Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Sommer i Trysil

Med mange forskelligartede aktiviteter og ikke mindst et bredt udvalg - kan I nyde den smukke natur. Her er alt fra vandreture på fjeldet til aktiv ferie fyldt med spænding for alle aldre.

Find pris og bestil

Book sommerferie med ophold i Trysil

Her kan du booke hotel, hytte eller lejlighed i Trysil. Venligst bemærk, at overfarten købes separat.

Sommer i Norge

Trysil er fyldt med gode ferieoplevelser

Oplev bl.a. den helt nye klatrepark "Højt og lavt". Alle ruter starter fra et 12 m. højt tårn, med 5 forskellige sværhedsgrader og 66 forskellige elementer. 

Trysil byder også på den sjove cykelbane Trysil Bike Arena - her kan både børn og voksne udfolde sig i fysiske aktiviteter. Lej nemt en cykel og tag på opdagelse.

Aktiv sommer i Trysil

En Trysil-sommer byder på vandring i endeløse skove, store åbne vidder og langs brusende elve – og det meste af det kan gøres som familie! Desuden findes hele det velsmurte maskineri af overnatning, aktiviteter og dygtigt personale også om sommeren med masser af hygge og underholdning for alle!

Trysil Bike Arena

Med forskellige baner og områder, dækker Trysil Bike Arena hele familiens behov. Her er både Gullia med helt nybyggede anlagte stier, mens Fjellrunden tilbyder afmærkede stier oppe på fjeldet.

  • Udleje af cykler
  • Dags/ugekort til pisten

Klatreparken "Høyt & Lavt"

Lige ved Trysil Turistcenter ligger den nye klatrepark "Høyt & Lavt".

Her kan folk i alle aldre prøve grænser af i trætoppene - med 5 forskellige baner og mange niveauer, er denne oplevelse noget for hele familien og kan nemt tilpasses forskellige behov. 

Rig mulighed for rafting i Trysil

Er I til rafting er der rig mulighed for at udforske elvenes styrker med en spændende og udfordrende tur for de modige. Eller tag på familieturen, hvor I både oplever roligt vand hvor I kan tage en dukkert og de lidt mere vilde bølger der giver kildren i maven.

Følg de rolige strømme på kanotur

I kano har I mulighed for at opleve Trysilelven på en behagelig måde. Her følger I den rolige strøm ned ad elven mens I udforsker det rige dyreliv og måske får en fisk på krogen undervejs. Turen giver desuden rig mulighed for at tage en dukkert i det klare vand.

Ofte stillede spørgsmål

Er jeg sikret plads på skibet?
Nej, men hvis du bestiller i god tid, har vi normalt ledige pladser. Køb overfarten her.

Hvorfor kan jeg kun bestille overnatning?
Vi arbejder i øjeblikket på at lancere en helt ny bookingløsning med et større udvalg af overnatningssteder. Det vil i den mellemliggende periode ikke være muligt at booke en overfart og overnatning som en pakke på denne destination. Hver del skal bestilles separat.

Hvordan booker jeg overfarten?
Klik her for at købe overfarten efter booking af overnatningssted. Vælg om du skal rejse til Larvik eller Kristiansand.