Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Sommerferie i Geilo

Geilo ligger 800 meter over havets overflade ved porten til Hardangervidda Nationalpark

Oplevelser for hele familien

Oplev Eventyrvejen og Hardangervidda Nationalpark med de norske fjorde inden for rækkevidde

Tag på cykelferie i det betagende højfjeldslandskab med rislende elve, klare søer og brede vidder. Leg Tarzan for en dag i Geilolia Højdepark. Eller læn jer tilbage i Flåmsbanens togkupe, mens I nyder panoramaudsigten.

Se mere om overnatningssteder i Geilo her

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Værd at vide om Geilo

Leg Tarzan for en dag i Geilolia Højdepark

Trapezer, stiger og klatrenet leder jer igennem Tarzan-banen i Geilolia Højdepark. Med professionelt sikkerhedsudstyr klatrer I forbi de 31 trætop-stationer i den udfordrende højdepark. For de mindste er der en børnevenlig højdepark med 12 stationer – lidt tættere på jorden.

Flåmsbanen - en eventyrlig togrejse

Tag med Flåmsbanen på en eventyrlig rejse gennem landskaber, der leder tankerne mod dukkefilmen Bjergkøbing Grandprix. Flåmsbanen begynder ved Myrdals golde højfjeldslandskab og bugter sig gennem Flåms frodige dale med floder og vandfald. En uforglemmelig oplevelse. Men tag ikke vores ord på det: Prøv det selv.

Cykelferie i Hardangervidda Nationalpark

Hardangervidda Nationalpark byder på udfordringer i alle niveauer fra let fremkommelige stier til stejle downhill løjper. Uanset hvilken ferie I vælger, leder cykelruterne jer igennem en fascinerende verden af fjelde og skovsøer. Hold øje med Norges største bestand af rensdyr, der holder til på det imponerende fjeldplateau. I Geilo kan I både leje cykler og få kort med overblik over cykelruter og sværhedsgrader til jeres cykelferie. Her er alt fra ekstremcykling til rolige familieudflugter. Prøv cykelparken i Geilolia, der udfordrer både nybegyndere og erfarne med bl.a. downhill- og freerideløjper. Eller tag en mere rolig cykelferie på turen rundt om Ustedalsfjorden.

På troldejagt ved eventyrvejen

Eventyrvejen fra Oslo i øst til Bergen i vest, er et andet godt bud på en cykelferie. Sæt krydderi på familieferien med en fælles jagt på norske trolde mellem de grønne kæmpegraner langs eventyrvejen. Fra Geilo er der adgang til sjov i naturen for hele familien.

Rafting på en af Nordeuropas bedste raftingfloder

Raftingcenteret Serious Fun tilbyder et stort antal naturbaserede aktiviteter fuld af energi, glæde og familiesjov. Prøv den hyggelige Mini Rafting med børnene på roligt vand, eller få et adrenalinkick i den sjove Super Rafting. Rafting er en storslået naturoplevelse med fossende floder og flot natur. For Color Line-rejsende tilbyder raftingcenteret Serious Fun 15% rabat på alt rafting og badestamp, samt 50% rabat på DVD'er ved visning af boardingpas eller rejsebekræftelse.