Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skiferie i Geilo

Pister på hele paletten fordelt på to fjelde. For begyndere. For de fartglade. For snowboardere. Og for langrendsløbere på alle niveauer overalt i terrænet. Oplagt til en forlænget skiweekend eller til en hyggelig skiferie – fleksibelt sammensat efter familiens behov.

Læs mere om Geilos skiprofil, liftkort og andre skifaciliteter her

Se mere om overnatningssteder i Geilo her

+5
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Værd at vide om Geilo

 • På pisterne, på snowboard og på barnsben

  Den koncentrerede skiweekend og den lidt længere hyggelige skiferie i Geilo får de bedste vilkår på Geilo Skicenter. Oplevelserne ligger bogstaveligt talt for jeres fødder i form af to fjeldtyper. Med børneområder og boulevardbrede nedfarter til børn og begyndere på den ene side. Og på den anden side, udfordringer og vovede nedfarter til dem, der ved, hvordan pisterne skal skæres. Endelig har Geilo Skicenter tre terrænparker med adrenalinkicks til både begyndere, øvede og eksperter. Mildt, vildt og varieret. Der er fri freestyle på snowboard og tilbud af international klasse.

 • Langrend i højfjeldet, i vidderne og i skovens dybe stille ro

  Langrendsforholdene i Geilo er fantastiske med over 500 kilometer præparerede løjper på fjeldet, henover det mytiske Hardangervidda og i de smukke og fredfyldte skove. Tæt på og langt væk. Kræfterne og evnerne sætter grænserne, men muligheder er mange.
 • Geilo Skicenter

  Geilo er en klassisk vintersportsby og det hyggelige og atmosfærefyldte udgangspunkt for skioplevelserne med 39 nedfarter, 18 lifte, 3 snowboardanlæg og over 500 kilometer langrend. Og fine muligheder for afterski. Området er kompakt, men komplet i sit udbud af alsidige udfoldelsesmuligheder.

 • Forlænget skiweekend eller skræddersyet ferie?

  Uanset hvad kan I glæde jer til en hyggelig skiferie i Geilo for hele familien. Og glem nu ikke Norges længste kælkebakke, når I alligevel er der. En unik oplevelse for børn – og barnlige sjæle.

Skigaranti for Geilo 1/12 2018 - 15/4 2019

Alpin:

10 nedfarter og 5 lifte

Langrend:

Ingen garanti

Geilo

 • I sæsonen 2018/2019

  Kan Color Line gæster købe liftkort med 20% i hele sæsonen. 

  • Book direkte gennem Geilos hjemmeside - under menuen "skipass". 
  • Vælg PROMO og tast koden: colorline1819 ind.