Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Pister og lifte i Hafjell

Pister og nedfarter i Hafjell

En skiferie i Hafjell har det hele, til hele familien i helt koncentreret form. Hvis man skal sige det helt kort. Området er overskueligt i areal, men alsidigt i sine alpine udfordringer, der alle har Norges eneste gondolbane som dynamisk omdrejningspunkt – og fører jer fra bunden til toppen på få minutter.

Herfra kan I tage langrendsskiene videre ud over fjeldet, benytte børneområdet på toppen, teste den olympiske slalombakke, udfordre off-pisterne i skoven, køre sort eller vælge de blidere blå og grønne pister.

Det hele ender samme sted i bunden, så hvis I ikke følges ned af fjeldet, mødes I ved foden af det – til endnu en tur med Gondolen.

Snowboardpark plus det løse

Husk skiene, spænd hjelmen og glem ikke boardet. Glæd jer til en snowboardpark, der er værd at køre efter. Selvom Hafjell faktisk er nem at køre til. Tilgængelige og hidsige terrænparker til trickski og board i grønne, blå, røde og sorte farvenuancer. Det hele ligger og lokker sammen med off-pisten i skoven.

Alpint for alle til langt ud på aftenen

Det store snekanonanlæg fra Lillehammer er garanti for godt føre på hele 75% af pisterne på Hafjell. Et af Norges største lysanlæg dækker 7 km lette og krævende nedfarter og forlænger åbningstiden af piste, lifte og gondol til kl. 19 hver tirsdag, onsdag og torsdag. Oplyst langrendsløjpe: 6,1 km oplyst til kl. 21.

Familie skiferie med langrend så langt øjet rækker

Hafjell er også perfekt til en familie skiferie med langrend ved siden af pisterne og henover højfjeldet. Løjpenettet strækker sig over 600 km og fører jer vidt omkring. Fra OL-byen Lillehammer til Ringebufjellet og Rondane i nord - til Sjusøen og Nordseter i syd. Et langrendsparadis med 600 km præparerede løjper i den flotteste natur.

Skiprofil for Hafjell

Grønne

13

Blå

7

Røde

9

Sorte

1

Alpin

43,6 km

Langrend

300 km

Beliggenhed

195-1059 meter over havet

Snekanonanlæg

75 km, dækker ca. 90%

Skilifte

1 gondolbane, 4 stolelifte, 5 t-træk, 6 tallerkenlifte, 3 rullebånd

Liftkapacitet

21.060 pers./timen

Længste nedfart

7 km

Aftenski/lyspiste

7 km (ugedage oplyses på skicentret)

Skiskole

Ja

Snowboardpark

3

Pukkelpister

Ja

Børneområder

3

Langrend i alt

300 km

Lysløjpe

Ja, 6 km

Grillmuligheder

Ja, på Mosetertoppen, Fjellheisen, Kids Gaia, Kids Knerten og Sandtaket

Mulighed for medbragt mad indendørs

Ja