Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Tilbud på Skiferie i Norge

Find aktuelle overnatningsmuligheder og tilbud på hytter, lejligheder og hoteller i Norge.

Vigtig information. For at sikre dig en god og tryg ferieoplevelse har vores samarbejdspartnere indført retningslinjer og tiltag for smittereduktion som følge af COVID-19. Det kan derfor betyde, at overnatningsstedet kan opleves lidt anderledes end det, som er beskrevet på fx. hjemmesiden. Dette gælder også skicentrene samt attraktioner og oplevelser på på destinationerne i Norge. For yderligere information anbefaler vi, at I holder jer opdateret på overnatningsstedernes og skicentrenes egne hjemmesider. Vær opmæksom på, at der kan ske løbende opdateringer. 

Bestil overnatning til:

Hemsedal, Trysil, Hafjell og Kvitfjell

Vi gør opmærksom på, at du til destinationerne Hemsedal, Trysil, Hafjell og Kvitfjell skal købe overnatning og overfart hver for sig. Nedenfor kan du bestille overnatningen. Bagefter må du huske at købe overfarten. 

Trysil

Hemsedal

Hafjell

Kvitfjell

Bestil overnatning til:

Norefjell, Geilo, Rauland, Gaustablikk, Vrådal, Hovden

Til destinationerne Norefjell, Geilo, Rauland, Gaustablikk, Vrådal, Hovden  er overnatning og overfart t/r med SuperSpeed inkluderet i prisen. Se de forskellige overnatningsmuligheder og priser herunder.

Vinter

Overnatning

Norefjell

Vinter

Overnatning

Vrådal

Vinter

Overnatning

Rauland / Vierli

Vinter

Overnatning

Gaustablikk

Vinter

Overnatning

Hovden

Overnatning Vinter

Geilo