Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Sommer i Trysil

Med mange forskelligartede aktiviteter og ikke mindst et bredt udvalg - kan I nyde den smukke natur. Her er alt fra vandreture på fjeldet til aktiv ferie fyldt med spænding for alle aldre.

Find pris og bestil

Book sommerferie med ophold i Trysil

Book en ferie med hotel, hytter eller lejligheder i Trysil. Se det store udvalg og vælg lige netop det sted der passer til jeres behov. 

Find pris og bestil overnatning i Trysil

Actionfyldte Trysil har masser at byde på. Vi har udvalgt de bedste tilbud på sommerferien, uanset om I ønsker ferielejlighed eller hytte, overfarten er inkluderet i prisen.

Prisen udregnes på baggrund af datoønsker og ledigt kapacitet. For største udvalg, vælg afrejsedag søndag og 5 el. 7 nætter. For weekendophold vælg afrejsedag fredag og 2 nætter. 

Priseksempel: Ferielejlighed ved SkiStar Lodge Trysil ved 6 personer inkl. overfart tur/retur ved afrejse lørdag uge 33 2024. Prisen er markedspriser pr. 15.01.24. 

7 nætter

Fra 1580,-

pr. person

Bestil nu

Se hele udvalget

Der er over 1000 enheder på Trysil, du kan med fordel søge direkte på et enkelt beboelsesområde. For største udvalg, vælg afrejsedag søndag og 5 el. 7 nætter. For weekendophold vælg afrejsedag fredag og 2 nætter. 

Sommer i Norge

Trysil er fyldt med gode ferieoplevelser

Oplev bl.a. den helt nye klatrepark "Højt og lavt". Alle ruter starter fra et 12 m. højt tårn, med 5 forskellige sværhedsgrader og 66 forskellige elementer. 

Trysil byder også på den sjove cykelbane Trysil Bike Arena - her kan både børn og voksne udfolde sig i fysiske aktiviteter. Lej nemt en cykel og tag på opdagelse.

Aktiv sommer i Trysil

En Trysil-sommer byder på vandring i endeløse skove, store åbne vidder og langs brusende elve – og det meste af det kan gøres som familie! Desuden findes hele det velsmurte maskineri af overnatning, aktiviteter og dygtigt personale også om sommeren med masser af hygge og underholdning for alle!

Trysil Bike Arena

Med forskellige baner og områder, dækker Trysil Bike Arena hele familiens behov. Her er både Gullia med helt nybyggede anlagte stier, mens Fjellrunden tilbyder afmærkede stier oppe på fjeldet.

  • Udleje af cykler
  • Dags/ugekort til pisten

Klatreparken "Høyt & Lavt"

Lige ved Trysil Turistcenter ligger den nye klatrepark "Høyt & Lavt".

Her kan folk i alle aldre prøve grænser af i trætoppene - med 5 forskellige baner og mange niveauer, er denne oplevelse noget for hele familien og kan nemt tilpasses forskellige behov. 

Rig mulighed for rafting i Trysil

Er I til rafting er der rig mulighed for at udforske elvenes styrker med en spændende og udfordrende tur for de modige. Eller tag på familieturen, hvor I både oplever roligt vand hvor I kan tage en dukkert og de lidt mere vilde bølger der giver kildren i maven.

Følg de rolige strømme på kanotur

I kano har I mulighed for at opleve Trysilelven på en behagelig måde. Her følger I den rolige strøm ned ad elven mens I udforsker det rige dyreliv og måske får en fisk på krogen undervejs. Turen giver desuden rig mulighed for at tage en dukkert i det klare vand.