Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Familieferie i Norge

Ferie for familien

Når du rejser på ferie med børn, er det vigtigt at have de helt rigtige rammer. Vi har samlet de mest børnevenlige områder og destinationer i Norge på denne side.

Rejser i 2 voksne og 2 børn, kan i tage børnene med på en fantastisk ferie og så endda uden at betale for dem. Vi giver jer nemlig mulighed for at tage 2 børn under 16 år med ganske gratis på udvalgte hoteller i udvalgte perioder. Det eneste krav er at i alle 4 overnatter i samme værelse.

Læs mere om kampagne med 2 børn gratis på hotel

Byferie i Kristiansand

Udover storslået natur byder Norge også på mange charmerende byer. Sejler I til den romantiske skærgårdsby Kristiansand, kan I opleve hvide træhuse, spændende shoppinggader og idyllisk skærgård. Her kan I også besøge Norges største forlystelsespark Kristiansand Dyrepark. Besøg alle dyrene i zoo, kig forbi Kaptajn Sabeltands hjemstavn eller hils på røverne Kasper, Jesper og Jonathan i Kardemomme By.

Køb entrébilletter til Dyreparken, når du booker din overfart her hos os.

Overnatning

Kristiansand

Lysefjorden

Med hele familien ved Lysefjorden får I en oplevelse ud over det sædvanlige. Her oplever I naturens storhed, stilhed og betagende skønhed. Brusende vandfald, massive fjeldsider og en majestætisk udsigt med oprindelig nordisk natur, giver fornemmelsen af at være trådt direkte ind i en helt anden verden.

Bo i Sirdal og fisk din egen middag eller pluk vilde bær i skoven. Du bør også tage en dukkert i det helt rene fjeldvand.

Oplev det omskiftelige og kør til Stavnager, som byder på kulturelle oplevelser for hele familien eller shopping i de smalle snoede gader.

Inden I kører fra Kristiansand anbefaler vi et besøg i Abra Havn og Kristiansand Dyrepark, hvor I kan opleve sørøverlandsbyen, besøge Tante Sofie i Kardemommeby og udforske de 80 forskellige dyrearter i dyreparken.

Fjord Norge

Her skal du bo i Lysefjorden

Geilo

Geilo ligger 800 meter over havets overflade og her finder I mange aktiviteter. Leg Tarzan for en dag i Geilolia Højdepark hvor I, med professionelt sikkerhedsudstyr, klatrer forbi de 31 trætopsstationer. Eller tag på familiesjov i Raftingsentret Serious Fun, hvor I kan spille paintball eller tage på hyggelig mini rafting.

Sommer

Overnatning

Geilo

Rauland / Vierli

Her finder du Hardangervidda, som er Europas største fjeldplateau, med både barsk og betagende natur – oplagt til vandreferie. Området byder på sejlture, vandreture og sjove børneaktiviteter for hele familien. Tag børnene med på ATV kørsel, eller ud som dyre-detektiver for en dag på Elgsafari.  Her får I et væld af børneaktiviteter midt i den norske natur.

Sommer

Overnatning

Rauland

Vrådal

Lyder børnevenligt slaraffenland med lavvandet badestrand og oppustelige vandtrampoliner som en ferie for jer, så er Vrådal stedet. Har I cyklerne med, kan I desuden prøve kræfter med den store mountainbikepark til alle niveauer. Eller tag på slusecruice på de lokale søer mellem indsøerne Nisser og Vråvatn.

Inden I kører fra Kristiansand anbefaler vi et besøg i Abra Havn og Kristiansand Dyrepark, hvor I kan opleve sørøverlandsbyen, besøge Tante Sofie i Kardemommeby og udforske de 80 forskellige dyrearter i dyreparken.

Sommer

Overnatning

Vrådal

Hovden

Vil I gerne være tæt på Danmark, er Hovden sagen for jer. Her finder I et norsk højfjeldslandskab få timers kørsel fra Kristiansand. Her er rig mulighed for vandreture, lystfiskeri og masser af aktiviteter i det 3000 kvm. store badeland. Inden I kører fra Kristiansand bør I besøge Abra Havn og Kristiansand Dyrepark, hvor I kan opleve sørøverlandsbyen, besøge Tante Sofie i Kardemommeby og udforske de 80 forskellige dyrearter i dyreparken.

Sommer

Overnatning

Hovden

Norefjell

Her kan I gå på opdagelse i den norske natur og kultur. Giv børnene et spændende og sjovt indblik i Norges historie. Tag en tur med Krøderbanen – et gammelt veterantog, der hver søndag kører med damplokomotiv og teaktræsvogne.
Det otte kilometer lange museum Blaafarveværket er helt sikkert også et besøg værd. Her kan I komme på guidet safaritur i koboltminerne. Og i den store park i nærheden er der rig mulighed for at få en frisk dukkert og nyde frokosten.

Sommer

Overnatning

Norefjell

Trysil

Trysil har de seneste år investeret i deres sommer program - og det kan i den grad mærkes. Her kan I nu finde klatreparken "Høyt og lavt" - som byder på klatrebaner, for alle aldre i trætoppene. Trysilguiderne tager jer alle under armen og sørger for god sikkerhed og introduktion. Den nyanlagte golfbane - hvor der også er minigolf for børnene og den hyggeligste cafe. 

Nu kan I køre på Mountainbike på både anlagt bane, Trysil Bike Arena, i skoven på banen Gullia - der er naturligt anlagt på både grusstier, træbaner og med indlagte udfordringer - desuden kan man nu tage liften op på fjeldet og køre enten på tværs af fjeldet eller på den vilde "Magic Mouse" bane ned af Trysil fjeldet. 

Mere information om Trysil her 

Hemsedal

Her har I mulighed for at holde aktiv og børnevenlig familieferie midt i naturen. Besøg bjørne og elge i Vassfaret Bjørnepark, eller tag på cykeltur eller vandretur i skov, sø og fjeld. Her er noget for enhver smag, og aktiviteter til hele familien, hvad enten man er til klatring og kano eller vandre- og fisketure.

Mere information om Hemsedal her