Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Efterårsferie i Norge

Nyd sensommeren i Norge på en forlænget weekend eller efterårsferie!

Oplev den norske sensommer

Miniferie eller efterårsferie i Norge

Norge er et perfekt udgangspunkt for en forlænget weekend for to eller en efterårsferie for hele familien. Valget er dit og uanset, hvad du vælger, så er er Norge fuld af store oplevelser for alle.

 

Uanset om du er til kultur, natur, hyggelige aktiviteter eller bare vil slappe af og nyde hinanden.

Tilbud i uge 42

Nedenfor har vi samlet en række tilbud på vores skønne overnatningssteder. Alle beliggende i naturskønne Norge og med oplevelser ventende lige udenfor døren. 

 

Prisen er pr. person ved max antal personer i overnatningsenheden og inkl. overfart for 5 nætter ved afrejse fredag d. 13.10. Du kan finde tilsvarende lave priser i hele uge 42.

 

Bemærk at rabatten er fratrukket prisen. 

Hovden / Hytter

Hovden Høyfjellsenter

Spar op til 15%
Fra 1185,-
Komfortable hytter smukt beliggende tæt på elven Otra og midt i turnetværket. Et perfekt udgangspunkt for korte og lange bjerg- og cykelture i noget af den smukkeste natur Setesdal har at byde på. Der er gåafstand til Hovden Badeland og centrum

Spar 205,- pr. person
Prisen er inkl. overfart og ophold i hytte type A ved 9 personer.

Der gives rabat på alle ophold af 3-7 nætters varighed i perioden 14.10-29.10 (weekenden uge 41 til og med uge 43)
Geilo / Hytter

Geilolia Hyttetun

spar op til 12%
Fra 970,-
Hyggelige skovhytter med god plads til hele familien. Tæt på hytternes findes aktiviteter som downhill-cykling, hundeslædekørsel, ridning, zipline og fantastiske bjergvandringer. Slap af i din private sauna efter en aktiv dag udendørs eller ved pejsen om aftenen.

Spar 130,- pr. person
Prisen er inkl. overfart og ophold i hytte ved 7 personer.

Der gives rabat på alle ophold af min. 3 nætters varighed i perioden 14.10-22.10 (weekenden uge 41 til og med uge 42). Overstående pris er udregnet ved afrejse mandag uge 42.
Hovden / Lejligheder

Hovdehytta

Spar op til 12%
Fra 1415,-
Lyse og rummelige lejligheder med en flot udsigt. Perfekte beliggende tæt på centrum, supermarkeder og restauranter samt gode vandrestier tæt ved boligen.

Spar 200,- pr. person
Prisen er inkl. overfart og ophold i lejlighed ved 4 personer.

Der gives rabat på alle ophold af min. 5 nætters varighed i perioden 14.10-22.10 (weekenden uge 41 til og med uge 42). Der gives ekstra rabat på overnatning ved min. 7 nætter.
Geilo / Lejligheder

Havdalsgrenda

Spar op til 12%
Fra 1915,-
Flotte lejligheder bygget i traditionel stil med naturmaterialer som sten og træ. Havsdalsgrenda har en fantastisk udsigt over Hallingskarvet Nationalpark, som kan nås på en gå- cykel- eller køretur (15 min)

Spar 290,- pr. person
Prisen er inkl. overfart og ophold i lejlighed ved 5 personer.

Der gives rabat på alle ophold af min. 5 nætters varighed i hele oktober måned.
Vrådal / Hotel

Straand Hotel

Spar op til 10%
Fra 1780,-
Hyggeligt og moderne familiehotel med rummelige værelser der ligger kun 1 minuts gang fra stranden. Der tilbydes krydstogter i vintage-båd samt gratis adgang til sauna og indendørs swimmingpool.

Spar 205,- pr. person
Prisen er inkl. overfart og ophold i standard familieværelse ved 5 personer.

Der gives rabat på alle ophold af min. 3 nætters varighed i perioden 16.10-22.10 (uge 42). Overstående pris er udregnet ved afrejse mandag uge 42.
Sydnorge / Hytter

Sirdal Holiday Homes

Spar op til 10%
Fra 1205,-
Hytter beliggende i øvre Sirdal. Her venter den vilde og smukke Lysefjord lige udenfor døren. Har du et ønske om at besøge Preikestolen er dette en god feriebase.

Spar 145,- pr. person
Prisen er inkl. overfart og ophold i hytte ved 7 personer.

Der gives rabat på alle ophold af min. 3 nætters varighed i perioden 14.10-22.10 (weekenden uge 41 til og med uge 42).
Syd Norge / Hytter

Sageneset Feriesenter

Spar op til 8%
Fra 970,-
Idylliske hytter omgivet af en klukkende flod og skovklædt terræn. Her bor I tæt på nogle af Norges bedste vildmarker. Bævere svømmer i floden, elge græsser i skoven, og I kan møde vilde rensdyr i bjergene. Få en ægte norsk vildmarksoplevelse.

Spar 90,- pr. person
Prisen er inkl. overfart og ophold i hytte type A ved 6 personer.

Der gives rabat på alle ophold af min. 3 nætters varighed i perioden 14.10-22.10 (weekenden uge 41 til og med uge 43)
Vrådal / Hytter

Vrådal Panorama

Spar op til 8%
Fra 930,-
Skønne hytter i hjertet af Telemark - alt samlet på ét sted. Fantastisk natur, sommerhushygge familieaktiviteter. Gæster kan frit benytte svømmebassin og sauna på Straand Hotel.

Spar 80,- pr. person
Prisen er inkl. overfart og ophold i lejlighed ved 6 personer

Der gives rabat på alle ophold af min. 5 nætters varighed i perioden 16.10-22.10 (uge 42). Overstående pris er udregnet ved afrejse mandag uge 42.
Vrådal / Lejligheder

Vrådal Ferielejligheder

Spar op til 5%
Fra 790,-
Rummelige lejligheder med super flot udsigt over Nisser sø og fjeldende rundt. Lige uden for døren er der smukke vandrestier i det skovklædte terræn og med majestætiske Roholtsfjell i baggrunden.

Spar 40,- pr. person
Prisen er inkl. overfart og ophold i lejlighed type G ved 8 personer.

Der gives rabat på alle ophold af min. 5 nætters varighed i perioden 16.10-22.10 (uge 42). Overstående pris er udregnet ved afrejse mandag uge 42.

Hvorfor rejse til Norge i efteråret

Norge har intet mindre end 46 nationalparker som byder på alt fra vandfald, brusende elve, eventyrlige skove og gudesmukke fjordlandskaber, fjelde og søer. De har maleriske byer med charme, stemning og en arkitektur, der i sig selv er et besøg værd, når I tager på efterårsferie i Norge. Og så er alting så dejligt familievenligt. Du vil altid kunne finde flere vandre- og fisketure samt en masse andre aktiviteter, hvor børnene også kan være med – men også de mere udfordrende af slagsen, hvis I skal afholde jeres efterårsferie uden børn.

Efterårsferien er det perfekte tidspunkt at se nogle af de smukkeste områder. Om sommeren kan der nemlig godt være lidt ’overbefolket’ på de populære steder, hvorimod efteråret i langt højere grad giver jer mulighed for at nyde det i ro og mag for jer selv, og så ligger det hele lige ved siden af. Mange af destinationerne kan I sejle direkte til, og når I kommer om bord på færgen, er jeres efterårsferie allerede i gang. På den måde får I max ud af de højt skattede feriedage.

+2
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Derfor er efterårsferien det perfekte tidspunkt

Der er mange gode grunde til at vælge at rejse til Norge i efterårsferien. Der er færre turister på de smukkeste must-see-steder, og naturen tager sig ualmindeligt godt ud i de smukke, brændte efterårsfarver. Så på med vandrestøvlerne eller traveskoene – og glæd dig til en helt unik efterårsferie!

Men hvad nu hvis det stormer? Ja, så er der bare noget ekstra at glæde sig over! For efterårsstormene i Norge er en særlig oplevelse, som nogle mennesker faktisk dyrker. Eksempelvis er der bygget en ny hytte i Bremanger specielt for stormjægere, som I kan opleve under jeres rejse i efterårsferien. Her kan I hygge i den tørre, varme hytte med panoramaudsigt udover det fantastiske landskab, mens skoven rusker og raser.

Efteråret er også det tidspunkt, hvor både nordlys, pukkelhvaler og spækhuggere vender tilbage. Og hvis du vil se det hele på samme tur, bør du holde efterårsferie steder som Tromsø, Alta, Senja og Vesterålen.

Der er også masser af gode muligheder for at hygge inden døre – uden at skulle gå slip af skønne Norge af den grund. Efterårsferierejser hertil byder nemlig også på muligheden for afslapning i én af de mange hyggelige skovhytter. Eller I kan tage med bil og tog igennem det ene magiske landskab efter det andet. I kan smovse i lækre kulinariske fortræffeligheder som elggryde og andre vildtretter, og sidst men ikke mindst er der masser af gode muligheder for spa og wellness. Hvis I er ude efter en romantisk efterårsferie for to, byder Norge derfor også på den slags.

Telemark - tæt på Danmark

Tæt på Danmark venter Telemark med alt, hvad hjertet begærer. I Telemark har I det perfekt udgangspunkt for en oplevelsesrig, aktiv og ikke mindst hyggelig familieferie i Norge's smukke natur. Ikke nok med at Telemark er tæt på Danmark, så er I i Telemark også tæt på alting - her er kort afstand til oplevelser og aktiviteter samt rig mulighed for bare at slappe af og nyde hinanden. 

I efterårsferien byder Vrådal, Rauland og Gaustablikk i Telemark på alt fra vandreture, hyggelige cykelruter og dejlige børneoplevelser. Kort sagt - Telemark er et besøg værd, særligt i efteråret.

Vandreture i skove og på fjeldet

Vandreture i Norge er en fantastisk oplevelse, uanset hvilket niveau I er på – og hvor mange I er. For den norske natur kan noget helt særligt – også i efterårsferien! De 46 nationalparker byder på utroligt varierede landskaber, både mystiske skove, store åbne vidder, de mange fantastiske fjordlandskaber og meget, meget mere. Naturoplevelsen er i sig selv en kæmpe gave, men der er også masser af muligheder for at udfordre fysik og motorik. De fleste ruter er afmærkede, så I ved, hvad I begiver jer ud i, men der er også masser af muligheder for at få en lokalkendt guide med. Blandt de absolutte højdepunkter er Preikestolen, der er blevet kåret til et af verdens mest spektakulære udsigtspunkter. Den ligger 600 meter over den smukke Lysefjord og vandreturen derop har en stigning på 350 meter. Men der findes også talrige andre smukke udsigtspunkter med dertil hørende fantastiske vandreruter. Eksempelvis Trolltunga, Galdhøpiggen, Besseggen og Romsdaleggen.

Rejs i efterårsferien og få opfyldt alle jeres behov – også selvom I er en stor familie med forskellige præferencer.

Overnatning

Der er mange forskellige muligheder for overnatning i Norge i efterårsferien. Er I taget afsted for at vandre rundt i den smukke natur, kan I både vælge et fast sted at vandre ud fra, eller I kan vandre fra hytte til hytte – hvilket også kan have sin charme! Hytterne findes i alle udgaver, fra de charmerende simple til de spændende arkitekttegnede. De sidste bliver der flere og flere af. Der er også masser af hoteller i alle prisklasser og niveauer, hvis I leder efter en billig efterårsferie – både de smukke, historiske af slagsen og de helt nye og strømlinede.

Fisketure

Fiskeri i Norge er en livsstil og en meget udbredt en af slagsen – og der er muligheder nok. Det vrimler med fisk i både søer, elve, fjorde og hav – også i efterårsferien. Det er bare at komme og fange dem. I Hemsedal og Gjøvik er der f.eks. gode muligheder for ferskvandsfiskeri, især fluefiskeri. Elve og søer i tusindvis byder på masser af stalling, ørred, helt og gedde. Også fiskeri på åbent vand giver gode muligheder for fangst, f.eks. rødspætte, torsk, makrel, rødfisk, kuller, sej, helleflynder, lange og meget meget mere. Der er gode muligheder for at finde familievenlige fisketure, men også masser af muligheder for at gå all in og kaste sig ud i nogle af de mere hardcore versioner af fiskesporten.

Rejser i efterårsferien er særligt kendte for at være smukke, fordi man for alvor kan opleve årstidernes skifte – ude fra den frie natur.

Storbyferie

Storbyferie kommer i mange størrelser i Norge, men den største er selvfølgelig Oslo. Rejser I herhen i efterårsferien vil I hurtigt opdage, at der slet ikke er tid til at se det hele. Men så er der jo en undskyldning for at komme igen. Byen er smukt placeret mellem bakker med skov og Oslofjorden – og emmer af liv og nytænkning. Her er et rigt kulturelt liv med masser af museer, koncertsteder og det fascinerende operahus. Her er eminente shopping-muligheder, restauranter med masser af spændende mad og en yderst populær kaffe- og cocktailkultur som imponerer verden over. Oslo er et fantastisk sted at tage til, hvis I er ude efter en efterårsferie i en storby, der byder på lidt af det hele – og lidt til!

Men er I mere til en efterårsferie i lidt mindre byer – eller bare en by et andet sted i landet – kunne Stavanger, Bergen, Trondheim, Kristiansand eller Ålesund også være gode bud på rejsedestinationer i efterårsferien. Her kan I boltre jer i alt fra lækker arkitektur til smukke parker, Michelin-restauranter, imponerende havnefronter, havnepromenader og meget mere. Find en billig efterårsferie hertil – I vil ikke fortryde det!

Et rigt kulturliv

Norge har generelt et enestående og mangfoldigt kulturliv som byder på alt fra klassisk kunst og vikingeliv til spændende ny arkitektur, street art og kæmpe-koncerter. Derfor er det også et oplagt sted at tage til, hvis I ønsker en efterårsferie, hvor I kan opleve lidt af hvert!

Alene indenfor arkitekturen er der uendeligt mange bygningsværker og retninger at dykke ned i, fra de middelalderlige stavkirkers forunderlige krummelurede trækroppe og den evigt charmerede jugendstil til det imponerende store og strømlinede operahus i Oslo og de mange spændende nye bud på den traditionelle fjeldhytte. Også kunst findes i rigt mål i Norge. Det er i Oslo, du finder Edward Munchs Skriget og et nyopført Edward Munch-museum, og her vrimler det med spændende street art. Der er masser af bud på gode koncerter, der rummer alt fra traditionel norsk musik, internationale navne og de store norske verdensstjerner som Tove Lo og Zara Larsson. Mulighederne er mange, så sæt dig godt ind i tingene, før I tager hjemmefra og begiver jer ud på alletiders efterårsferie!