Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Hytter, lejligheder og hotel i Kvitfjell

Her skal I bo

Hytter, lejligheder og hotel i Kvitfjell

På Kvitfjell bor man generelt i gåafstand til pisterne i området. Søg iblandt vores store udvalg af lejligheder, feriehytter og hotel ved Kvitfjell og find det sted, som passer til jeres behov. Prisen er inkl. overfart og udregnes på baggrund af datoønsker og ledigt kapacitet.

Color Line anbefaler

Udvalgte overnatningssteder i Kvitfjell

Kvitfjell / Lejligheder

Yttersvingen

Nyhed
Nye eksklusive lejligheder på Kvitfjell med plads til 5-9 personer. Lejlighederne ligger perfekt på vestsiden mellem to af områdets tre fjeldsider. Læs mere om Yttersvingen og se hvilke andre overnatningsmuligheder der er på vestsiden
Kvitfjell / Hytter

Gammelseteråsen

Hytter centralt placeret på mellemstationen/østsiden. Det er de perfekte hytter til kombinationen af nem skiferie og fredelige omgivelser. Ski ind / ski ud. Book hytter eller se hvilke andre hytter området tilbyder.
Kvitfjell / Hytter

Varden Comfort

Varden er Kvitfjells mest familievenlige bjergside med brede grønne og blå stier, området er perfekt til hele familien og for dem der elsker store carvingsving og ski ind / ski ud. Se hvilke overnatningsmuligheder området tilbyder.

Information om overnatningsheden bl.a. info om nøgleudlevering mv. modtages via mail hhv. 3 uger og 3 dage før afrejse, samt via sms på ankomstdagen.