Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Sommerferie i Hovden & Setesdal

Find pris og bestil

Book ferie med ophold i Hovden & Setesdal

I Setesdal findes Hovdens herligheder midt i det norske højfjeldslandskab få timers kørsel fra Kristiansand. Den korte rejse fra Danmark gør Hovden & Setesdal til et perfekt rejsemål, når den aktive sommerferie skal planlægges.

Find pris og bestil ferie i Hovden & Setesdal

I Hovden & Setesdal findes et godt udvalg af overnatningsmuligheder, her er der både hotel, ferielejligheder og hytter. Vi har udvalgt de bedste rammer for jeres sommerferie i Hovden & Setesdal. Prisen er inkl. overfart og udregnes på baggrund af datoønsker og ledigt kapacitet.

Priseksempel: Hytte inkl. slutrengøring ved Hovden Høyfjellsenter ved 11 personer inkl. overfart tur/retur ved afrejse søndag uge 33 2024. Prisen er markedspriser pr. 15.01.24

7 nætter

Fra 1320,-

pr. person

Bestil nu

Sommer aktiviteter i Hovden, Setesdal

Sommeraktiviteter i Setesdal

Uanset om I er til aktiv ferie, kulturoplevelser eller ren afslapning, er der noget for enhver smag i Setesdal. Der er f.eks. rafting, cykelpark, fjeldklatring for dig, der godt vil have, at der sker noget i sommerferien. For dig, der hellere vil tage den lidt mere med ro, er der mulighed for afslappende vandreture, badning, kanoture og meget andet. Den smukke dal har desuden en rig kulturarv med gårde og museer og stolte smykke- og musiktraditioner – folkemusikken fra Setesdal er sågar på UNESCOs liste over immateriel kulturarv.

Fiskeri i Hovden – få en fjeldørred på krogen

Hovden er et eldorado for lystfiskere. Søer, elve og fjorde byder på fiskeri med flue, blink eller net. Fisketuren i Hovden kan for eksempel foregå langs elven Otra eller fra en båd på søen Hartevatn. Uanset hvilken type fiskeri I vælger, er der gode chancer for at få en fjeldørred eller ti på krogen eller i nettet.

Vandring i Hovden – tæl trin på Byklestigen

Byklestigen var oprindeligt den eneste og farlige vej over fjeldet til byen Bykle. I dag er Byklestigen restaureret, så børn og voksne sammen kan tage på sjov og anderledes vandring i Hovden. Der skulle være 71 trin på Byklestigen, men I kan jo selv tælle efter. Turen tager ca. en halv time. Vandring i Hovden byder også på mindre børnevenlige ruter. Tag rygsækken på og snør støvlerne inden I begiver jer ud på en kulturhistorisk rejse gennem højfjeldets landskab. På tre-fire dage kan I komme hele vejen fra Hovden til Haukeliseter. Men ruten kan også deles op i mindre endagsture.

Hovden Badeland – kun for vandhunde

850 meter over havets overflade ligger Hovden Badeland i eventyrlige naturomgivelser. 3000 kvadratmeter vandparadis, fordelt over 2 etager inde og ude, byder på alt lige fra vilde rutsjebaner til blide boblebassiner. Der er bassiner og vandaktiviteter til alle aldre, og vandet er 30 grader hele året rundt.

Golf i Hovden – Hole in one på en af Norges højest beliggende baner

Tag en runde golf i Hovden og mærk den forløsende fornemmelse, når driveren svinger igennem den friske højfjeldsluft og sender bolden af sted mod ét af Ørnefjell Golfbanes ni huller. Ørnefjell Golfbane ligger mellem elve, fjelde og søer 720 meter over havets overflade. Udsigten indbyder til fuldendt fordybelse under banens varierede udfordringer. Golf i Hovden er et godt bud på de perfekte rammer til et mindeværdigt hole in one-slag. Vandleg i Hovden Badeland, vandring i Hovden, fiskeri i Hovden eller golf i Hovden. Er I til lidt af det hele eller meget af det ene? I Hovden finder I et tag-selv-bord af spændende aktiviteter for vandhunde og vandrefolk.

Det kan I også opleve i Hovden, Setesdal

Om Hovden

Familievenlige aktiviteter, stier, spisesteder og fantastisk natur.

Setesdalsmuseet - Lislestog

En samling af smukke tømmerhuse i flot natur

Vatnedalsdammen

Imponerende vandreservoir med 14 magasiner

Kjerag

Kjerag stiger 1.084 meter over Lysefjorden og er den højeste top af dem alle

Hardangerfjorden

Oplev fjordens blå vand, brusende norske fosser og golde isbræer.

På cykel i Hovden

Cykelture til store og små i forskellige terræn. Alt fra landevej til downhill cykling.

+4
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Ferie i Norge