Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Sommerferie i Vrådal

FIND PRIS OG BESTIL

Book ferie med ophold i Vrådal

Book en sommerferie med hotel, hytte eller lejlighed i Vrådal. Se nogle af vores favoritter nedenfor.

Sommeraktiviteter i Vrådal

Badestrand og børnevenligt legeland

Det fine hvide sand og den lavvandede kyst gør søen Nisser helt perfekt for badeferie med de mindste. Med udsigt til det betagende landskab i Telemark, kan familien bruge timer på at slappe af ved den hvide badestrand, bygge imponerende sandslotte i vandkanten eller plaske rundt ude i søen. Straand Sommerland ved søbredden er et børnevenligt legeland, der også byder på spændende aktiviteter for familiens ældste børn. Store oppustelige trampoliner flyder rundt i søen, farvestrålende pedalbåde er tøjret til badebroen, og på landjorden er der både klatretårn, beachvolleybane og sommercafé.

Slusecruise på de lokale søer

Mellem indsøerne Nisser og Vråvatn kan I komme på slusecruise med M/S Fram. Med afgang fra kajen ved Straand Sommerland fører veteranbåden jer igennem Telemark. Den lokale kaptajn guider jer igennem den store Småstraum Sluse og forbi Vrådals ældste gård, Roholt. Måske ser I også nogle af de mange bævere, der holder til i området. Tag på ferie i Vrådal, hvis I drømmer om familieferie ved badestrand i et børnevenligt område.

Golf og vandring for de aktive

Vrådal tilbyder golf på en nyanlagt 9 hullers bane, som er omgivet af et unikt landskab af skov, fjeld og vand. Når man har spillet sin golf runde færdig, er Vrådal et glimrende område at vandre og cykle i. Der er mange vandre- og cykelruter, som kan nydes af alle aldersgrupper.

Skiferie i Vrådal

I Vrådal får I en billig skiferie med mange timer på ski og næsten ingen ventetid ved liften. God for begyndere, bedre for børnene og bedst for hele familien.