Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skiferie i Vrådal

Vrådal ligger blot godt 2 timers kørsel fra Larvik eller Kristiansand. Her venter mange timer på ski og næsten ingen ventetid ved liften.

FIND PRIS OG BESTIL

Book skiferie med ophold i Vrådal

Book en skiferie med hotel, hytte eller lejlighed i Vrådal. Overnatning og overfart er inkluderet i prisen. Rejser du med Color Line til Vrådal er der i tillæg særligt gode priser på liftkort og skileje.

Find pris og bestil overnatning i Vrådal

Vi har udvalgt de bedste tilbud på skiferie i Vrådal, og der er noget for enhver families smag. Hvad enten I er til hotel, hytte eller lejlighed er I garanteret naturskønne og børnevenlige omgivelser på jeres ferie. 

Prisen udregnes på baggrund af dato ønsker og ledigt kapacitet, klik på bestil nu. 

 

Find overnatning og pris ud fra datoønsker

Bestil nu
Snelandskaber lige i nærheden

Vidunderlig vinter i Vrådal

I Vrådal får I fantastiske skioplevelser, der er til at komme i nærheden af, både økonomisk og transportmæssigt. Vrådal er et på én gang idyllisk og topprofessionelt skicenter, der byder på boulevardbrede pister, tilgængelige, næste køfrie lifte og opgraderede børneområder med egen lift - samt, ej at forglemme langrend i lange baner og alpine udfordringer for alle. 

+5
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Velkommen til Vrådal. Tæt på Danmark og med hytter få meter fra pister og kælkenakker. Her er alpine udfordringer for alle. Både til dem, der har brug for at øve sig – og for dem, der har brug for at vise, at de slet ikke har brug for at øve sig.

Sagt på en lidt anden måde. Vrådal giver fuld valuta for pengene og sneoplevelser fra morgen til aften. Tæt på Danmark, tæt på pisterne og tæt på perfekt, uanset om I er på udkig efter den koncentrerede familieferie eller den forlængede weekend, som man bare får lyst til at forlænge.

Skigaranti for Vrådal

Gælder fra 15.12.2023 - 07.04.2024
 

Alpin

2 nedfarter, 2 lifte

Langrend

Ingen skigaranti

Rabatter i Vrådal

I sæsonen 2023/2024

Rabat på skipakke og liftkort skisæson

I uge 1-6: Få 20% rabat på køb af skipakke el. liftkort til min. 4 dage.
I uge 9-10: Få 15% rabat på køb af skipakke el. liftkort til min. 4 dage.
I uge 1-12,14: Få 20% rabat på køb af skipakke el. liftkort til min. 4 dage.

Rabatten er på ordinære priser.

Skipakken inkluderer liftkort og leje af komplet udstyr.

Liftkort med rabat skal købes online før ankomst. Vælg fanen "Promo" og benyt koden: DK2024. 

Skipakke med rabat skal købes online før ankomst. Vælg fanen "Skipakke DK"

Liftkortet hentes i automaten vha. tilsendte QR-kode. Skiudstyret hentes i udlejningsbutikken. Ved afhentning af skiudstyret på destination skal rejsedokumenter med bookingnummer fremvises. 

Barn 0-6 år får gratis liftkort ved brug af hjelm. 

om Vrådal

Nyttig information

Pistekort

Priser på liftkort

Priser på skileje

Priser på skiskole

Skiprofil, pister og lifte

Næsten ingen ventetid ved lifterne. Vrådal har verdens første og Norges største ekspresstolelift med 8 sæder. Hurtig, effektiv og stort set uden kødannelser. Ingen ventetid giver som bekendt mere pistetid.