Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Miniferie i Norge

Overnatning og overfart

Hotelophold med halvpension - vi anbefaler

Foråret er fyldt med feriedage der bare venter på at blive brugt i skønne Norge. Og hvad er skønnere end bruge feriedagene på at få nogle enestående oplevelser. Vi anbefaler disse steder, der hver især har noget helt unikt at byde på, natur, wellness og eventyr, samt, ikke at forglemme, gastronomiske oplevelser. Vores miniferie er inklusiv halvpension, overnatning og overfart. De 3 priseksempler herunder er pr. person ved 2 personer, med afrejse fredag i uge 23 og 2 nætter, det er muligt at tilkøbe flere nætter. 

Naturskønne

Skærgaarden

Grand Hotel Åsgårdstrand
Fra 4290,- inkl. halvpension
Afslapning, ro og tid til at nyde hinanden. Lad batterierne op og oplev historiens vingesus, i den idylliske by Åsgårdstrand i Skærgården. Hotellet er smukt beliggende ved Oslofjorden, og størstedelen af værelserne har den flotte havudsigt. Priseksempel er pr. person ved 2 personer med standardværelse i 2 nætter inkl. overfart og halvpension.
Idylliske

Gausta

Gaustablikk Fjellresort
Fra 4295,- inkl. halvpension
Gastronomi, design og natur i topklasse. Nyd den smukke udsigt over Gaustatoppen iført badekåbe siddende i en af de flydende saunaer. Det nyrenoverede Gaustablikk Fjellresort er en autentisk Norge-oplevelse i luksusklassen. Priseksempel pr. person ved 2 personer med overnatning i Superior dobbeltværelse med udsigt til fjellet, 2 nætter inkl. overfart og halvpension.
Oplevelsesrige

Rauland

Rauland Høgfjellshotell
Fra 2415,- inkl. halvpension
Traditionel Høgfjellshotell beliggende i smukke Telemark. Hotellet indeholder flere dejlige saloner og en restaurant i traditionel Telemarkstil. Området indbyder til at vandre, fiske, cykle og endda ride på hest. Priseksempel er pr. person ved 2 personer med standardværelse i 2 nætter inkl. overfart og halvpension.
Overnatning og overfart

Forlænget weekend eller miniferie - vi anbefaler

Pris-eksemplerne herunder er med afrejse d. torsdag d. 6. juni og 3 nætter, det er muligt at tilkøbe flere nætter. Prisen er inklusiv overnatning og overfart ved 2 personer.

Atmosfæriske

Sydnorge

Tregde Ferie
Fra 2870,-
Opdag Sydnorges unikke skønhed og kultur. Med udsigt til Skærgården, flere pools og lige ved lysthavnen tilbyder Tregde Ferie en afslappende ferie og en ægte skandinavisk atmosfære. Priseksempel pr. person ved 2 personer i hytte for 2, inkl. overfart.
Børnevenlige

Vrådal

Vrådal Panorama
Fra 2095,-
I Vrådal Panorama bor I tæt på vandrestier, strand, legeplads og andre sjove og hyggelige sommeraktiviteter – i komfortable lejligheder/rækkehytter eller enkeltstående hytter. Med fri adgang til indendørs pool lige i nærheden. Priseksempel pr. person ved 2 personer i lejlighed for 6 personer, inkl. overfart.
Magiske

Lysefjord

Sageneset Feriesenter
Fra 1945,-
Oplev magien i Lysefjorden, hvor imponerende klippeformationer og det krystalklare vand skaber en betagende kulisse. Rejs dertil for en unik kombination af natur, eventyr og nordisk charme. Priseksempel pr. person ved 2 personer i hytte til 5, inkl. overfart.
Lidt af det hele

Oslo

Scandic Holmenkollen Park
Fra 3780,-
Hotellet byder på det bedste fra aller verderner, natur, storby og wellness, stedet for dem der vil have lidt af hvert, og er en oplevelse i sig selv. Priseksempel pr. person ved 2 personer i standardværelde inkl. overfart og gratis parkering.