Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Mildt, vildt og vanvittigt varieret

Book skiferie her

Begynder, letøvet eller olympisk niveau

Alpin, snowboard eller moderne langrend? Hvor skal man starte, hvor skal man begynde og hvor skal man tage hen?

Behov, interesser og evner er som bekendt forskellige, men det er vi også. Et par gode råd og guidelines, før I beslutter jer. Fra os til jer.

Selvfølgelig er det ikke sådan, at en bestemt destination dækker et bestemt afgrænset behov. Langt de fleste skiområder har rigtigt meget forskelligt at byde på. Vi har ikke desto mindre samlet nogle overordnede anbefalinger som er gode at have I baghovedet, før I vælger feriemål.

Tips til børnefamilien

Tag trygt de mindste med

I denne kategori finder I destinationer, som alle har fokus på de allermindste, og hvor det hele ikke handler om skiløb. Her er plads til at lege, der findes skibørnehaver, kælkebakker og aflukkede områder for de mindste med rullebånd, legefigurer og varmestuer. Små børn kræver særlige aktiviteter – og har det svært med lang transport.

Kig efter Hovden, Rauland og Vrådal. Alle med gode forhold på skiskolen, i begynderområderne og for de allermindste børn.

Tips til teenagefamilien

Supergode forhold for hele familien

Fra de mindste til de største. Naturligvis med pister i alle sværhedsgrader og farvenuancer. Særligt i denne kategori er der gode terræn- og aktivitetsparker på flere færdighedsniveauer, som giver nok udfordringer til flere skiferier.

Er dette noget for jer, så se efter destinationerne Trysil, Hemsedal, Geilo, Hafjell og Gaustablikk.

Tip til hele generationen

Store familier har alsidige behov

Det siger næsten sig selv. Kan man få alles forventninger indfriet? Ja, næsten. Der findes destinationer, som kan friste til både de mindste, de voksne og måske bedsteforældrene på samme tid. Det er her man finder store hytter/ lejligheder, skiskoler og børneområder, varieret terræn til alpint og muligheder for moderne langrend til både unge og ældre. Her er tale om gode familiedestinationer, hvor alle kan få gode og sjove oplevelser i sneen, og hvor der er bakker, som alle kan køre på uanset, hvad de har under fødderne.

Se efter destinationer som Rauland, Hovden og Geilo.