Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skiferie i Gausta

Find pris og bestil

Book skiferie med ophold i Gausta

Book skiferien til Gausta ved Color Line, vores ophold er inkl. overnatning og overfart. 

Find pris og bestil overnatning i Gausta

Prisen er inkl. overfart og udregnes på baggrund af datoønsker og ledigt kapacitet.

Stort udvalg af pakkerejser til Gausta. Hvad enten der søges hytter, ferielejligheder eller hotelophold.

Priseksempel: Ophold i ferielejlighed ved Gaustablikk Fjellresort Hytter & Lejligheder ved 4 personer med afrejse søndag i uge 3. Markedspris fra 8.6.23.

5 nætter

Fra 1440,-

Pr. person

Bestil nu

Gausta - en perle i Telemark

Med spektakulær udsigt over Norges mest ikoniske bjerg Gaustatoppen lever Gausta op til løftet om mere bjerg. Her er bjergene højere, dalene dybere og oplevelser i verdensklasse. Facetterne følger her:

Gausta ligger på et bjergplateau i en højde af omkring tusind meter. Herfra er der 700 meter ned til landsbyen Rjukan i Vestfjorddalen og 900 meter op til Gaustatoppen. 

Gausta byder på suveræne alpine forhold, varieret langrend i smuk højfjeldsnatur - og gode muligheder for de mindste med børnebakker og gratis liftkort til alle børn under 8 år.

+5
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Pister for alle
Det høje bjergområde, som Gausta skicenter er bygget omkring, består af flere bjerge - og giver variation og udfordringer for alle. Skicentret er stort og omfattende med to forskellige centerområder, som du nemt kan køre mellem.
 
Udsigten fra Skipsfjell ud over Rjukan i den dybe Vestfjorddalen er storslået, og når skumringen falder og lyset er slået ned i landsbyen, er det magisk på alle måder.

Sne sikkert og en lang sæson
På Gausta falder sneen tidligt, og der er selvfølgelig skigaranti. 

Gausta Ski Center åbner normalt i november og lukker i månedsskiftet april-maj. På Gausta er du altid tæt på liften, og mange boliger har ski-ud/ski-ind. Aftenskiløb tilbydes et par aftener hver uge.

Skøjteløb, spa og aktiviteter
Hvis du har lyst til andre aktiviteter end ski, er der masser af dem. Hotellets wellness-område er gratis for hotellets gæster, men åbent for alle. I receptionen eller online kan du booke de flydende saunahytter ved Kvitåvatn med udsigt over Gaustatoppen og svømning i is. En oplevelse for livet.

På hotellets restaurant er alle velkomne til at booke et bord - eller spille shuffleboard i baren. Der er også flere andre restauranter og afterski. Den velassorterede købmand Pose & Sekk giver mulighed for dagligvareindkøb, mens landsbyen Rjukan kun ligger en køretur væk.

Alt udstyr kan lejes og købes på stedet
I Gausta finder du både en sportsbutik og skiudlejning. I servicebygningen på Skipsheisen overfor Gaustablikk køber du både liftkort og lejer udstyr. Vælg mellem forskellige typer ski, snowboards eller randonnée-udstyr. Har du brug for bedre tøj, varmere handsker eller stilfulde solbriller? Så kan alt købes direkte på destinationen. 

Skigaranti for Gausta

Bemærk, Gausta Skisenter har kun åbnen i wekenderne frem til 22. december. Se mere på gausta.com/gausta-skisenter 

Alpin

Gælder for perioden 15/12 2023 - 28/4 2024

7 nedfarter og 4 lifte

Langrend

Gælder for perioden 15/01 2024 - 07/4 2024

3 km præparerede løjper 

Om Gausta

Nyttig information

Om Gaustablikk

Pistekort

Priser på liftkort

Priser på skileje

Priser på skiskole

Ferie i Norge