Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Pister og lifte i Trysil

Pister og nedfarter i Trysil

Trysil er ikke bare børnevenlig skiferie for de mindste. Terrænpark Trysil har international klasse og tiltrækker unge snowboardere og trickskiløbere fra hele Europa. 

Tæt på pisterne med ski ud ski ind

Selvom Trysil Skicenter er Norges største skisportssted, er der aldrig langt fra overnatning til oplevelser. Lige meget hvor på fjeldet, du bor. 85 procent af alle hoteller, lejligheder og hytter har nemlig ski ud ski ind. Trysil Skicenters mange muligheder er tilgængelige via 31 lifte, der binder pister, terrænparker og børneområder sammen på en overskuelig måde.

Alpin

Alpin ski er klart noget af det, Trysil kan bedre end måske noget andet sted i Norge. Her er bogstaveligt talt pister i verdensklasse. Af samme grund bliver pisterne også jævnligt brugt af skisportens elite. I Høgegga finder du de vildeste sorte pister, blandt andet ’Eksperten’ med en hældning på 44 grader! Og i Skihytta, Høyfjellssenteret og Turistsenteret finder du alt fra de røde til de grønne pister – så altså også noget for dem, der ikke er hardcore proffer. Skiområderne i Trysil er desuden alle forbundne, og du kommer let fra det ene sted til det andet, så længe du har et Trysil-pistekort. Skibussen kører nemlig til og fra skianlægget og til Trysil by – gratis hvis bare du har et gyldigt Trysil-pistekort. I Turistsenteret kan du hente et gratis Trysil-pistekort, så du nemt kan finde rundt i området.

Langrend

Er du til langrend, er Trysil også et helt vidunderligt sted at tage på ferie. Her er nemlig intet mindre end 100 kilometers præparerede langrendsspor, både i højfjeld og skov samt 500 kilometer forskellige turmuligheder i hele Trysil kommune – også med guide! Husk at hente et gratis Trysil-pistekort i Turistsenteret. Vælg f.eks. fantastiske Svesætra eller en tur rundt om Skurufjellet. Og hvis du er usikker på, om du kan begive dig ud på de længere ruter, er der Knut langrendsarena ved siden af Turistsenteret, hvor du både finder lysløjper til langrend og korte opvarmningsløjper i skoven.

Snowboard

Er snowboard din sport, tilbyder Trysil også masser af spændende udfordringer inden for den disciplin – uanset dit niveau. Udover pister i alle farver har Trysil nemlig også en af Norges bedste terrænparker med 15 hop og 19 rails.

Terrænpark Trysil for de unge

Trysil er ikke bare børnevenlig skiferie for de mindste. Terrænpark Trysil har international klasse og tiltrækker unge snowboardere og trickskiløbere fra hele Europa. Den store terrænpark for snowboard og trickski er flere gange kåret til Norges bedste af skiportalen tacky.no, der skriver: "Terrænparken giver uforglemmelige oplevelser, inkluderet sug i maven. Skicenteret, som en god stund har været Norges største skisportssted, er også landets bedste.” Trysil har fire terrænparker for de unge – og parkerne har varierede sværhedsgrader tilpasset niveauet af færdigheder og vovemodet.

Off piste

Er du til off piste? Så er Trysil også det helt rigtige sted at tage til. Turene forudsætter, at man i forvejen kan stå på ski, men med guide kan børn helt ned til 7 år deltage, hvis de har et vist niveau. Ved valg af en Trysil-skiferie tilbydes der guidede ture for både børn, teens og voksne.

Værd at vide om Trysil

Samlet om ét bjerg med 68 alpine nedfarter og masser af snesikre tilbud til hele familien. Børnevenlig skiferie for de små, terrænparker for de unge, pister fra hele farvepaletten og langrend i lange baner. Mulighederne ligger lige for døren og er nemme at komme til fra hytten, hotellet eller lejligheden. Vi kalder det ski ud - ski ind.

Børnevenlig skiferie i Trysil

Trysil Skicenter er Norges største skisted og har tre store børneområder for de mindste. Områderne er designet, så de små kan udfolde sig i trygge rammer og vokse med udfordringerne. Fra kælkebakker til pister. Vel at mærke uden at forældrene behøver at bekymre sig. Sikkerheden er i højsædet, områderne er afskærmede, og alle bakker flader ud i bunden. Børn til og med 6 år med hjelm får gratis liftkort.

Trysil Skicenter

Som Norges største skisted stiller Trysil Skicenter mange moderne faciliteter til rådighed. Både på ski og afterski med restauranter, underholdning og cafeer. Den børnevenlige skiferie har således tilbud af høj klasse til hele familien.

Oplevelser fra tidlig morgen til sen aften 150 dage om året

Trysil Skicenter har en lang sæson med stor snesikkerhed på de velpræparerede pister og løjper. Lyspisten holder længe åbent flere dage om ugen. Oplev aftenski badet i projektørernes lys. Eller morgenski for de friske, der vil have de ”nypreppede” pister for sig selv.

Nyttig information

Pistekort

Se Trysil pistekort hos SkiStar

Priser på liftkort

Her kan du se priserne på liftkort

Priser skileje

Her kan du se priserne på skileje

Priser skiskole

Her kan du se priserne på skiskole