Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Sommerferie i Rauland / Vierli

Find pris og bestil

Book ferie med ophold i Rauland

I Rauland kan I tage på vandreture, fiske, cykle og ride. I kan besøge fjeldtoppe eller sejle i kano måske er I mere til fartfyldt hundeslæde kørsel eller hyggelig elgsafarier. Under en sommerferie i Rauland / Vierli har I nem adgang til hele herligheden - hele sæsonen.

Find pris og bestil ferie i Rauland

På Rauland finder I et stort udvalg af både ferielejligheder, hytter og hotel. Her er noget for alle, uanset hvad jeres feriedage skal fyldes med, har vi de rette rammer. Prisen er inkl. overfart og udregnes på baggrund af datoønsker og ledigt kapacitet.

Priseksempel: Hytte inkl. slutrengøring ved Vierli Hyttegrend ved 6 personer inkl. overfart tur/retur ved afrejse lørdag uge 33 2024. Prisen er markedspriser pr. 15.01.24.

 

7 nætter

Fra 1480,-

pr. person

Bestil nu

Rauland / Vierli ligger ved Hardangervidda

Europas største fjeldplateau og et både barsk og betagende stykke natur oplagt til en vandreferie. Området byder også på sejlture og et unikt udvalg af sjove børneaktiviteter.

Vandreferie med udsøgte udsigter

Rauland / Vierli byder på et fletværk af afmærkede travestier. Uanset om I planlægger en kort tur eller en stor vandreferie, finder I ruter, der passer til formålet. Tag for eksempel turen til højdedraget Falkenuten og nyd de mange imponerende udsigter undervejs. I områdets søer er der gode fiskemuligheder, så vandreferien  i Rauland / Vierli kan suppleres med fornøjelsen ved at fange sin egen aftensmad.

Sejltur på sø, fjord og hav

Fra Rauland ligger flere søer inden for rækkevidde. Bliv kaptajn i egen robåd eller kano og tag på sejltur i den norske natur. Ud i det blå med børn og voksne ombord. Eller oplev idylliske Møsvatn med katamaranen, M/B Fjellvåken II - ved foden af ​​Hardangervidda.

Børneaktiviteter

På Vierli kan hele familien være aktive sammen. Her er der masser af børneaktiviteter såsom frisbeegolf, minigolf, børnesæter, stor legeplads, udlejning af båd og kano, turorientering og meget mere! Sulten stiller I på Vierli Kafeteria på toppen af Rauland eller ved en af områdets grillpladser, hvor I kan tilberede jeres medbragte mad.

Elgsafari – leg dyredetektiv for en dag

Giv børnene en ekstraordinær oplevelse og tag på elgsafari, hvor I leger dyredetektiver og leder efter spor fra skovnorges konge. Under en sommerferie i Rauland / Vierli er der nemlig rige muligheder for at spotte en elg i skumringen.

Velkommen til Vierli

På toppen af Rauland finder I Vierli Hyttegrend med udlejningshytter og aktiviteter for hele familien. Vierli Hyttegrend er en del af Rauland Feriesenter. Vil I opleve områdets historie og kulturarv, er der gode muligheder for at fordybe sig – med mængderabat. I Vierli finder I også et stort legeområde med børneaktiviteter for store og små. Børne-zoo'en er også et besøg værd. Ved bjergsøen Uvatn kan du padle i kano eller ro båd. Her finder du også en hyggelig gårdhave med mulighed for at grille. Er I til sejlture eller elgsafari? Under en ferie i Rauland / Vierli behøver I ikke at vælge – her får I et væld af forskellige børneaktiviteter midt i den norske natur.

Det kan du også opleve i Rauland/Vierli

Krossobanen

Oplev naturen fra svævebanens vogne og fra toppen

M/B Fjellvåken II

M/B Fjellvåken sejler mellem Skinnarbu og Mogen Turisthytte 

Telemarkstunet

Telemarkstunet er en samling af kopier af gamle huse fra Rauland

Telemarkskanalen

Langs Telemarkskanalen og områderne omkring kanalen byder på mange unikke oplevelser.

Bø Sommerland

Sommerland med timevis af vandsjov og forlystelser

Dagsture til Hardangervidda

Oplev Hardangervidda Nationalpark på en spændende dagstur

Norsk industriarbejdermuseum

Oplev jordbrugs-, industri-, krigs- og kunsthistorie på museerne

+4
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.