Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skiferie i Geilo

Skiferie i Geilo 2020/2021

Vigtig information for vinteren 2020/2021

Overvejer du en skiferie til Geilo eller har du allerede bestilt den, så gør vi opmærksom på, at Geilo har udarbejdet en særlig COVID-19 gæsteinformation for vinteren 2020/2021, hvori du kan holde dig orienteret om de gode sikkerhedsforanstaltninger på destinationen. 

Book skiferie med ophold i Geilo

Book en skiferie med hotel, hytter eller lejligheder i Geilo. Overnatning og overfart er inkluderet i prisen. Se nogle af vores favoritter nedenfor. Rejser du med Color Line til Geilo, så får du en særlig rabat på liftkortet. Læs mere under rabatter. 

Vigtig information. For at sikre dig en god og tryg ferieoplevelse har vores samarbejdspartnere indført retningslinjer og tiltag for smittereduktion som følge af COVID-19. Det kan derfor betyde, at overnatningsstedet kan opleves lidt anderledes end det, som er beskrevet på fx. hjemmesiden. Dette gælder også skicentrene samt attraktioner og oplevelser på på destinationerne i Norge. For yderligere information anbefaler vi, at I holder jer opdateret på overnatningsstedernes og skicentrenes egne hjemmesider. Vær opmæksom på, at der kan ske løbende opdateringer. 

Oplev Geilo

Forlænget skiweekend eller skræddersyet ferie?

Uanset hvad kan I glæde jer til en hyggelig skiferie i Geilo for hele familien. Og glem nu ikke Norges længste kælkebakke, når I alligevel er der. En unik oplevelse for børn – og barnlige sjæle.

Familievenlige Geilo

Hold jeres sommerferie i dejlige Geilo. Her får i oplevelser ud over det sædvanlige.