Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skiferie i Rauland/Vierli

Find pris og bestil

Book skiferie med ophold i Rauland

Book en skiferie med hytte, hotel eller ferielejlighed i Rauland. Overnatning og overfart er inkluderet i prisen. Husk også, at du som Color Line gæst får gode rabatter på skileje mv. 

Find pris og bestil overnatning i Rauland

Prisen er inkl. overfart og udregnes på baggrund af datoønsker og ledigt kapacitet.

Rauland er en meget populær destination når danskerne tager på skiferie i Norge. Søg blandt alle Rauland Feriesenters hytteområder som Holtardalen, Panorama, Tiurtunet mv. 

Priseksempel: Ophold i hytte ved Vierli Hyttegrend - Rauland Feriesenter ved 6 personer med afrejse søndag i uge 3. Markedspris fra 2.6.23.

 

5 nætter

Fra 1125,-

Pr. person

Bestil nu

En snesikker klassiker for hele familien

Rauland forener langrend og alpint skiløb i topklasse. 

+8
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Må vi præsentere Rauland. Altså hvis du ikke kender området i forvejen. I så fald er præsentationen næsten overflødig; Rauland er nemlig en meget populær destination blandt danskere. Og ikke uden grund. Her er der nemlig over tyve nedfarter i forskellige sværhedsgrader samt 150 km langrendsløjper med dobbeltspor i fantastisk og varieret natur.

Rauland Skicenter har 26 nedfarter og 12 lifte, pisterne er både korte og lange. Lette og svære. I åbent terræn og i skov. Og fordelt over hele paletten af pistefarver plus offpiste – men altid på hvidt underlag. Der er noget for hele familien – sammen og hver for sig i Rauland.

På Vierli Hyttegrend har du et dejligt børneområde med blandt andet børnebakke, børnelift, figurer, kuglespor og miniscooter (åbnet lørdag til sændag samt hverdagene i ferien). Fra Vierli Hyttegrend går der en skibus til Tiur/Holtardalen hvor 10 af lifterne til Rauland Skicenter er placeret.

Skigaranti for Rauland skicenter

Gælder fra 22/12 2023 til 01/04 2024

Alpin

5 nedfarter + 5 lifte

Langrend

50 km

Download Rauland app

Rauland Skisenter har lanceret en ny app til deres gæster i Rauland. Appen gør det lettere for dig som gæst:

- Få hurtig oversigt over webcam
- Se præparerede pister via GPS
- Se alpine kort og åbne pister / elevatorer
- Køb liftkort online
- Se vejr og forhold

Søg efter VisitRauland
i App Store eller Google Play.

Om Rauland

Nyttig information

www.visitrauland.com

Pistekort Rauland / Vierli

Priser på skiskole, liftkort & skileje

Ferie i Norge