Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skiferie i Geilo

Book skiferie i Geilo

Pister på hele paletten fordelt på to fjelde

For begyndere. For de fartglade. For snowboardere. Og for langrendsløbere på alle niveauer overalt i terrænet.

+6
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Oplagt til en forlænget skiweekend eller til en hyggelig skiferie – fleksibelt sammensat efter familiens behov.

Læs mere om Geilos skiprofil, liftkort og andre skifaciliteter her

Geilo er en klassisk vintersportsby og det hyggelige og atmosfærefyldte udgangspunkt for skioplevelserne med 40 nedfarter, 18 lifte, 3 snowboardanlæg og over 200 kilometer langrend. Området er kompakt, men komplet i sit udbud af alsidige udfoldelsesmuligheder, der er fordelt på to fjeldtyper: Med milde, familievenlige og boulevardbrede nedfarter til børn og begyndere på den ene side. Og, på den anden side, udfordringer og vovede nedfarter til dem, der ved hvordan pisterne skal skæres.

Langrendsforholdene i Geilo er fantastiske med over 200 kilometer præparerede løjper på fjeldet, udover det mystiske Hardangervidda og i de smukke og fredfyldte skove. Tæt på og langt væk? Kræfterne og evnerne sætter grænserne, men muligheder er der.

Og så har vi slet ikke nævnt, at Geilo har en af Norges længste kælkebakker. En fuldstændig unik oplevelse for børn – og barnlige sjæle.

Om aftenen er samlingspunktet Geilos indbydende bymiljø, der byder på Afterski i alle aftapninger med cafeer og restauranter.

Familievenlige Geilo

Værd at vide om Geilo

På pisterne, på snowboard og på barnsben

Den koncentrerede skiweekend og den lidt længere hyggelige skiferie i Geilo får de bedste vilkår på Geilo Skicenter. Oplevelserne ligger bogstaveligt talt for jeres fødder i form af to fjeldtyper. Med børneområder og boulevardbrede nedfarter til børn og begyndere på den ene side. Og på den anden side, udfordringer og vovede nedfarter til dem, der ved, hvordan pisterne skal skæres. Endelig har Geilo Skicenter tre terrænparker med adrenalinkicks til både begyndere, øvede og eksperter. Mildt, vildt og varieret. Der er fri freestyle på snowboard og tilbud af international klasse.

Langrend i højfjeldet, i vidderne og i skovens dybe stille ro

Langrendsforholdene i Geilo er fantastiske med over 500 kilometer præparerede løjper på fjeldet, henover det mytiske Hardangervidda og i de smukke og fredfyldte skove. Tæt på og langt væk. Kræfterne og evnerne sætter grænserne, men muligheder er mange.

Geilo Skicenter

Geilo er en klassisk vintersportsby og det hyggelige og atmosfærefyldte udgangspunkt for skioplevelserne med 39 nedfarter, 18 lifte, 3 snowboardanlæg og over 500 kilometer langrend. Og fine muligheder for afterski. Området er kompakt, men komplet i sit udbud af alsidige udfoldelsesmuligheder.

Forlænget skiweekend eller skræddersyet ferie?

Uanset hvad kan I glæde jer til en hyggelig skiferie i Geilo for hele familien. Og glem nu ikke Norges længste kælkebakke, når I alligevel er der. En unik oplevelse for børn – og barnlige sjæle.