Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Hemsedal ski-ferie

Skønne oplevelser for alle.

FIND PRIS OG BESTIL

Book skiferie med ophold i Hemsedal

Book en ferie med hotel, hytter eller lejligheder i Hemsedal. Stort udvalg pakkerejser der inkluderer overfart og overnatning. 

Find pris og bestil overnatning i Hemsedal

Prisen er inkl. overfart og udregnes på baggrund af dato ønsker og ledigt kapacitet. For største udvalg, vælg afrejsedag søndag og 5 el. 7 nætter. For weekendophold vælg afrejsedag fredag og 2 nætter. 

Priseksempel: Ophold i Lejlighed ved Hemsedal SKISTAR LODGE ved 6 personer med afrejse søndag i uge 11. Markedspris fra 28.05.24.

5 nætter

Fra 2060,-

Pr. person

Bestil nu

Se hele udvalget

Der er over 600 enheder ved Hemsedal, du kan med fordel søge direkte på et enkelt beboelsesområde. For største udvalg, vælg afrejsedag søndag og 5 el. 7 nætter. For weekendophold vælg afrejsedag fredag og 2 nætter. 

Velkommen til Nordens alper

Hygge og højfjeldssol i Hemsedal

Det er ikke uden grund, at Hemsedal af flere omgange er blevet kåret som Norges bedste skisportssted. Smukke og snesikre Hemsedal indeholder alt fra bløde børnepakker, terrænparker i topklasse, langrend i alle baner og pister i alle farver til hele familien. 

+3
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Hemsedal Skisenter befinder sig i den absolutte top blandt Norges mange og fine skisportssteder og rummer et af Skandinaviens største alpinanlæg. Her finder du og familien alt, hvad hjertet begærer. Fra de vilde sorte løjper, der kan give selv de mest garvede proffer sved på panden til trygge børneområder, hvor der tænkt på det hele til de mindste.  

Det enorme børneområde i Hemsedal er et eldorado i børnehøjde. Nedfarter i flere farver, sjove slalombaner, små hop og rails, kælkebakker og snelegepark. Alt er designet så de små kan følge med - og forældrene kan følge sig sikre.

I Hemsedal kan I frit vælge mellem et utal af overnatningsmuligheder. Nogle endda særligt børnevenlige og beliggende i bundstationen, således det er let at komme fra hytten eller lejligheden og til børneområdet, hvor også skiskolen med maskotten Valle venter.

Skigaranti for Hemsedal

Gælder fra 14/12 2024 frem til sæsonafslutning foråret 2025.

Alpin

9 pister (10 km)

Rabatter i Trysil & Hemsedal

I sæsonen 2024/2025
 

Valles vinteruger – gratis for børn!

I Hemsedal og Trysil kan du møde snemanden Valle, som er en mester til at underholde de mindste - og kendt for at kunne gøre det flere timer i træk. I uge  3-5 og uge 13-15 2025 afholdes Valles vinteruge. I løbet af Valles vinteruge tilbyder Valle gratis skiskole, skileje og SkiPass til børn til og med 6 år på vores skandinaviske skisteder. Der er begrænset antal pladser, så først til mølle gælder. Kontakt kundeservice pr. telefon eller mail og få oplyst rabatkoden som bruges ved bestilling på Skistars website.

For at kunne benytte tilbuddet skal du booke overnatning og købe mindst ét ​​voksen SkiPass for min. 4 dage. Kun én reservation af gruppeskiskole og/eller skileje pr. børn. Alle bestillinger skal være på samme bookingnummer. Tilbuddet gælder indtil 31. oktober 2024.

Læs mere om Valles Vinteruge hos SkiStar

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Hemsedal for børn

I bunden af Hemsedal Skisenter ved siden af SkiStar Lodges finder du det rene paradis for børn. Her er et stort børneområde med hele 5 børnebakker og et kæmpestort børneland. Her er rullebånd, karrusel, tallerkenlifte, lette skibakker og en minipark med små bokse og hop for begyndere i alle aldre. Det er også her i Hemsedal, I kan støde på den søde, sjove maskot og snemand, Valle, der leger og hygger om børnene – og hans skiland for børn i alderen 3-9 år. I børneområdet kan de små og lidt større prøve kræfter med de nye skidiscipliner i trygge omgivelser – og have det sjovt med det. Børn op til 7 år får desuden gratis liftkort – hvis de bruger hjelm! Der er også mulighed for at hygge og lege inden døre og få varmen i tipien. I nærheden af børneområdet finder du også legeplads, varmestue, grillplads, Skistarshop, supermarked, toilet og mødested for skiskole. En skiferie i Hemsedal vil derfor ikke kun være en fantastisk oplevelse for de voksne – også for børnene!

Vilde Valle

Valle er den røde tråd gennem en masse af børnenes oplevelser i Hemsedal. Han er en stor, sjov og hyggelig maskot, der render rundt og underholder og opmuntrer børnene. Han laver shows, kører scootertaxi og en masse andet sjov og ballade. Et trygt og festligt indslag, som I kan tage hul på med Valles App - allerede inden I kører hjemmefra for at holde skiferie i Norge - Hemsedal.

Skiskole

Alene skiskolerne giver forældre gode grunde til at vælge Norge fremfor de sydlige destinationer. De er nemlig skåret over ’den nordiske model’ – med forståelse for børnenes ønsker og behov. Der bliver max undervist 2 timer om dagen, for det er hårdt og svært at lære den nye disciplin, og man kan jo også hurtigt komme til at savne mor og far. Skitrænerne snakker norsk, nogle endda dansk, og det gør det hele lidt tryggere og lettere at forstå. Hemsedal Skisenter tilbyder både træning i grupper og privat – på alpin ski og snowboard for alle aldre og alle niveauer.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Hemsedal uden ski

Det hedder Hemsedal Skisenter, men det er måske alligevel lidt misvisende. For der er meget andet end skiløb at give sig til. Så trænger du til en pause fra skiene – eller havde du aldrig på noget tidspunkt tænkt dig at tage ski på – så er der alligevel ingen grund til at kede sig, når du tager på en skiferie i Hemsedal.

Kommer du for at slappe af og nyde naturen, så kan du hænge ud på et af de mange spisesteder og caféer, blive max forkælet i de lækre spa-faciliteter – eller (hvis der gerne må ske lidt mere end det) tage på en uforglemmelig tur i hundeslæde…

Hundeslæde

Det er en skøn følelse at suse hen over sneen med et spand af søde huskies for kanen. Her er ro og tid til at nyde det smukke vinterlandskab i Hemsedal – væk fra menneskemylder og larm og ud i naturen. Du behøver ikke have nogen erfaringen for at prøve det, og både børn og voksne kan deltage, hvis I er taget afsted til Hemsedal med børn. Har du ikke før kørt med hundeslæde, så gør det! Du vil ikke komme til at fortryde det.

På scooter over sneen

I Hemsedal er der også andre muligheder for at suse hen over sneen end hundeslæde og ski. Du kan nemlig også prøve at køre snescooter. Du skal være 16 år gammel, men så kan du også prøve både at tage på mini-safari med guide eller kører rundt på den anlagte bane. Turen varer en halv times tid og foregår i smukke omgivelser.

Kælk

Og nu tænker du måske, at det kun er for de små – men der tager du fejl. For kælkebakkerne i Hemsedal er ikke sådan nogle små forkølede nogle, som vi oplever dem i Danmark. De er lange, faktisk helt op til næsten 5 km! Og der kan komme rigtig godt med fart på – faktisk så meget, at nogle baner er mere eller mindre ’forbudt for børn’ – i hvert fald dem op til 10 år. Men er man netop en mindre størrelse, der elsker at kælke, er der også gode muligheder for det, når I holder skiferie i Hemsedal.

Afterski – blandt det bedste i Norden

Hemsedal er kendt for sit gode udbud af afterski – og regnes blandt noget af det bedste i Norden. For ikke alene er der mange steder at vælge imellem. Stemningen og mulighederne er også vidt forskellige fra sted til sted. Er du på jagt efter feststemning og mulighed for at danse, er et sted som Stavkroa et besøg værd. Bar[t] falder i samme kategori med hele 6 barer og DJ’s. Vil I derimod hellere bruge jeres skiferie i Hemsedal på at sidde og hygge og slappe af – eventuelt med en kold øl og nogle gange live-musik, er Hollvin Restaurant og Bar et godt bud på en alletiders oplevelse med afterski i Hemsedal.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Nyttig information

Pistekort

Se Hemsedal pistekort hos Skistar

Priser liftkort

Her kan du finde priserne på liftkort

Priser skileje

Her kan du se priserne på skileje 

Priser skiskole

Her kan du se priserne på skiskole