Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Tilbud på Skiferie i Norge

Find aktuelle overnatningsmuligheder og tilbud på hytter, lejligheder og hoteller i Norge.

Vi er endnu ikke klar med vores sejlplan for 2023/24. Det er derfor ikke muligt at booke en skiferiepakke inkl. overfart+overnatning. Vi forventer at vores sejlplan er klar medio juni. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få direkte besked, når vi er klar og du kan booke din skiferie. 

Vi har endnu ikke opdateret priserne, de oplyste priser er 2022/23 priser.

I kan dog allerede nu bestille overnatning til Hemsedal, Trysil, Hafjell og Kvitfjell.

Bestil overnatning til:

Hemsedal, Trysil, Hafjell og Kvitfjell

Vi gør opmærksom på, at du til destinationerne Hemsedal, Trysil, Hafjell og Kvitfjell skal købe overnatning og overfart hver for sig. Nedenfor kan du bestille overnatningen. Bagefter må du huske at købe overfarten. 

Trysil

Hemsedal

Hafjell

Kvitfjell

Bestil overnatning + overfart til

Norefjell, Geilo, Rauland, Gaustablikk, Vrådal, Hovden

Til destinationerne Norefjell, Geilo, Rauland, Gaustablikk, Vrådal, Hovden  er overnatning og overfart t/r med SuperSpeed inkluderet i prisen. Se de forskellige overnatningsmuligheder herunder. Prisen udregnes på baggrund af datoønsker og ledigt kapacitet. Klik på bestil nu og se hvad der er ledigt. 

Pakkerejse til Rauland

Uanset om du spænder langrend- eller alpinski på fødderne eller om du er voksen eller lille, så finder du masser af variation og udfordringer i Rauland. Her venter pister i alle kulører. Hele 26 nedfarter slynger sig gennem området, som i sig selv rummer oplevelser nok til en hel skiferie. Rauland har også 14 kilometer lysløjpe og seks kilometer langrendsløjper med kunstsne. Undersøg hvilke ledige overnatningsenheder der er i Rauland, ved at klikke på "Bestil nu"

Find overnatning og pris udfra datoønsker

Bestil nu

Pakkerejser til Vrådal

I Vrådal finder I et topprofessionelt skicenter, boulevardbrede pister, tilgængelige, næste køfrie lifte og opgraderede børneområder med egen lift. Vrådal byder på fantastiske skioplevelser, der er til at komme i nærheden af, både økonomisk og transportmæssigt. Se det store udvalg af ferielejligheder, hytter og hotel i Vrådal. Undersøg hvilke ledige overnatningsenheder der er i Vrådal, ved at klikke på "Bestil nu"

Find overnatning og pris ud fra datoønsker

Bestil nu

Pakkerejse til Norefjell

En af danskernes helt store favoritter. Hvilket er forståeligt, her er skiskole og børneområder til de mindste, terrænparker til teenagerne og 28 pister til alle os andre. Samlet, koncentreret og med overnatningsstederne placeret midt i oplevelserne. Undersøg hvilke ledige overnatningsenheder der er i Norefjell, ved at klikke på "Bestil nu". 

Find overnatning og pris udfra datoønsker

Bestil nu

Pakkerejse til Hovden

Hovden er først og fremmest familievenlig og alsidig skiferie. Trygge og gode børneforhold, pister i mange farver samt off piste ski og terrænpark. Langrendsløjperne, der løber gennem den smukke alsidige natur, fuldender oplevelserne. Undersøg hvilke ledige overnatningsenheder der er i Hovden, ved at klikke på "Bestil nu".

Find overnatning og pris udfra datoønsker

Pakkerejse til Geilo

Hvis du vælger en skiweekend i Geilo, har du sikret dig lidt af det hele. Geilo ligger perfekt ved siden af to fjeldtyper. Hvor det ene fjeld byder på børneområder og boulevardbrede nedfarter til børn og begynder. Det andet fjell har udfordringer og vovede nedfarter til dem, der ved, hvordan pisterne skal skæres. Endelig finder du en snowboardpark, hvis du er mere til det. Området er kompakt, men komplet i sit udbud af alsidige udfoldelsesmuligheder. Unndersøg hvilke ledige overnatningsenheder der er i Geilo, ved at klikke på "Bestil nu"

Find overnatning og pris udfra datoønsker

Bestil nu

Pakkerejse til Gausta

Med spektakulær udsigt over Norges mest ikoniske bjerg Gaustatoppen lever Gausta op til løftet om mere bjerg. Her er bjergene højere, dalene dybere og oplevelser i verdensklasse. Gausta byder på suveræne alpine forhold, varieret langrend i smuk højfjeldsnatur - og gode muligheder for de mindste med børnebakker og gratis skileje og liftkort til alle børn under 8 år. Klik "bestil nu" og se hvad der er ledigt.

Find overnatning og pris udfra datoønsker

Bestil nu
Color Line anbefaler

Overnatning

Vrådal

Color Line anbefaler

Overnatning

Rauland / Vierli

Color Line anbefaler

Overnatning

Norefjell

Color Line anbefaler

Overnatning

Gausta

Vinter

Overnatning

Hovden

Color Line anbefaler

Overnatning Vinter

Geilo