Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Sommer i Skærgården

Den norske sydkyst ligger kun 3,5 timers sejltur fra Danmark. Det er derfor både nemt og hurtigt at tage familien med på skærgårdsferie. 

FIND PRIS OG BESTIL

Book ferie med ophold i Skærgården

Book en sommerferie med hotel eller lejlighed i Skærgården. Se nogle af vores favoritter nedenfor.

Værd at vide om Skærgården

Udsigt over Skagerrak fra Lindesnes Fyr

På Norges sydligste spids troner Lindesnes Fyr på den golde klippejord. Fra det hvidkalkede fyr med den røde lanterne er der fri udsigt over Skagerrak. Fyrets nærmeste nabo er resterne af et gammelt tysk fort fra 2. verdenskrig. Træd ind i bunkeren og mærk historien helt tæt på.

Badeferie for børnefamilier

Mellem Skærgårdens hundredvis af små øer og holme, kan I altid finde en fredelig vig. De bløde klipper indbyder til lun solbadning, mens det klare vand skvulper dovent ind mod kysten. Norges bedste badestrand, Sjøsanden, inviterer til beachvolley eller en frisk dukkert. Under en ferie i Skærgården er den børnevenlige strand perfekt til en familiedag ved vandet.

Vandleg i Jættegryderne

Store bløde hulninger i klippegrunden er et naturligt paradis for legesyge vandhunde. I Jættegryderne samles vandet i små solopvarmede minipools. Spring fra hul til hul eller glid ad de små kanaler.

Kulturelle kystbyer i Skærgården

Flere af Skærgårdens små kystbyer kan nås med en robåd. Kystens større byer som Mandal, Risør og Kristiansand byder hele sommeren igennem på farvestrålende festivaler. Musik, kunst, historie og gastronomi samler folk fra nær og fjern. Skærgårdsferie i Sydnorge er idyllisk badeferie og farverig kulturferie for hele familien.

Kristiansand Dyrepark & Abra Havn

Tag hele familien med til Norges største forlystelsespark, beliggende bare 10 minutters kørsel fra Kristiansand by. Her kan I opleve alverdens spændende dyr fra tigre til orangutanger, prøve en tur i en af de mange sjove forlystelser, gå på opdagelse i virkelighedens Kardemomme By eller møde klatremus og de andre dyr i Hakkebakkeskoven.

Sørøverlandsbyen Abra Havn ligger i direkte tilknytning til Dyreparken i Kristiansand. Abra Havn er en eventyrby fuld af spænding og underholdning.