Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Velkommen til Skærgården

En sommerferie i Skærgården er indbegrebet af familiehygge i idylliske omgivelser.

Skærgården - om sommeren

  • Find pris og bestil Skærgården

    Du finder din pakkerejse til sommeroplevelser i Skærgården her

    Prisen udregnes på baggrund af datoønsker og ledigt kapacitet.

Hvornår vil du rejse?

Skærgården om sommeren

Bløde klippekanter, røde træhuse og hvide sandstrande. I Skærgården ligger de små øer og holme som perler på en snor. Naturen omkring de norske fjorde er blandt de smukkeste områder i verden. 

Find vej

Vejbeskrivelse til Skærgården

Ankomst

Ankomst til Skærgården 

Afstand

Afstande til Skærgården fra Larvik 47 km. Fra Kristiansand 234 km. (Grand Hotel Åsgårdstrand)

Den norske vs. den svenske skærgård

Den norske skærgård byder på dramatiske fjorde, stejle klipper og maleriske øer langs Norges kyst. Den norske skærgård er kendt for storslået natur og hyggelige kystbyer, adskilt af dybe fjorde og beriget med traditionelle træhuse. De mest kendte områder forbundet med den norske skærgård er områderne omkring Oslofjorden, Sognefjorden, Hardangerfjorden og Lofoten, foruden byerne Kristiansand, Mandal og Oslo. Disse områder er berømte for deres spektakulære landskaber, maleriske øer og kystsamfund.

Den svenske skærgård er fladere med tusindvis af små øer og lavvandede farvande. Karakteriseret ved idylliske øsamfund og fredelige strande, er den mere tilgængelig. Begge skærgårde tilbyder unikke kystoplevelser med forskellige landskaber og atmosfærer.