Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skiferie for alle i Kvitfjell

Find pris og bestil

Book skiferie med ophold i Kvitfjell

I Kvitfjell findes et stort udvalg af hytter og lejligheder. Området på Mellemstationen/Østsiden byder på overnatning med en fantastisk udsigt over Gudbrandsdalen. Vestsiden, også kendt som solsiden, byder på hytter og lejligheder med gode solforhold. Verden, Kvitfjells ”nye” bjergside, lejligheder og hytter i Kvitfjells mest snesikre område.

Find pris og bestil overnatning i Kvitfjell

Prisen er inkl. overfart og udregnes på baggrund af dato ønsker og ledigt kapacitet. For at få det største udvalg, anbefales afrejse torsdage, fredage eller søndage, min. 2 nætter. 

Priseksempel: Ophold i lejlighed ved Yttersvingen ved 9 personer med afrejse søndag i uge 11. Markedspris fra 27.05.24.

5 nætter

Fra 1640,-

pr. person

Bestil nu
Kvitfjell har det hele

For begynderen til de mere vovede

I Kvitfjell kan I vælge mellem Østsiden og Vestsiden eller måske opleve begge dele. Mulighederne er mange og valget helt op til jer, men afhænger i høj grad af niveauet og vovemodet.

+1
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Vestsiden, også kaldet solsiden, af Kvitfjell er de senere år blevet kraftigt udbygget og fremstår i dag som et suverænt terræn for børn, begyndere og letøvede med blandt andet afskærmet børneområde og en terrænpark der rummer betydelige udfordringer og kræver en vis erfaring. 

Vestsiden er et populært område for børnefamilier. Her er det største barneområdet lokaliseret sammen med serveringssteder, skiudlejning og skiskole.

På denne side findes der både grønne og røde løjper, dette gør det eftertragtet for børnefamilier.

Østsiden er for de mere krævende skiløbere med mod på olympiske udfordringer, offpiste og nedfarter, der kræver sin mand, kvinde eller teenager. 

Østsiden er lokaliseret på samme side som Gudbrandsgard Hotell og har fine bakker for de lidt sejere skiløbere.

Østsiden har et godt udvalg af restauranter og afterski. Her finder du også en lille dagligvarebutik som hedder Børson.

Her kan man også køre helt ned til målområdet. (samme løjpe som bruges til world cup i ufor og superG hvert år).

Varden er den nyeste fjeldside som møder vestsiden via verdens mindste gondoltur (over en bæk).

Her er der bygget helt nye hytter og lejligheder. Der er 10 nye hytter kaldet Varden Comfort.

På Varden er der bygget en ny restaurant på toppen i denne sæson. Denne side har grønne løjper som er brede og passer perfekt til børnefamilier og dem som elsker store carvingsving.

Alle sider af fjeldet byder på en mangfoldighed af brede pister med plads til herresving, nypræpareret sne og et velstruktureret liftesystem uden trængsel og køer.

Olympiske terræn

OL pister, nul kø ved lifterne og god plads på pisterne er kodeordene for Kvitfjell. Kvitfjell ligger i det olympiske terræn ved Lillehammer og byder på 26 nedfarter. Pisterne er fordelt mellem østsiden og vestsiden af fjeldet. Det vidner ikke kun om alpine udfordringer, men også om fine forhold for en familievenlig skiferie – og en skiferie med snowboard for store og små.

Hvad gør Kvitfjell speciel:

  • Alle bakker er unikke, du får derfor en egen og ny oplevelse for hver bakke du kører.
  • Serveringsstedene i Kvitfjell. Fokus på kort rejse og god mad i hele fjeldet.
  • Kvitfjell har 3 unikke fjeldsider hvor Varden og vestsiden passer perfekt for børnefamilier. (disse to fjeldsider mødes.)
  • Gode langrendsforbindelser (300 km preparerede) lige udenfor døren på Varden fjeldside.

Kvitfjell – Hygge, nærvær og ski i Norge

Har man én gang oplevet den helt fantastiske ro og stilhed, man kan opleve i bjergene, bliver man let afhængig. Og det er netop noget af det, Kvitfjell har at byde på. Charme, hygge og ro er kodeord – med tid og plads til nærvær på jeres skiferie. Her er ingen lange køer ved lifterne, god plads på de mange familievenlige pister og generelt en skøn atmosfære. Det sidstnævnte er godt hjulpet godt på vej af den solrige placering. Er du fartentusiast, der gerne vil udfordre dine evner på ski i Norge, er der også masser at komme efter her. Der er blandt andet en terrænpark, pister til snowboard og sjove, anderledes aktiviteter som hundeslæde, kaneture og guidede ture. Kvitfjell kan desuden også noget, når det kommer til udsigter og wellness. Så er I en familie med lyst til mange forskellige ting på jeres skiferie – men også ønsker ro til nærvær og hygge, er Kvitfjell den oplagte destination. Som en ekstra bonus kan du bruge samme liftkort i Hafjell og Kvitfjell. Der er ca. 30 km. mellem de to destinationer og tilsammen har de to 73 km alpinbakker, 5 terrænparker, 900 km. præpareret langrendsløjper, 28 lifter og 1 gondol-lift! 

Gå på opdagelse i vores bookingsystem og find en billig skiferie til Kvitfjell, hvor du kan tage hele familien med – I vil ikke fortryde det!

+1
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Nyttig information

Pistekort

Her kan du se Kvitfjell pistekort

Priser liftkort

Her kan du se priserne på liftkort i Kvitfjell

Priser skileje

Priser skiskole