Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Sommer i Vrådal

Vrådal midt i Telemark er et børnevenligt slaraffenland for vandhunde og cykelfolk. Ferie i Vrådal er badeferie ved lavvandet badestrand med oppustelige vandtrampoliner og farvestrålende cykelbåde. Og ferie i Vrådal er mountainbikeferie på cykelparkens udfordrende downhillruter og freerideløjper.

Se mere om overnatningssteder i Vrådal her

+6
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Sommeraktiviteter i Vrådal

  • Badestrand og børnevenligt legeland

    Det fine hvide sand og den lavvandede kyst gør søen Nisser helt perfekt for badeferie med de mindste. Med udsigt til det betagende landskab i Telemark, kan familien bruge timer på at slappe af ved den hvide badestrand, bygge imponerende sandslotte i vandkanten eller plaske rundt ude i søen. Straand Sommerland ved søbredden er et børnevenligt legeland, der også byder på spændende aktiviteter for familiens ældste børn. Store oppustelige trampoliner flyder rundt i søen, farvestrålende pedalbåde er tøjret til badebroen, og på landjorden er der både klatretårn, beachvolleybane og sommercafé.

  • Slusecruise på de lokale søer

    Mellem indsøerne Nisser og Vråvatn kan I komme på slusecruise med M/S Fram. Med afgang fra kajen ved Straand Sommerland fører veteranbåden jer igennem Telemark. Den lokale kaptajn guider jer igennem den store Småstraum Sluse og forbi Vrådals ældste gård, Roholt. Måske ser I også nogle af de mange bævere, der holder til i området. Tag på ferie i Vrådal, hvis I drømmer om familieferie ved badestrand i et børnevenligt område.

  • Golf og vandring for de aktive

    Vrådal tilbyder golf på en nyanlagt 9 hullers bane, som er omgivet af et unikt landskab af skov, fjeld og vand. Når man har spillet sin golf runde færdig, er Vrådal et glimrende område at vandre og cykle i. Der er mange vandre- og cykelruter, som kan nydes af alle aldersgrupper.