Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Sommer i Hemsedal

Book sommerferie i Hemsedal

Aktiv og børnevenlig ferie midt i naturen

Hemsedal åbner en verden af oplevelser i pagt med naturen. Fra besøg hos dyrene i Vassfaret Bjørnepark til cykelferie eller vandretur i skov, sø og fjeld. Glæd jer til en aktiv og børnevenlig ferie midt i naturen – og husk, at Hemsedalskortet giver adgang til en perlerække af ferieaktiviteterne gratis eller med rabat.

Se mere om overnatningssteder i Hemsedal her

+2
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Værd at vide om Hemsedal

Aktiv ferie i pagt med naturen

Hemsedal er ikke blot stedet, hvor I oplever naturen. I kan også prøve kræfter med naturen. Vælg vandet og tag på guidet snorkling i elven Hemsila eller ro ud i kajak eller kano. Eller bliv på land, hvor fjeldene i Hemsedal byder på klatring på fjeldsiden, guidede fjeldture eller sæter-besøg. Mere fart over feltet får I med hundespandskørsel og motocross, mens I finder fred som lystfiskere på elve og fjeldsøer. Med andre ord er udfordringerne varierede, så både små og store kan være med.

Hemsedalskortet giver rabat

På sommerferie i Hemsedal kan I fylde oplevelser i rygsækken helt gratis eller med rabat, hvis I overnatter i mindst to dage. To overnatninger giver jer nemlig Hemsedalskortet med mange fine fordele på ferien.

Ansigt til ansigt i Vassfaret Bjørnepark

Mægtige brune bjørne og skovens konge, elgen, venter på børn og voksne i Vassfaret Bjørnepark. Nyd Norges fantastiske dyreliv på tæt hold eller slip børnene løs i de mange andre aktiviteter som bjørneparken også byder på.

Cykelferie på én dag – eller flere

I Hemsedal leder et net af afmærkede ruter jer ud i naturen på aktiv ferie. Lette veje eller udfordrende ruter. Ud og hjem samme dag eller med overnatning. Cykelferie med Hemsedals smukke natur som baggrundstæppe er for børn og voksne og for enhver smag. Ruterne varierer i sværhedsgrad og terræn og er både til mountainbike og cykel. I lejer cyklerne på Hemsedal Alpin Lodge.

Hemsedal Downhill

Er I til fart anbefaler vi en cykeltur ned af løjperne. Der er udfordringer til de erfarne og de meget erfarne mountainbikere. Der er mulighed for at leje cykler.

Begavet børnevenligt

Børn og barnevogn er ingen hindring for aktiv ferie i Hemsedal. Området har et rigt udbud af afmærkede ruter. Også i let terræn som mor eller far nemt klarer, selvom baby sover lur i vognen. De større børn vil elske at tage på jeres helt egen elgsafari – hvem får først øje på det imponerende dyr? Udvid børnenes horisont og giv dem ny viden på familieferie i Hemsedal.