Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Sommerferie i Geilo

Geilo ligger 800 meter over havets overflade ved porten til Hardangervidda Nationalpark

Find pris og bestil

Book ferie med ophold i Geilo

Der er ingen grund til at sidde inde, når det er sommer på Geilo. Her finder du et bredt udvalg af aktiviteter som Rafting i Numedalslågen, Nordeuropas længste ZipLine eller vandretur i bjergene.

Find pris og bestil ferie i Geilo

På Geilo tilbydes både hotelophold og ophold i ferielejligheder og hytter. Vi har udvalgt de bedste tilbud på sommerferie i Geilo, og vi håber at I finder de perfekte rammer til jeres ferie. Prisen er inkl. overfart og udregnes på baggrund af datoønsker og ledigt kapacitet.

Priseksempel: Pris pr. person ved 10 personer. Ophold i hytte ved Geilolia Hyttetun i 7 nætter inkl. overfart tur/retur og slutrengøring ved afrejse lørdag uge 33 2024. Prisen er markedspriser pr. 15/01 2024

7 nætter

Fra 1540,-

pr. person

Bestil nu

Oplev sommer i Geilo

Geilo om sommeren er unik på flere måder. Aktivitetsområdet er bredt og tilpasset alle færdigheder. Der er ingen grund til at sidde inde, når det er sommer på Geilo. Kan du lide fart og spænding, skal du prøve Rafting i Numedalslågen eller en tur i Nordeuropas længste ZipLine? Eller vil du tage din familie med på en vandretur i bjergene?

Leg tarzan for en dag i Høyt & Lavt klatrepark

Trapezer, stiger og klatrenet leder jer igennem Tarzan-banen i Høyt & Lavt klatrepark i Gelio sommerpark. Med professionelt sikkerhedsudstyr klatrer I forbi de 31 trætop-stationer i den udfordrende højdepark. For de mindste er der en børnevenlig højdepark med 12 stationer – lidt tættere på jorden.

Flåmsbanen - en eventyrlig togrejse

Tag med Flåmsbanen på en eventyrlig rejse gennem landskaber, der leder tankerne mod dukkefilmen Bjergkøbing Grandprix. Flåmsbanen begynder ved Myrdals golde højfjeldslandskab og bugter sig gennem Flåms frodige dale med floder og vandfald. En uforglemmelig oplevelse. Men tag ikke vores ord på det: Prøv det selv.

Cykelferie i Hardangervidda Nationalpark

Hardangervidda Nationalpark byder på udfordringer i alle niveauer fra let fremkommelige stier til stejle downhill løjper. Uanset hvilken ferie I vælger, leder cykelruterne jer igennem en fascinerende verden af fjelde og skovsøer. Hold øje med Norges største bestand af rensdyr, der holder til på det imponerende fjeldplateau. I Geilo kan I både leje cykler og få kort med overblik over cykelruter og sværhedsgrader til jeres cykelferie. Her er alt fra ekstremcykling til rolige familieudflugter. Prøv cykelparken i Geilolia, der udfordrer både nybegyndere og erfarne med bl.a. downhill- og freerideløjper. Eller tag en mere rolig cykelferie på turen rundt om Ustedalsfjorden.

På troldejagt ved eventyrvejen

Eventyrvejen fra Oslo i øst til Bergen i vest, er et andet godt bud på en cykelferie. Sæt krydderi på familieferien med en fælles jagt på norske trolde mellem de grønne kæmpegraner langs eventyrvejen. Fra Geilo er der adgang til sjov i naturen for hele familien.

Rafting på en af Nordeuropas bedste raftingfloder

Raftingcenteret Serious Fun tilbyder et stort antal naturbaserede aktiviteter fuld af energi, glæde og familiesjov. Prøv den hyggelige Mini Rafting med børnene på roligt vand, eller få et adrenalinkick i den sjove Super Rafting. Rafting er en storslået naturoplevelse med fossende floder og flot natur. For Color Line-rejsende tilbyder raftingcenteret Serious Fun 15% rabat på alt rafting og badestamp, samt 50% rabat på DVD'er ved visning af boardingpas eller rejsebekræftelse.

Det kan du også opleve i Geilo

Om Geilo

Omgivet af næsten endeløs natur, i hjertet af det sydlige Norge

Sommer oplevelseskort

Oplev Geilo - en helårsdestination

Geilo Højdepark

Geilo Høydepark finner du i Vestlia, i Geilo Sommerpark

Nærøyfjorden

Nærøyfjorden kulturarvspark har en rig og varieret kulturarv

Nationale turistveje

De 18 sceniske ruter findes i de vestlige, centrale og nordlige dele af Norge, langs kysten og over fjeldene

Langedrag Naturpark

I særligt naturskønne omgivelser ligger Langedragshusene som en Soria Moria-borg.

Norsk Natursenter Hardanger

En spændende, sjov, lærerig og unik oplevelse for alle aldersgrupper

Gokart rally og rafting ved Dagali

Komplet anlæg med 20 gokarts, timing udstyr og baneelement

Raftingcenter Serious Fun

Deltag i eventyrlig rafting, slap af i boblebadet og nyd naturen i ødemarken.

Vandretur på Hardangervidda

Hardangervidda er Europas største højfjeldsplateau

Liftbaseret cykling i Geilo Sommerpark

Her kan du og din cykel tage stoleliften til toppen og køre ned igen

Flåmsbanen

Flåmbanen er blevet beskrevet som en af de smukkeste togrejser i verden

Ferie i Norge