Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Nyttig information om din skiferie

Her finder du praktisk information i forbindelse med bestilling af din skiferie i Norge.

Vigtig information. For at sikre dig en god og tryg ferieoplevelse har vores samarbejdspartnere indført retningslinjer og tiltag for smittereduktion som følge af COVID-19. Det kan derfor betyde, at overnatningsstedet kan opleves lidt anderledes end det, som er beskrevet på fx. hjemmesiden. Dette gælder også skicentrene samt attraktioner og oplevelser på på destinationerne i Norge. For yderligere information anbefaler vi, at I holder jer opdateret på overnatningsstedernes og skicentrenes egne hjemmesider. Vær opmæksom på, at der kan ske løbende opdateringer. 

Bestil online

Se det store udvalg og bestil nemt online

Her får du information til bestilling af din pakkerejse eller overfart. Find gode råd uanset om det er jeres første skiferie eller i er rutineret.

Sådan bestiller du

Få tips til hvordan du finder din rejse til den bedste pris

Kontakt os

Kontakt os på telefon 99 56 19 00 eller send en mail til kundeservice@colorline.dk

Rejsebetingelser

Se de gældende rejsebetingelser for pakkerejser og overfart

Tips til vinternorge

Begynder, letøvet eller olympisk niveau. Alpin, snowboard eller moderne langrend? Hvor skal man starte, hvor skal man begynde og hvor skal man tage hen?

Langrend i Norge

Løjper for langrendsløbere på alle niveauer og i alle stilarter. Den varierede og spektakulære norske natur er ubetalelig – og naturligvis tilgængelig for alle.