Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Tryg overfart og skøn ferie

Tag trygt til Norge på sommerferie. Norge har alt, hvad hjertet begærer for en fantastisk ferie for hele familien. Her er højt til himmelen, store vidder og masser af plads til leg og sjove oplevelser for både store og små.

Ferie for familien

Når du rejser på ferie med børn, er det vigtigt at have de helt rigtige rammer. Vi har samlet de mest børnevenlige områder og destinationer i Norge på denne side. Gå på opdagelse i mulighederne herunder - og glæd jer til storslåede sommeroplevelser i Norge.

Vrådal

Lyder børnevenligt slaraffenland med lavvandet badestrand og oppustelige vandtrampoliner som en ferie for jer, så er Vrådal stedet. Har I cyklerne med, kan I desuden prøve kræfter med den store mountainbikepark til alle niveauer. Eller tag på slusecruise på de lokale søer mellem indsøerne Nisser og Vråvatn.

Inden I kører fra Kristiansand anbefaler vi et besøg i og Dyreparken i Kristiansand, hvor I kan opleve sørøverlandsbyen Abra Havn, besøge Tante Sofie i Kardemommeby, opleve Dyrene i Hakkebakkeskoven samt udforske de 80 forskellige dyrearter i dyreparken. 

Geilo

Geilo ligger 800 meter over havets overflade og her finder I mange aktiviteter. Leg Tarzan for en dag i Geilolia Højdepark hvor I, med professionelt sikkerhedsudstyr, klatrer forbi de 31 trætopsstationer. Eller tag på familiesjov i Raftingsentret Serious Fun, hvor I kan spille paintball eller tage på hyggelig mini rafting.

Hovden

Vil I gerne være tæt på Danmark, er Hovden sagen for jer. Her finder I et norsk højfjeldslandskab få timers kørsel fra Kristiansand. Her er rig mulighed for vandreture, lystfiskeri og masser af aktiviteter i det 3000 kvm. store badeland. 

Rauland / Vierli

Her finder du Hardangervidda, som er Europas største fjeldplateau, med både barsk og betagende natur – oplagt til vandreferie. Området byder på sejlture, vandreture og sjove børneaktiviteter for hele familien. Tag børnene med på ATV kørsel, eller ud som dyre-detektiver for en dag på Elgsafari.  Her får I et væld af børneaktiviteter midt i den norske natur.

Hemsedal

Her har I mulighed for at holde aktiv og børnevenlig familieferie midt i naturen. Besøg bjørne og elge i Vassfaret Bjørnepark, eller tag på cykeltur eller vandretur i skov, sø og fjeld. Her er noget for enhver smag, og aktiviteter til hele familien, hvad enten man er til klatring og kano eller vandre- og fisketure.

Trysil

Trysil har de seneste år investeret i deres sommer program - og det kan i den grad mærkes. Her kan I nu finde klatreparken "Høyt og lavt" - som byder på klatrebaner, for alle aldre i trætoppene. Trysilguiderne tager jer alle under armen og sørger for god sikkerhed og introduktion. Den nyanlagte golfbane - hvor der også er minigolf for børnene og den hyggeligste cafe. 

Nu kan I køre på Mountainbike på både anlagt bane, Trysil Bike Arena, i skoven på banen Gullia - der er naturligt anlagt på både grusstier, træbaner og med indlagte udfordringer - desuden kan man nu tage liften op på fjeldet og køre enten på tværs af fjeldet eller på den vilde "Magic Mouse" bane ned af Trysil fjeldet.