Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Trysil - med ski

Sjove og spændende aktiviteter for hele familien

Find pris og bestil

Book skiferie med ophold i Trysil

Book en ferie med hotel, hytter eller lejligheder i Trysil, overfarten er inkluderet. 

Find pris og bestil overnatning Trysil

Prisen er inkl. overfart og udregnes på baggrund af dato ønsker og ledigt kapacitet. For største udvalg, vælg afrejsedag søndag og 5 el. 7 nætter. For weekendophold vælg afrejsedag fredag og 2 nætter. 

Vi har udvalgt de bedste tilbud på skiferie i Trysil - her er noget for enhver smag. Hvad enten I er til hotel, hytte eller lejlighed er I garanteret perfekte forhold til jeres skiferie. 

Priseksempel: Ophold i Lejlighed i Trysilfjell Apartment ved 6 personer med afrejse lørdag i uge 12. Markedspris fra 15.01.24

5 nætter

Fra 1455,-

pr. person

Bestil nu

Se hele udvalget

Der er over 1000 enheder på Trysil, du kan med fordel søge direkte på et enkelt beboelsesområde. For største udvalg, vælg afrejsedag søndag og 5 el. 7 nætter. For weekendophold vælg afrejsedag fredag og 2 nætter. 

Tryghed og topfart i Trysil

Norges største skisportssted har det hele

Trysil tilbyder trygge forhold for de mindste, udfoldelsesmuligheder for de mellemste og udfordringer uden forbehold for de modigste. Trysil er med andre ord alsidighed for hele familien.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Mulighederne i Trysil er samlet omkring et bjerg og der er sjældent langt fra overnatningsstedet til oplevelserne, der spænder fra de sorteste pister til afskærmede børnebakker, der flader ud i bunden. 

I Trysil kan I vælge mellem et utal af overnatningsmuligheder. Fælles for dem alle er at I bor lige midt i herlighederne, nogle steder endda med ski-ind /ski-ud, hvor pisterne venter lige udenfor døren. 

Trysil er sikre forhold for de små og alsidige udfordringer for hele familien. Her kan alle få stillet deres lyster, uanset om man er til tryghed eller topfart. 

Derudover er det værd at nævne, at der kun er 340 km. fra Larvik til Trysil. Og med åbningen af den nye motorvejsstrækning fra på E-18 fra Larvik - er Trysil endda kommet endnu tættere på, i transporttid vel at mærke. 

Trysil – et vintereventyr!

Trysil er Norges største skiområde og er af flere omgange blevet kåret som det bedste! Det skyldes både, at mange af de bedste pister til alpin ski ligger her – og at der i det hele taget er mange pister at vælge imellem med et Trysil-pistekort. Med 68 nedkørsler, 31 lifter, 420 snekanoner må der siges at være nok sne- og underholdningsgaranti til alle. Men som du kan læse af det følgende, har Trysil også en masse andet at byde på - udover sne og pister. Det er på alle måder et 360 graders vintereventyr, du begiver dig ud i, og det er umuligt at tage skuffet hjem fra en skiferie i Trysil.

Alpin Skigaranti for Trysil

Gælder fra 17/12 2023 - sæsonafslutning 2024

Alpin

17 pister (20 km)

Rabatter i Trysil & Hemsedal

I sæsonen 2023/2024
 

Valles vinteruger – gratis for børn!

I Hemsedal og Trysil kan du møde snemanden Valle, som er en mester til at underholde de mindste - og kendt for at kunne gøre det flere timer i træk. I uge  2-5 og uge 15 2024 afholdes Valles vinteruge. I løbet af Valles vinteruge tilbyder Valle gratis skiskole, skileje og SkiPass til børn til og med 6 år på vores skandinaviske skisteder. Der er begrænset antal pladser, så først til mølle gælder. Kontakt kundeservice pr. telefon eller mail og få oplyst rabatkoden som bruges ved bestilling på Skistars website.

For at kunne benytte tilbuddet skal du booke overnatning og købe mindst ét ​​voksen SkiPass for min. 4 dage. Kun én reservation af gruppeskiskole og/eller skileje pr. børn. Alle bestillinger skal være på samme bookingnummer. Tilbuddet gælder indtil 30. oktober 2023.

Læs mere om Valles Vinteruge hos SkiStar

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Nyttig information

Pistekort

Se Trysil pistekort hos SkiStar

Priser på liftkort

Her kan du se priserne på liftkort

Priser skileje

Her kan du se priserne på skileje

Priser skiskole

Her kan du se priserne på skiskole

På ski fra tidligt til sent

Det kan noget særligt at stå på ski helt tidligt om morgenen, før alle andre kommer til pisterne - ligesom det kan noget at suse ned ad løjperne sent om aftenen. Så har du ikke oplevet det endnu – eller har du netop oplevet det og vil have mere, så er der også mulighed for det i Trysil! Onsdage og lørdage åbnes de sorte løjper i Høgegga kl. 7.00. Så 2 timer før banerne åbnes for alle andre, kan du drøne ned ad helt nypræparerede pister – og nyde en lækker og velfortjent morgenmad bagefter. Mandag, onsdag og fredag er nogle pister åbne helt indtil kl. 20.00! Også her kan du opleve den helt særlige stemning, der kommer med mørket og de oplyste, mennesketomme pister. En skiferie i Trysil er og bliver en magisk oplevelse, du sent vil glemme! Og når dagen så er ved at være omme, kan du tage de andre med hjem i jeres lune Trysil-hytte, hvor I kan nyde en varm kop kakao, mens I ser frem til en ny, fantastisk dag – på ski.

Trysil for børn

Skiskole

Hvor stort området i Trysil er, går særligt op for én, når man hører, at der er 130 skilærere! Og de hjælper både nybegyndere og proffer – på en skiskole eller som privattræner. En af de helt store fordele ved skiskolerne ved Trysil i Norge, er, at skiinstruktørerne alle taler på et forståeligt sprog, hvis ikke de ligefrem taler dansk. Det gør ikke bare disciplinen lettere at lære, når du er på skiferie i Trysil, men det giver også børnene en større tryghed. Pædagogikken er på samme måde aligned med nordiske værdier, både i tone og tilrettelæggelse. Eksempelvis varer træningen for de små typisk et par timer om dagen, så man ikke overgør det og de små mister modet. Det giver også mere tid sammen som familie, og børnene ender altid med at lære det! Du kan være helt rolig, når du sender dine børn på en Trysil-skiskole. Er du derimod bekymret for, om du så selv får tid nok på pisterne, skal det hurtigt nævnes, at der også findes massevis af indendørs aktiviteter med pasning af børnene. En Trysil-skiferie er altså også for jer, der har børn og som ønsker at mærke suset fra turen ned gennem pisterne igen! Mere om det længere nede…

Et børneparadis

Der er mange grunde til, at Trysil er så populært for børnefamilier: De mange pister, billig skileje og gratis Trysil-liftkort til de mindste er i sig selv populært, men også det store udbud af snowparks er et stort trækplaster. De er blandt de bedste i Norge og rummer hele paletten, med aktiviteter til alle fra de små forsigtige nybegyndere til de lidt større vovehalse. Samtidig har du også god mulighed for at finde en charmerende Trysil-hytte, der bare gør det en tand ekstra hyggeligt for alle sammen at vende hjem til efter en lang dag på ski!

En anden vigtig grund er, at Trysil på alle måder er et trygt sted at være. Der er meget få smalle pister og farlige klipper, de andre skiløbere er gode til at vise hensyn til børn og begyndere. Derudover skal man virkelig gøre sig umage, hvis man vil fare vild. For selvom Trysil er stort, er det også så velorganiseret, at både børn og voksne nemt kan navigere rundt i området.

Sidst, men ikke mindst – er Trysil også et sted med et kæmpe udbud af aktiviteter, der rækker langt udover det at stå på ski: Kælkebakker, skøjtebane, indendørs legeområde, hundeslæde, hestetrukket kane og meget meget mere. Det gør det meget nemmere at tage af sted som familie og venneflok, hvis I vil noget forskelligt på jeres Trysil-skiferie.

Mød maskotten Valle – børnenes bedste ven

Som en rød tråd gennem de mange oplevelser for børnene, går snemanden og maskotten Valle rundt og spreder glæde og tryghed. Han vil gøre absolut alt for at skabe en fantastisk skiferie i Trysil for børnene. Det inkluderer bl.a. skiløb, scooterkørsel, dans, shows, skattejagt og ikke mindst grillede pølser. Der arrangeres også Meet&Greets, hvor børnene kan komme helt tæt på den rare snemand. Start oplevelsen allerede før I tager afsted på jeres Trysil-skiferie og download appen Valles Värld med sjove spil, opgaver, sange og musikvideoer.

Valles Børnepasning

Som forælder kan det være rart med tid til selv at give den gas ned ad pisterne – og så er det godt, du kan trække på Valles Børnepasning. Pasningstilbuddet står på indendørs hygge og leg for børn i alderen 2-9 år. Her kan de få varmen, lege med andre børn, spille spil, tegne, se film og lege sammen i trygge rammer med voksne omkring sig, altid med uddannede børneaktivitetsledere til stede. Der findes børnepasning på begge sider af Trysilfjeldet, på Trysil Turistsenter og Trysil Høyfjellssenter.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Trysil uden ski

Hundeslæde

Har I endnu ikke oplevet at køre i hundeslæde, så skulle I unde jer selv en tur, når I tager på skiferie i Trysil. Her arrangerer guider med op til 30 års erfaring både korte og lange ture – en helt uforglemmelig oplevelse i smukke omgivelser og med et skønt hundespand af søde, veltrænede Husky’er. Turene er for alle, store som små, og de findes i forskellige distancer.

Kaneture

At køre i hestetrukket kane gennem sneklædte skove med kanebjælder og fakkelskær er en helt særlig oplevelse. Det giver en ro i sindet og en stemning, du ikke oplever andre steder. Turen går mod den lune ’lavo’ i Trysil – et samisk telt, hvor I får bålmad: elgkød eller pølser, før I igen vender turen hjemad med en oplevelse i bagagen, I aldrig glemmer!

Snescooter

I Trysil er der også mulighed for forskellige guidede ture på snescooter. Det eneste, det kræver, er, at du har et kørekort. Så kan du nemlig komme på 3 timer lange ture gennem den smukke norske natur med mulighed for en bid mad undervejs. Der kan sidde 2 på en scooter, og I er minimum 3 scootere afsted ad gangen. Skal du på scooter uden guide under dit ophold i Trysil, stiller det ekstra krav til dit kørekort.

Spa og wellness

Der er masser af muligheder for at være aktiv med en skiferie i Trysil – og heldigvis også gode muligheder for at slappe af og restituere i lækre spa og wellness-tilbud. Der er både swimmingpools, indendørs- og udendørs bade, tyrkisk bad, forskellige slags sauna, jacuzzi og dampbad. Der er også mulighed for at få skønhedsbehandlinger og massager. Kort sagt: Der er nok at vælge imellem, hvis du er på udkig efter lidt selvforkælelse under din skiferie i Trysil.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Hvor skal I bo?

Takket være sin størrelse har Trysil alt inden for overnatningsmuligheder. Dog med en klar overvægt af hytter og lejligheder – men også et par rigtig gode hoteller. Før I booker, skal I overveje, hvad der er vigtigst for jer: Skal det være nyt og strømlinet, eller skal det ose af gammeldags norsk vinterhygge i en romantisk Trysil-hytte? I kan finde et hav af charmerende skihytter i Trysil, hvis I vil opleve den norske stemning på tæt hånd. Derudover skal I finde ud af, om det skal ligge centralt eller lidt afsides. Skal det ligge så højt som muligt, eller kan mindre gøre det? Vil I selv stå for maden eller ikke? Trysil har et hav af muligheder – også det, I bedst kan lide. Så giv jer endelig tid til at tjekke de forskellige tilbud ud, så I er garanteret en helt fantastisk skiferie i Trysil.

Hvor skal I spise?

Der er hele 32 forskellige spisesteder at vælge imellem i Trysil, og du kan få alt fra lækkert bagværk, burger, sushi, salater, pommes frites, gullasch og… rødvinsfondue! Udvalget er stort og spænder bredt, uanset om det er morgenmad, aftensmad, en hurtig frokost eller snack, der er tale om. Det betaler sig at læse lidt op på de enkelte spisesteder, før I tager ud, så I rammer noget, alle kan lide.

Trysil – Norges største skisportssted

Trysil er Norges største skiområde – og det er ganske enkelt umuligt at kede sig på en skiferie her. Der er noget for absolut alle. Her kan nybegyndere, små som store, træne sig op i den nye disciplin i lige præcis det tempo, de har lyst til – om det er snowboard, slalom, alpint eller langrend. Og trænger I til en pause fra skiene, kan I kælke, tage med hundeslæde, kane eller snescooter. I kan også tage en paintball-kamp, trave en tur i snesko, tage på aftenvandring eller blive inden døre i spa og vandland – eller bowle!

For jer, der er på skiferie hvert år og har styr på teknikken – så er der mulighed for at få endnu bedre styr på teknikken. Skiskolerne er også for de ’mere end øvede’, og med hele 66 pister er der også et stort udvalg af svære nedfarter, som I kan udfordre jer selv på. Som en ekstra bonus ved Trysil er der dejligt solrigt. Desuden ligger mange blå og sorte pister i nærheden af hinanden, så I som familie med forskellige niveauer kan stå på ski i Norge sammen.