Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Tilbud på Skiferie i Norge

Find aktuelle overnatningsmuligheder og tilbud på hytter, lejligheder og hoteller i Norge.

Overnatning + overfart

Pakkerejser til Norge

Nyd det bedste af Norge uden bøvlet ved selv at arrangere. Vælg en pakkerejse inklusive overnatning og tur/retur med SuperSpeed, alt samlet med rejsegaranti. Udforsk vores overnatningsmuligheder nedenfor, prisen udregnes på baggrund af datoønsker og ledigt kapacitet. Klik "Bestil nu" for at se ledige muligheder.

Pakkerejse til Trysil

Tag hele familien med til Trysil – Norges største skiområde med 66 varierede pister, ski-ind/ski-ud og skønne overnatningsmuligheder. Oplev trygge pister for de små, udfordringer for de mellemste og topfart for de modige. Trysil byder også på hundeslæde, kaneture, snescooteroplevelser og afslapning i spa og wellness. Mød maskotten Valle, benyt Valles børnepasning, og få en fantastisk skiferie. Undersøg hvilke ledige overnatningsenheder der er i Trysil, ved at klikke på "Bestil nu"

Find tilbud ud fra datoønsker

Bestil nu

Pakkerejse til Rauland

Uanset om du spænder langrend- eller alpinski på fødderne eller om du er voksen eller lille, så finder du masser af variation og udfordringer i Rauland. Her venter pister i alle kulører. Hele 26 nedfarter slynger sig gennem området, som i sig selv rummer oplevelser nok til en hel skiferie. Rauland har også 14 kilometer lysløjpe og seks kilometer langrendsløjper med kunstsne. Undersøg hvilke ledige overnatningsenheder der er i Rauland, ved at klikke på "Bestil nu"

Find tilbud ud fra datoønsker

Bestil nu

Pakkerejser til Vrådal

I Vrådal finder I et topprofessionelt skicenter, boulevardbrede pister, tilgængelige, næste køfrie lifte og opgraderede børneområder med egen lift. Vrådal byder på fantastiske skioplevelser, der er til at komme i nærheden af, både økonomisk og transportmæssigt. Se det store udvalg af ferielejligheder, hytter og hotel i Vrådal. Undersøg hvilke ledige overnatningsenheder der er i Vrådal, ved at klikke på "Bestil nu"

Find tilbud ud fra datoønsker

Bestil nu

Pakkerejse til Hemsedal

Hemsedal – Nordens alper med Norges bedste skisportssted! Hemsedal Skisenter byder på alt fra børnevenlige pister og terrænparker i verdensklasse til langrendsløjper og vilde sorte løjper for de erfarne. Det store børneområde er en perle med farverige nedfarter, sjove slalombaner og Valle, skiferiens maskot. Hemsedal er ikke kun skiløb – prøv hundeslædeture, snescooterkørsel og kælkning på lange bakker, så få en uforglemmelig skiferie i Hemsedal.  Undersøg hvilke ledige overnatningsenheder der er i Hemsedal, ved at klikke på "Bestil nu"

Find tilbud ud fra datoønsker

Bestil nu

Pakkerejse til Norefjell

En af danskernes helt store favoritter. Hvilket er forståeligt, her er skiskole og børneområder til de mindste, terrænparker til teenagerne og 28 pister til alle os andre. Samlet, koncentreret og med overnatningsstederne placeret midt i oplevelserne. Undersøg hvilke ledige overnatningsenheder der er i Norefjell, ved at klikke på "Bestil nu". 

Find tilbud udfra datoønsker

Bestil nu

Pakkerejse til Hovden

Hovden er først og fremmest familievenlig og alsidig skiferie. Trygge og gode børneforhold, pister i mange farver samt off piste ski og terrænpark. Langrendsløjperne, der løber gennem den smukke alsidige natur, fuldender oplevelserne. Undersøg hvilke ledige overnatningsenheder der er i Hovden, ved at klikke på "Bestil nu".

Find tilbud udfra datoønsker

Bestil nu

Pakkerejse til Geilo

Hvis du vælger en skiweekend i Geilo, har du sikret dig lidt af det hele. Geilo ligger perfekt ved siden af to fjeldtyper. Hvor det ene fjeld byder på børneområder og boulevardbrede nedfarter til børn og begynder. Det andet fjell har udfordringer og vovede nedfarter til dem, der ved, hvordan pisterne skal skæres. Endelig finder du en snowboardpark, hvis du er mere til det. Området er kompakt, men komplet i sit udbud af alsidige udfoldelsesmuligheder. Undersøg hvilke ledige overnatningsenheder der er i Geilo, ved at klikke på "Bestil nu"

Find tilbud udfra datoønsker

Bestil nu

Pakkerejse til Hafjell

Hafjell, et skisportssted med olympisk arv og familievenlige faciliteter. Kåret som Europas bedst bevarede ski-hemmelighed i 2018. Med tre dedikerede børneområder, herunder KIDS Gaia, tilbyder Hafjell et paradis for alle aldre. Liftkort giver adgang til områdets alsidige skioplevelser. Udover skiløb er der indendørs legeland, museer og let adgang til Lillehammer og Kvitfjell. Hafjell, hvor oplevelser i sneen møder familiens eventyr. Undersøg hvilke ledige overnatningsenheder der er i Hafjell, ved at klikke på "Bestil nu"

Find tilbud ud fra datoønsker

Bestil nu

Pakkerejse til Gausta

Med spektakulær udsigt over Norges mest ikoniske bjerg Gaustatoppen lever Gausta op til løftet om mere bjerg. Her er bjergene højere, dalene dybere og oplevelser i verdensklasse. Gausta byder på suveræne alpine forhold, varieret langrend i smuk højfjeldsnatur - og gode muligheder for de mindste med børnebakker og gratis skileje og liftkort til alle børn under 8 år. Klik "bestil nu" og se hvad der er ledigt.

Find tilbud udfra datoønsker

Bestil nu

Pakkerejser til Kvitfjell

Kvitfjell, et skisportssted med enestående olympiske terræner, tilbyder valg mellem Østsiden og Vestsiden. Vestsiden er ideel for familier med grønne og røde pister, børneområder og terrænpark. Østsiden appellerer til de mere erfarne skiløbere med olympiske udfordringer og fine restauranter. Den nyeste fjeldside, Varden, møder Vestsiden via verdens mindste gondoltur. Kvitfjell har 26 unikke nedfarter og 3 fjeldsider, hvilket gør det til et alsidigt og familievenligt skisportssted. Oplev hygge, nærvær og varierede pister i det solrige og charmerende Kvitfjell. Undersøg hvilke ledige overnatningsenheder der er i Kvitfjell, ved at klikke på "Bestil nu".

 

Find tilbud ud fra datoønsker

Bestil nu
Color Line anbefaler

Overnatning

Vrådal

Color Line anbefaler

Overnatning

Rauland / Vierli

Color Line anbefaler

Overnatning

Norefjell

Color Line anbefaler

Overnatning

Gausta

Vinter

Overnatning

Hovden

Color Line anbefaler

Overnatning

Geilo