Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skiferie i Geilo

Find pris og bestil

Book skiferie med ophold i Geilo

Book en skiferie med hotel, hytte eller ferielejlighed i Geilo. Overnatning og overfart er inkluderet i prisen. 

Find pris og bestil overnatning i Geilo

Prisen er inkl. overfart og udregnes på baggrund af datoønsker og ledigt kapacitet.

Vi tilbyder de bedste overnatningsmuligheder når skiferien skal holdes i Geilo. Hvad enten I er til hytte, hotel eller ferielejlighed, er I garanteret skønne klassisk norske skioplevelser.

Priseksempel. Ophold i lejlighed ved Havsdalsgrenda ved 9 personer med afrejse lørdag i uge 12. Markedspris fra 15.01.24

5 nætter

Fra 1900,-

Pr. person

Bestil nu
Glæd jer til Geilo's alsidighed

Bløde børnepakker og sjove pister.

Oplagt til en forlænget skiweekend eller til en hyggelig skiferie – fleksibelt sammensat efter familiens behov.

+6
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Oplagt til en forlænget skiweekend eller til en hyggelig skiferie – fleksibelt sammensat efter familiens behov.

Geilo er en klassisk vintersportsby og det hyggelige og atmosfærefyldte udgangspunkt for skioplevelserne med 46 nedfarter, 20 lifte, 3 snowboardanlæg og ca. 550 kilometer langrend. Området er kompakt, men komplet i sit udbud af alsidige udfoldelsesmuligheder, der er fordelt på to fjeldtyper: Med milde, familievenlige og boulevardbrede nedfarter til børn og begyndere på den ene side. Og, på den anden side, udfordringer og vovede nedfarter til dem, der ved hvordan pisterne skal skæres.

Langrendsforholdene i Geilo er fantastiske med ca. 550 kilometer præparerede løjper på fjeldet, udover det mystiske Hardangervidda og i de smukke og fredfyldte skove. Tæt på og langt væk? Kræfterne og evnerne sætter grænserne, men muligheder er der.

Og så har vi slet ikke nævnt, at Geilo har en af Norges længste kælkebakker. En fuldstændig unik oplevelse for børn – og barnlige sjæle.

Om aftenen er samlingspunktet Geilos indbydende bymiljø, der byder på Afterski i alle aftapninger med cafeer og restauranter.

Skigaranti for Geilo

Gælder fra 09.12.23 - 14.04.2024

Alpin

10 nedfarter og 5 lifte

Langrend

Ingen garanti

Rabatter i Geilo

I sæsonen 2023/2024.

10% rabat på liftkort i hele sæsonen ved online booking, gælder kun for Color Line gæster. Derudover giver skicenteret ydereligere 10% rabat ved online køb. Rabatten er allerede fratrukket prisen. Rabatten er ift. fuld pris ved køb direkte ved skicenteret.

Book gennem Geilos hjemmeside skigeilo.no brug koden: Colorline2324 ved bestilling.

Om Geilo

Nyttig information

Pistekort

Om Geilo

Priser på liftkort

Priser på skileje

Priser på skiskole

Ferie i Norge