Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Hafjell for hele den pukkelpistede familie

Naturskønne oplevelser hele året rundt, men særligt om vinteren, hvor Hafjell byder på store oplevelser for både små og store.

Find pris og bestil

Book skiferie med ophold i Hafjell

Book en ferie med hotel, hytter eller lejligheder i Hafjell - stort udvalg af pakkerejser med overnatning og overfart inkluderet i prisen. 

Find pris og bestil overnatning i Hafjell

Prisen er inkl. overfart og udregnes på baggrund af dato ønsker og ledigt kapacitet. For at få det største udvalg, anbefales afrejse torsdage, fredage eller søndage, min. 2 nætter. 

Vi har udvalgt de bedste tilbud på skiferie i Hafjell - her er noget for enhver smag. Hvad enten I er til hotel, hytte eller lejlighed er I garanteret perfekte forhold til jeres skiferie. 

Priseksempel: Ophold i Lejlighed ved Favn Familie ved 7 personer med afrejse lørdag i uge 12. Markedspris fra 15.01.24.

5 nætter

Fra 1625,-

pr. person

Bestil nu

Hafjell – en verden af oplevelser

Hafjell er et paradis for fartglade familier. Høj sol og håret tilbage. Solskinstimerne er lidt flere og nedfarterne lidt længere i Hafjell, der byder på olympiske oplevelser samt pister i alle farver. 

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Om du er stor eller lille, prof eller grøn, skientusiast eller ikke – så vil du blive overrasket over, hvor meget der er tænkt på dig, når du tager til Hafjell! Højst sandsynligt af samme grund blev Hafjell i 2018 kåret til Europas best-kept secret Ski Resorts.

For Hafjell har det hele. Alt er let tilgængeligt, selvom området er stort og med et stort udbud af aktiviteter. Og for familier er der virkelig tænkt i børnehøjde! Skicentret har hele tre børneområder med udfordringer af alle slags – og akut hjælp til den pludselige sult og trængende blære. I Hafjell finder I et indendørs legeland, børnevenlige museer og, så er det tæt på en masse andre sjove aktiviteter for familien. Hafjell ligger desuden kun et kvarters kørsel fra Lillehammer, en skøn by for hele familien – og kun en halv times kørsel fra Kvitfjell, hvor dit Hafjell-liftkort også gælder, så du om vinteren har endnu flere pister at vælge imellem. 

Særlig om Hafjell Alpinsenter

Hafjell Alpinsenter er på alle måder et meget gennemtænkt skisportssted, og det skyldes måske stedets arv. Siden 30’erne har der været afholdt professionelle skisportskonkurrencer og i 1994 blev de Olympiske Vinterlege afholdt i området. Siden da er den høje standard blevet holdt i Hafjell, og der bliver hver dag trænet både på ski og snowboard på meget højt plan. Og så er der blevet udvidet med masser af aktiviteter for det brede publikum, så selv dem der knap kan gå, dem der må trille rundt med barnevogn, eller dem der går tur med hunden, kan få en oplevelse ud af fantastiske Hafjell.

Jeres Hafjell-liftkort giver jer fri adgang til hele skiområdet, som tæller både stolelifter, t-lifter og en gondollift, den eneste i Norge! Bestil Hafjell-liftkort hjemmefra, eller når I er fremme. I kan også downloade jeres Hafjell-pistekort her på forhånd, eller få et gratis ét på skicentret, når I er fremme.

Rabatter i Hafjell

I sæsonen 2023/2024

10% rabat på skileje hele sæsonen uanset periode. Skal bestilles på forhånd (min. 14 dage før) via Hafjell Skiutleie.

Du bestiller via linket. Når du vælger «Bestill nå» er rabatten allerede fratrukket.

10% rabat på skileje hele sæsonen uanset periode. Gives kun til Color Line. Skal bestilles på forhånd via Hafjell Skiutleie.

 

Hafjell i børnehøjde

Hafjell Alpinsenter er et paradis for børn – uanset alder. Området har hele tre afskærmede børneområder: KIDS Gaia, KIDS Mosetertoppen og KIDS Knerten.

KIDS Gaia er et helt nyt og helt gratis område, hvor hele familien kan hygge og have det sjovt. Det er det perfekte sted for dem, der forsøger sig med ski for første gang eller ikke engang er klar til at få ski under fødderne. For KIDS Gaia i Hafjell har også kælkebakke! Der er skicross- og slalomløjpe med figurporte. Der er også varme, elektriske grill, hvor I kvit og frit kan grille, hvad I vil. Og er der brug for lidt forfriskninger, en varm kakao eller et toiletbesøg, ligger Gaiastova lige i nærheden – en af Norges bedste afterski- og frokostrestauranter, der er placeret i Hafjell.

KIDS Mosetertoppen er både for dem uden forkundskaber og dem, der er rimeligt godt kørende. ’Frontyard’ har forskellige sjove løjper og en lang, sjov kælkebakke. Her er toiletter og restauranter lige i nærheden og mulighed for at medbringe egen madpakke. ’Backyard’ er en terrænpark i Hafjell, som både byder på udfordringer for de øvede og de uøvede. Her kan man prøve kræfter med små hop og rails – og stå på aftenski på oplyste baner! Mosetertoppen har også en lang spændende pist med noget terræn kaldet Buåsløypa og en pist med mulighed for at blive filmet kaldet BMW Skimovie. Hafjell på ski er et helt fantastisk sted for hele familien – det er kun jer selv, der sætter grænserne!

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

KIDS Knerten

KIDS Knerten i Hafjell er for hele familien – og det perfekte sted for nybegynderne. Det ligger centralt, det er mødestedet for skiskolen, og så finder I pisterne ’Familiebakken’ og ’Knerten’, den sidstnævnte med slalomtema. Her tuller den søde maskot ISA rundt og spreder glæde og hygge under jeres skiferie i Hafjell. Hun danser og står på ski med børnene og har sit helt eget show! Også her finder I grill, hvor I gratis kan grille jeres medbragte mad.

Skiskole

Skiskolen i Hafjell er både for børn og voksne og dækker alle discipliner: Alpint, langrend, snowboard og parker, og der er både mulighed for gruppe-undervisning og personlig coaching. For børn er det en kæmpe fordel, at skiinstruktørerne snakker enten norsk eller dansk. Det gør det lettere for dem at forstå, hvad de skal, men det er også mere trygt. I det hele taget er skiskolerne i Hafjell i Norge en tryg og dejlig oplevelse. Pædagogikken ligner den danske, og undervisningen varer som oftest kun et par timer om dagen – og det kan være rigeligt, når man skal lære en ny disciplin i uvante omgivelser. Samtidigt giver det mere tid til at være sammen som familie på jeres skiferie i Hafjell.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Andet sjov og hygge

Er man ikke lige til ski – i hvert fald ikke hele tiden – er der også masser af andre sjove, spændende og hyggelige aktiviteter at tage sig til i Hafjell. 

Hafjell har eksempelvis flere sjove kælkebakker – og ikke kun de små bakker, som er overstået på få sekunder. Snebakkerne findes både i den sjove og ’overskuelige’ udgave til den hæsblæsende slags – f.eks. kan du i Hunderfossen (et kvarter fra Lillehammer) prøve kræfter med den olympiske bob- og kælkebane. Her kan I komme op på 100 km/t. For de endnu mere modige (og ældre) kan I også prøve kræfter med den såkaldte Taxibob, der kommer op på 120 km/t.

I Hunderfossen finder du også et helt fantastisk eventyrland med masser af oplevelser for de små. Hafjell har også et af Norges største indendørs legelande og en masse små og børnevenlige museer. Og kun 15 km. fra Hafjell ligger desuden badelandet Jorekstad. Der er desuden masser af lækre spisesteder, hvor I kan hygge jer med varm kakao og kanelboller og lækre restauranter, blandt andet det populære ’Skavlen’. Og når I så har brugt en masse timer her, hvor I har forkælet jer selv, kan I tage hjem i jeres varme Hafjell-hytte igen og se frem til en ny og begivenhedsrig dag.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Nyttig information

Pistekort

Se Hafjell pistekort her

Priser liftkort

Her ka du se priserne på liftkort i Hafjell

Priser skiskole

Her kan du se priserne på skiskole i Hafjell

Hvor skal I bo?

I Hafjell er de fleste hytter og lejligheder tæt på pisterne. Mange af vores Hafjell-hytter har en helt fantastisk udsigt og er det ’med den på’, kan I også få egen sauna, eget udendørs boblebad, tørreskab, fryser osv. Er I en børnefamilie, er der også mulighed for at få Hafjell-hytter placeret nær børneområderne. I det hele taget er det en god idé at tænke igennem, hvad der er vigtigst for jer, inden I beslutter jer for, hvor I skal bo.