Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skiferie i Gausta

Find pris og bestil

Book skiferie med ophold i Gausta

Book skiferien til Gausta ved Color Line, vores ophold er inkl. overnatning og overfart. 

Find pris og bestil overnatning i Gausta

Prisen er inkl. overfart og udregnes på baggrund af datoønsker og ledigt kapacitet. Ved ankomst efter 1. maj 2024 er prisen også inkluderet obligatorisk slutrengøring.

Stort udvalg af pakkerejser til Gausta. Hvad enten der søges hytter, ferielejligheder eller hotelophold.

Priseksempel: Ophold i ferielejlighed ved Gausta Ski Resort ved 4 personer med afrejse søndag i uge 12. Markedspris fra 15.01.24.

5 nætter

Fra 1910,-

Pr. person

Bestil nu

Gausta - en perle i Telemark

Med spektakulær udsigt over Norges mest ikoniske bjerg Gaustatoppen lever Gausta op til løftet om mere bjerg. Her er bjergene højere, dalene dybere og oplevelser i verdensklasse. Facetterne følger her:

Gausta ligger på et bjergplateau i en højde af omkring tusind meter. Herfra er der 700 meter ned til landsbyen Rjukan i Vestfjorddalen og 900 meter op til Gaustatoppen. 

Gausta byder på suveræne alpine forhold, varieret langrend i smuk højfjeldsnatur - og gode muligheder for de mindste med børnebakker og gratis liftkort til alle børn under 8 år.

+5
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Pister for alle
Det høje bjergområde, som Gausta skicenter er bygget omkring, består af flere bjerge - og giver variation og udfordringer for alle. Skicentret er stort og omfattende med to forskellige centerområder, som du nemt kan køre mellem.
 
Udsigten fra Skipsfjell ud over Rjukan i den dybe Vestfjorddalen er storslået, og når skumringen falder og lyset er slået ned i landsbyen, er det magisk på alle måder.

Sne sikkert og en lang sæson
På Gausta falder sneen tidligt, og der er selvfølgelig skigaranti. 

Gausta Ski Center åbner normalt i november og lukker i månedsskiftet april-maj. På Gausta er du altid tæt på liften, og mange boliger har ski-ud/ski-ind. Aftenskiløb tilbydes et par aftener hver uge.

Skøjteløb, spa og aktiviteter
Hvis du har lyst til andre aktiviteter end ski, er der masser af dem. Hotellets wellness-område er gratis for hotellets gæster, men åbent for alle. I receptionen eller online kan du booke de flydende saunahytter ved Kvitåvatn med udsigt over Gaustatoppen og svømning i is. En oplevelse for livet.

På hotellets restaurant er alle velkomne til at booke et bord - eller spille shuffleboard i baren. Der er også flere andre restauranter og afterski. Den velassorterede købmand Pose & Sekk giver mulighed for dagligvareindkøb, mens landsbyen Rjukan kun ligger en køretur væk.

Alt udstyr kan lejes og købes på stedet
I Gausta finder du både en sportsbutik og skiudlejning. I servicebygningen på Skipsheisen overfor Gaustablikk køber du både liftkort og lejer udstyr. Vælg mellem forskellige typer ski, snowboards eller randonnée-udstyr. Har du brug for bedre tøj, varmere handsker eller stilfulde solbriller? Så kan alt købes direkte på destinationen. 

Skigaranti for Gausta

Bemærk, Gausta Skisenter har kun åbnen i wekenderne frem til 22. december. Se mere på gausta.com/gausta-skisenter 

Alpin

Gælder for perioden 15/12 2023 - 28/4 2024

7 nedfarter og 4 lifte

Langrend

Gælder for perioden 15/01 2024 - 07/4 2024

3 km præparerede løjper 

Om Gausta

Nyttig information

Om Gaustablikk

Pistekort

Priser på liftkort

Priser på skileje

Priser på skiskole

Ferie i Norge