Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Sommer i Trysil

Trysil er også en fantastisk destination om sommeren. Med mange forskelligartede aktiviteter og ikke mindst et bredt udvalg - kan I nyde den smukke natur. Her er alt fra vandreture på fjeldet til aktiv ferie fyldt med spænding for alle aldre.

Oplev bl.a. den helt nye klatrepark "Højt og lavt", som netop lige er åbnet i 2017. Alle ruter starter fra et 12 m. højt tårn, med 5 forskellige sværhedsgrader og 66 forskellige elementer. 

Trysil byder også på den sjove cykelbane Trysil Bike Arena - her kan både børn og voksne udfolde sig i fysiske aktiviteter. Lej nemt en cykel og tag på opdagelse. 

Se mere om overnatningssteder i Trysil her

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Værd at vide om Trysil

 • Aktiviteter

  I Trysil er der også mange aktiviteter på fjeldet om sommeren.

  Hold derfor øje med programmet for sommeren 2019.

 • Trysil Bike Arena

  Med forskellige baner og områder, dækker Trysil Bike Arena hele familiens behov. Her er både Gullia med helt nybyggede anlagte stier, mens Fjellrunden tilbyder afmærkede stier oppe på fjeldet.

  • Udleje af cykler
  • Dags/ugekort til pisten
 • Klatreparken "Høyt & Lavt"

  Lige ved Trysil Turistcenter ligger den nye klatrepark "Høyt & Lavt".

  Her kan folk i alle aldre prøve grænser af i trætoppene - med 5 forskellige baner og mange niveauer, er denne oplevelse noget for hele familien og kan nemt tilpasses forskellige behov. 

 • Rig mulighed for rafting i Trysil

  Er I til rafting er der rig mulighed for at udforske elvenes styrker med en spændende og udfordrende tur for de modige. Eller tag på familieturen, hvor I både oplever roligt vand hvor I kan tage en dukkert og de lidt mere vilde bølger der giver kildren i maven.

 • Følg de rolige strømme på kanotur

  I kano har I mulighed for at opleve Trysilelven på en behagelig måde. Her følger I den rolige strøm ned ad elven mens I udforsker det rige dyreliv og måske får en fisk på krogen undervejs. Turen giver desuden rig mulighed for at tage en dukkert i det klare vand.