Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Sommerferie i Vrådal

Find pris og bestil

Book ferie med ophold i Vrådal

Se den fortryllende natur langs søen Nisser, smukke fjelde og vidunderlige skove. Sommeren i Vrådal byder på muligheder for hele familien. Book en sommerferie med hotel, hytte eller lejlighed i Vrådal. 

Find pris og bestil overnatning i Vrådal

Vi har udvalgt de bedste tilbud på sommerferie i Vrådal, og der er noget for enhver familiesmag. Hvad enten I er til hotel eller hytte, er I garanteret naturskønne og børnevenlige omgivelse på jeres ferie. Prisen er inkl. overfart og udregnes på baggrund af datoønsker og ledigt kapacitet.

Priseksempel: Hytte - type B på Vrådal Panorama ved 8 personer inkl. overfart tur/retur ved afrejse lørdag uge 33 2024. Prisen er markedspriser pr. 15.01.24. 

7 nætter

Fra 1300,-

pr. person

Bestil nu

Sommeraktiviteter i Vrådal

Badestrand og børnevenligt legeland

Det fine hvide sand og den lavvandede kyst gør søen Nisser helt perfekt for badeferie med de mindste. Med udsigt til det betagende landskab i Telemark, kan familien bruge timer på at slappe af ved den hvide badestrand, bygge imponerende sandslotte i vandkanten eller plaske rundt ude i søen. Straand Sommerland ved søbredden er et børnevenligt legeland, der også byder på spændende aktiviteter for familiens ældste børn. Store oppustelige trampoliner flyder rundt i søen, farvestrålende pedalbåde er tøjret til badebroen, og på landjorden er der både klatretårn, beachvolleybane og sommercafé.

Sauna med udsigt

Nyd en unik saunaoplevelse i Vrådal! Få en fantastisk udsigt over vandet og Tverrfjell fra den træopvarmede sauna ved Vrådal Panorama Skicenter. Saunaen kan rumme op til seks personer og kan lejes i to timer ad gangen. Den opvarmes med 2-3 brænde og tager cirka 30 minutter at varme op. Imens kan I nyde medbragt mad og drikke ved bordene udenfor saunaen, udforske området til fods, eller tage en dukkert i søen. Husk at medbringe badetøj, håndklæde, klipklapper og badekåbe. Forhåndsreservation er nødvendig via alpin@alpin.no.

Slusecruise på de lokale søer

Mellem indsøerne Nisser og Vråvatn kan I komme på slusecruise med M/S Fram. Med afgang fra kajen ved Straand Sommerland fører veteranbåden jer igennem Telemark. Den lokale kaptajn guider jer igennem den store Småstraum Sluse og forbi Vrådals ældste gård, Roholt. Måske ser I også nogle af de mange bævere, der holder til i området. Tag på ferie i Vrådal, hvis I drømmer om familieferie ved badestrand i et børnevenligt område.

Golf og vandring for de aktive

Vrådal tilbyder golf på en nyanlagt 9 hullers bane, som er omgivet af et unikt landskab af skov, fjeld og vand. Når man har spillet sin golf runde færdig, er Vrådal et glimrende område at vandre og cykle i. Der er mange vandre- og cykelruter, som kan nydes af alle aldersgrupper.

For hele familien

Det kan du opleve i Vrådal

Ved skicentret er der også en stor legeplads med springpude, vipper, legerum og klatrestativ. Det ligger ved siden af skateparken. Strandene ved søen Nisser er perfekte til børn, sandet er fint, hvidt og det lave vand. Tag din familie med på en picnic til grillområdet og server dem frisklavede hotdogs, hamburgere osv.

Om Telemark

Telemark har noget for enhver smag, fra kyst til højt bjerg. Læs mere på Visit Telemark.

Straand Sommerland

Straand Sommerland ligger ved søen lige under hotellet. Læs mere.

Bø Sommerland

Skandinaviens største vandpark med vandsjov til alle aldre. Læs mere på Bø Sommarland.

Åmdals Verk gruver

Historien om Åmdals Verk kobber miner starter tilbage i det 16. århundrede. Læs mere på Visit Telemark.

M/S Fram

Veteranbåden M/S Fram sejler på søerne Nisser og Vråvatn fra Vrådal. Læs mere.

Hulfjell

Hulfjell har en stor udendørs trampolinpark på vandet og byder sine gæster velkommen til gårdbesøg. Læs mere om Hulfjell

Kviteseid Bygdetun

Kviteseid Bygdetun er et af det ældste museum i landet og blev etableret i 1907. Læs mere om Kviteseid på Visit Telemark.

Eventyrhotellet

Dalen Hotel, kendt som "eventyrhotellet" fra 1894, i overdådig, romantisk stil med dragehoveder, tårne ​​og spir. Kombiner turen med en sejlads på Telemarkskanalen. Læs mere på hoteldalen.no.