-oplevelse i luksusklassen. Priseksempel pr. person ved 2 personer med overnatning i standardværelse, 2 nætter inkl. overfart og halvpension. Der er også ledige værelser i forbindelse med grundlovsdag, påske og pinsen.
Overnating og overfart

Forlænget weekend eller miniferie - vi anbefaler

Priseksempelerne herunder er med afrejse d. 3. juni og 2 nætter, det er muligt at tilkøbe flere nætter. Prisen er inklusiv overnatning og overfart. 

Historiske

Kristiansand

Clarion Hotel Ernst
Fra 2285,- inkl. morgenmad
Her møder historien nutiden. Clarion Hotel Ernst er placeret midt i centrum af Kristiansand, hvor byen traditionelle arkitektur blandes med spændende samtidskunst og international design. Hotellet er tilbyder de perfekte rammer for en lille smuttur væk fra Danmark. Priseksempel pr. person ved 2 personer i standardværelse, 2 nætter inkl. overfart. Der er også ledige værelser i forbindelse med Store bededag, påske og pinsen.
Charmerende

Oslo

Thon Hotel Gyldenløve
Fra 1910,- inkl. morgenmad
Nyrenoverede Thon Hotel Gyldenløve er et charmerende hotel med en skøn atmosfære. Hotellet har en fantastisk beliggenhed midt i Oslos bedste shoppinggade Bogstadveien, det bedste udgangspunkt for at opleve Norges Hovedstand. Priseksempel pr. person ved 2 personer i standardværelse, 2 nætter inkl. overfart inkl. bil. Der er også ledige værelser i forbindelse med Store bededag, påske og pinsen.
Oplevelsesrige

Rauland

Rauland Høgfjellshotell
Fra 1745,-
Traditionel Høgfjellshotell beliggende i smukke Telemark. Hotellet indeholder flere dejlige saloner og en restaurant i traditionel Telemarkstil. Området indbyder til at vandre, fiske, cykle og endda ride på hest. Priseksempel pr. person ved 2 personer i standardværelse, 3 nætter inkl. overfart. Der er også ledige værelser i forbindelse med Store bededag, påske og pinsen.
Ikoniske

Sydnorge

Sirdal Hytteformidling
Fra 1245,-
I Sirdal i Sydnorge er der masser af oplevelser for hele familien. Den er den sydlige indgang til den vilde og smukke Lysefjord. I øvre Sirdal tilbyder Sirdal Hytteformidling hyggelige lejligheder og hytter – mange beliggende for sig selv og med en flot udsigt. Priseksempel pr. person ved 2 personer i lejlighed for 5 personer, 3 nætter (afrejse 2. juni) inkl. overfart. Der er også ledige værelser i forbindelse med store bededag, påske og pinsen. Bestil min. 3 nætter.
Børnevenlige

Vrådal

Vrådal Panorama
Fra 1585,-
I Vrådal Panorama bor I tæt på vandrestier, strand, legeplads og andre sjove og hyggelige sommeraktiviteter – i komfortable lejligheder/rækkehytter eller enkeltstående hytter. Med fri adgang til indendørs pool lige i nærheden. Priseksempel pr. person ved 2 personer i lejlighed for 3 personer, 2 nætter inkl. overfart. Der er også ledige værelser i forbindelse med store bededag, påske og pinsen.