Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Pister og lifte i Trysil

Pister og nedfarter i Trysil

Trysil er ikke bare børnevenlig skiferie for de mindste. Terrænpark Trysil har international klasse og tiltrækker unge snowboardere og trickskiløbere fra hele Europa. 

Tæt på pisterne med ski ud ski ind

Selvom Trysil Skicenter er Norges største skisportssted, er der aldrig langt fra overnatning til oplevelser. Lige meget hvor på fjeldet, du bor. 85 procent af alle hoteller, lejligheder og hytter har nemlig ski ud ski ind. Trysil Skicenters mange muligheder er tilgængelige via 31 lifte, der binder pister, terrænparker og børneområder sammen på en overskuelig måde.

Terrænpark Trysil for de unge

Trysil er ikke bare børnevenlig skiferie for de mindste. Terrænpark Trysil har international klasse og tiltrækker unge snowboardere og trickskiløbere fra hele Europa. Den store terrænpark for snowboard og trickski er flere gange kåret til Norges bedste af skiportalen tacky.no, der skriver: "Terrænparken giver uforglemmelige oplevelser, inkluderet sug i maven. Skicenteret, som en god stund har været Norges største skisportssted, er også landets bedste.” Trysil har fire terrænparker for de unge – og parkerne har varierede sværhedsgrader tilpasset niveauet af færdigheder og vovemodet.

Langrend i lange baner

Selvom en skiferie i Trysil rummer masser af alpine udfordringer, er der også fantastiske faciliteter for langrend. Med over 100 km velplejede løjper i smukt og varieret terræn.

Værd at vide om Trysil

Samlet om ét bjerg med 68 alpine nedfarter og masser af snesikre tilbud til hele familien. Børnevenlig skiferie for de små, terrænparker for de unge, pister fra hele farvepaletten og langrend i lange baner. Mulighederne ligger lige for døren og er nemme at komme til fra hytten, hotellet eller lejligheden. Vi kalder det ski ud - ski ind.

Børnevenlig skiferie i Trysil

Trysil Skicenter er Norges største skisted og har tre store børneområder for de mindste. Områderne er designet, så de små kan udfolde sig i trygge rammer og vokse med udfordringerne. Fra kælkebakker til pister. Vel at mærke uden at forældrene behøver at bekymre sig. Sikkerheden er i højsædet, områderne er afskærmede, og alle bakker flader ud i bunden. Børn til og med 6 år med hjelm får gratis liftkort.

Trysil Skicenter

Som Norges største skisted stiller Trysil Skicenter mange moderne faciliteter til rådighed. Både på ski og afterski med restauranter, underholdning og cafeer. Den børnevenlige skiferie har således tilbud af høj klasse til hele familien.

Oplevelser fra tidlig morgen til sen aften 150 dage om året

Trysil Skicenter har en lang sæson med stor snesikkerhed på de velpræparerede pister og løjper. Lyspisten holder længe åbent flere dage om ugen. Oplev aftenski badet i projektørernes lys. Eller morgenski for de friske, der vil have de ”nypreppede” pister for sig selv.