Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Pister og lifte i Geilo

Pister på hele paletten fordelt på to fjelde

For begyndere. For de fartglade. For snowboardere. Og for langrendsløbere på alle niveauer overalt i terrænet. Og så kan du endda nyde pisterne i Geilo med en helt særlig rabat på liftkortet, hvis du bestiller skiferien hos Color Line. Se mere under rabatter. 

På pisterne, på snowboard og på barnsben

Den koncentrerede skiweekend og den lidt længere hyggelige skiferie i Geilo får de bedste vilkår på Geilo Skicenter. Oplevelserne ligger bogstaveligt talt for jeres fødder i form af to fjeldtyper. Med børneområder og boulevardbrede nedfarter til børn og begyndere på den ene side. Og på den anden side, udfordringer og vovede nedfarter til dem, der ved, hvordan pisterne skal skæres. Endelig har Geilo Skicenter tre terrænparker med adrenalinkicks til både begyndere, øvede og eksperter. Mildt, vildt og varieret. Der er fri freestyle på snowboard og tilbud af international klasse.

Langrend i højfjeldet, i vidderne og i skovens dybe stille ro

Langrendsforholdene i Geilo er fantastiske med over 500 kilometer præparerede løjper på fjeldet, henover det mytiske Hardangervidda og i de smukke og fredfyldte skove. Tæt på og langt væk. Kræfterne og evnerne sætter grænserne, men muligheder er mange.

Geilo Skicenter

Geilo er en klassisk vintersportsby og det hyggelige og atmosfærefyldte udgangspunkt for skioplevelserne med 39 nedfarter, 18 lifte, 3 snowboardanlæg og over 500 kilometer langrend. Og fine muligheder for afterski. Området er kompakt, men komplet i sit udbud af alsidige udfoldelsesmuligheder.

Skiprofil

Grønne
10
Blå
10
Røde
15
Sort
5
Alpin
35 km
Langrend i alt
550 km
Beliggenhed
800 - 1178 meter over havet

Snekanonanlæg

26 km, dækker ca 75%

Skilifte

5 stolelifte, 3 t-træk, 10 tallerkenlifte, 4 rullebånd

Højdeforskel

378 meter

Længste nedfart

2 km

Aftenski/lyspiste

5 stk. Tirsdag-torsdag, non-stop til kl. 20.00. Kun i januar, februar og marts.

Snowboardpark

Ja

Skiskole

Ja

Løjper i dal/skov

30 km

Løjper på fjeldet

520 km

Lysløjpe

5 km

Pukkelpister

Ja

Liftkapacitet

25.000 pers./timen