Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Sommer i Skærgården

Den norske sydkyst ligger kun 3,5 timers sejltur fra Danmark. Det er derfor både nemt og hurtigt at tage familien med på skærgårdsferie. 

Find pris og bestil

Book ferie med ophold i Skærgården

Bløde klippekanter, røde træhuse og hvide sandstrande. I Skærgården ligger de små øer og holme som perler på en snor. En sommerferie i Skærgården er indbegrebet af familiehygge i idylliske omgivelser.

Find pris og bestil overnatning Mandal i Skærgården

Udvalg af hoteller og hytter beliggende i Mandal i Skærgården. Se også flere af vores Skærgårdsdestinationer forneden.

Prisen er inkl. overfart og udregnes på baggrund af datoønsker og ledigt kapacitet.

Priseksempel: Ophold i ferielejlighed inkl. slutrengøring ved Tregde Ferie ved 6 personer med afrejse lørdag i uge 33. Markedspris fra 15.01.24.

7 nætter

Fra 2470,-

pr person

Bestil nu

Familiehygge i Norge

Den norske sydkyst ligger kun 3,5 timers sejltur fra Danmark. Det er derfor både nemt og hurtigt at tage familien med på skærgårdsferie. Afslapning i en robåd, kulturfestival i en kystby eller vandleg i Jættegryderne. Det er blot nogle af de skatte, der gemmer sig lige på den anden side af Skagerrak.

Udsigt over Skagerrak fra Lindesnes Fyr

På Norges sydligste spids troner Lindesnes Fyr på den golde klippejord. Fra det hvidkalkede fyr med den røde lanterne er der fri udsigt over Skagerrak. Fyrets nærmeste nabo er resterne af et gammelt tysk fort fra 2. verdenskrig. Træd ind i bunkeren og mærk historien helt tæt på.

Badeferie for børnefamilier

Mellem Skærgårdens hundredvis af små øer og holme, kan I altid finde en fredelig vig. De bløde klipper indbyder til lun solbadning, mens det klare vand skvulper dovent ind mod kysten. Norges bedste badestrand, Sjøsanden, inviterer til beachvolley eller en frisk dukkert. Under en ferie i Skærgården er den børnevenlige strand perfekt til en familiedag ved vandet.

Vandleg i Jættegryderne

Store bløde hulninger i klippegrunden er et naturligt paradis for legesyge vandhunde. I Jættegryderne samles vandet i små solopvarmede minipools. Spring fra hul til hul eller glid ad de små kanaler.

Kulturelle kystbyer i Skærgården

Flere af Skærgårdens små kystbyer kan nås med en robåd. Kystens større byer som Mandal, Risør og Kristiansand byder hele sommeren igennem på farvestrålende festivaler. Musik, kunst, historie og gastronomi samler folk fra nær og fjern. Skærgårdsferie i Sydnorge er idyllisk badeferie og farverig kulturferie for hele familien.

Kristiansand Dyrepark & Abra Havn

Tag hele familien med til Norges største forlystelsespark, beliggende bare 10 minutters kørsel fra Kristiansand by. Her kan I opleve alverdens spændende dyr fra tigre til orangutanger, prøve en tur i en af de mange sjove forlystelser, gå på opdagelse i virkelighedens Kardemomme By eller møde klatremus og de andre dyr i Hakkebakkeskoven.

Sørøverlandsbyen Abra Havn ligger i direkte tilknytning til Dyreparken i Kristiansand. Abra Havn er en eventyrby fuld af spænding og underholdning.

+5
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Det kan I opleve i Skærgården

Her har vi udvalgt nogle af de oplevelser Skærgården har at byde på

Lindesnes region

Norges sydligste punkt, oplev bl.a. Lindesnes Fyr

Kristiansand Dyrepark

Få magiske oplevelser du aldrig glemmer sammen med dyrene og de mange shows.

Telemarkskanalen

Telemarkskanalen strækker sig fra kyst til fjeld med store variationer i landskab og karakter. Tag på sejltur og oplev naturen.

Sjøsanden Badestrand

Oplev Mandals stolthed - Sjøsanden! Centralt beliggende i gåafstand fra byens centrum ligger 800 m smuk sandstrand!

Setesdalsmuseet

Setesdalsmuseet har en 100 år gammel historie. Setesdal Kulturen var velkendt, men deres filosofi var at få det bedst mulige frem dalen har at byde på, og vise det frem.

TrollAktiv Raftingcenter

TrollAktiv er den ledende leverandør i Norge af udendørsaktiviteter for familier. Bl.a. rafting og klatring.