Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Pister og lifte i Kvitfjell

Pister og nedfarter i Kvitfjell

Kvitfjell er et godt og varieret alpint skisportssted med store variationer i skiløb fra begynder til ekspertløber. Brede boulevardpister men også snævre pister med bratte fald og skovløjper. Der er god plads på pisterne på næsten alle tidspunkter i sæsonen, nu hvor der både er en øst og vest side på alpinanlægget. 3 børneområder og 2 begynderområder. På Kvitfjell bor man generelt i gåafstand til pisterne i området.

Skiferie i Kvitfjell med snowboard for store og små

Tag snowboardet med. Kvitfjell kvitterer og leverer i flere sværhedsgrader. Juniorparken er dedikeret til sjov for begyndere og letøvede i alle aldre. Mens terrænparken på Kvitfjells vestlige solside udvider udfoldelserne og lokker med varierede og vanvittige udfordringer, med udsigt over Jotunheimen.

Olympiske styrtløbsbakker på en familievenlig skiferie

Siden området i 1994 var vært for vinterlegene, er de olympiske udfordringer udbygget med flotte børne- og begynderområder. Godt nok lægger området stadig OL pister til træningslejre for verdensklasse landshold, men nu kan alle være med – og komme til. Det sikrer 25 nedfarter i forskellige sværhedsgrader, brede familiepister og effektive liftsystemer. Oplevelserne er blevet alsidigere – men de olympiske kvaliteter er bevaret.

Skiprofil

Grønne:

11

Blå:

13

Røde:
6
Sorte:

3

Alpin:

34 km

Langrend:

600 km preparerede løjper

Beliggenhed:

185-1039 m.o.h.

Højdeforskel

854 m

Terrænpark

2

Pukkelpiste

Ja

Snekanonanlæg

dækker ca. 80% af området

Skilifte

14 lifte; 4 stolelifte, 1 gondol, 2 T-kroker, 4 tallerkenlifte, 3 rullebånd

Liftkapacitet

13.500 pers. i timen

Længste piste

3,4 km

Aftenski/lyspiste

3,4 km alpin pister, fra kl 17.30-20.00

Lysløjpe

Nej

Grill muligheder

Ja

Skiskole

Ja

KIDS familieområder

2 børneområder

Kælkebakke

Nej

Værd at vide om Kvitfjell...

Kvitfjell Skicenter: Ski, afterski og brede familiepister

Kast jer ud på OL pister. Hold skiferie i Kvitfjell med snowboard og tilbring tiden sammen på de brede familiepister. Og glem ikke, at Kvitfjell Skicenter byder på noget af Norges bedste afterski med caféliv og stemningsfulde restauranter tæt på pisterne.

Hafjell & Kvitfjell - Tilsammen Norges største område

Hafjell og Kvitfjell Alpinsenter er slået sammen og er tilsammen Norges største skiområde. 1 liftkort giver således adgang til 73 km alpinløjper. Gratis shuttlebus mellem Hafjell og Kvitfjell hver tirsdag, torsdag og lørdag mellem jul og påske. Bussen kører fra Hafjell bundområde kl. 10.00 og fra Kvitfjell Vestside kl. 10.00. Tidspunktet for returkørsel kan ses på alpincentrene.

Nyttig information

Pistekort

Her kan du se Kvitfjell pistekort

Priser liftkort

Her kan du se priserne på liftkort i Kvitfjell

Priser skileje

Priser skiskole